Betegek, Gyógyult betegek írták

 

 

Gyógyult betegek - alkaliso.net

 

FIGYELEM ! A beírt üzenetekben található e-mail címeket, lakcímeket az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük és nem jelentetjük meg. A beírások, észrevételek megjelentetése a hetente egyszeri válogatásos moderáció után történik.

Az alábbi hozzászólások másolása, más oldalakon való megjelentetése SZIGORÚAN TILOS !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Admin

2018 március 08 - 17:00
A Nemzetközi Nőnap Alkalmából Sok boldogságot kívánunk női olvasóinknak!

Márta
Salgótarján

2018 március 07 - 14:54
A férjemnél használtuk az alkáli sót. Nagyon meg voltunk vele elégedve mert nagyon hatásos volt. A fejébe levő daganat 4X5 cm-ről lement 2X3 cm-re. Ez nagy eredménynek számít orvosok között mert a kemoterápiával is csak stagnáltatni tudták. Igy most újra reménykedünk a teljes gyógyulásban mert az elő alkális eredmények nagyon jók voltak. A férjem nagyon jól viselte a kezelést mert tulajdonképpen kellemes és nem volt semmiféle mellékhatása. Köszönjük.

Anna
Cegléd

2018 március 04 - 10:18
Nekem is sokat segített a tömjén meg az alkáli. Nagyon köszönöm! Méhdaganatom volt és áttétekkel a hasfalon meg a beleken. Egy hónapos kezelés után nagyon sokat kissebedtek és nagyon visszahúzódtak. Az orvos azt monta hogyha nem akarok kemot akkor folytassam amit eddig csináltam. Hát fdolytatom az alkáli kúrát és a tömjént. Köszönöm

Gabriella
Nyíregyháza

2018 március 01 - 16:56
Köszönjük az alkáli só lehetőségét és azt hiszem sok beteg nevében írhatom azt hogy nagyon hatásos! Nálunk a páromnál voltak problémák. Két éve egy melanomás daganatot vettek le a hátáról. Akkor minden rendben is volt, de jabuárban a kontrollon daganatokat találtak a tüdején. A mintavétel alapján az alapdaganat áttéteiről van szó. Nagyon megijesztgettek hogy csak kemóval kezelhető és jó esetben is csak 40-50 % a gyógyulási esély. Az egyik szülői jóbarátunk tanácsára megpróbáltuk az alkáli sót. Épp két kúra fogyott el amikor kontrollra jelentkeztünk ismét. Ct-t csináltak ahol a tüdején már nem láttak semmit. Az orvos először el volt képedve aztán azt tudakolta hogy mit csináltunk. Elmondtam hogy mindez az alkáli só kúrának köszönhető. Nagyon boldogok vagyunk. Nem azért mert a férjemnek eltüntek a daganatai hanem azért hogy van valami a kezünkben, amit bet tudunk vetni ha jön a rák. Ez az alkáli só kúra! Nagyon köszönjük! Gabi

Piroska
Nyíregyháza

2018 február 25 - 09:26
A tömjént és az alkáli sót használtam a betegségemre. Nagyon sokat segített. Nekem méhnyakrákom volt és az áttéteket hozott létre több helyütt is. Ezért kezdtem alkáli sót meg tömjént használni. A kemo már nem működött mer tovább nőttek. Miután letel a kura elmentem az orvosomhoz aki ct-re utalt. Ott az olvasható az értékelésben hogy sokat javult a helyzetem mert a meglévő csomók mind számban és mind nagyságban is csökkentek. Ennek nagyon örülök és folytatom ezt a két kezelés mert szeretnék minél hamarabb teljesen meggyógyulni.

Margit
Érd

2018 február 20 - 14:26
A férjem tüdejét kezeltük az alkálival. Neki két kisebb daganatot találtak a felső lebenyekben. Az egyik 2 cm-es volt a másik 3 cm-es. Az alkáli só után kértünk egy mellkas ct-t hogy lássuk merre haladunk. A ct szerint a két daganat láthatóan összébb ment úgy 30-40 %-al. Ez egy nagyon jó eredménynek számít legalábbis az orvosa szerint. Kemót még nem kaptunk mert egyenlőre időt kértünk. A férjem jól van nem köhög, jókat eszik és sokat sétál. Szerintem a javulás útján vagyunk. Köszönöm.

Viktor
Szentendre

2018 február 16 - 12:53
A kedvesemnek agydaganata van. Nagyon sok mindenen átment már, de sajnos kevés eredménnyel. A daganat egyre nőtt és okozta aproblémákat. Hiába műtötték meg kiújult ujra és fenyegette továbbra is az életét. Az egyik kedves orvos ismerősöm javaslatára próbáltuk meg a legerősebb tömjén csomagot és hozzá az alkáli só kúrát. Kétkedve kezdtük el szedni a hatóanyagokat és igyekeztünk betartani a kissé furcsa használati útmutatóban leírtakat. Kb. egy hónap mulva kezdtük azt érezni, hogy ezekben tényleg van valami. A kedvesemnek csökkentek a betegségével kapcsolatos tünetei és nagyon jól érezte magát. Visszatért az életvidámsága és kedve is. Az Mr vizsgálat ezt igazolta is: jelentős daganatcsökkenés írtak le, ami nagy örömmel töltött el bennünket. Reméljük ha folytatjuk akkor előbb-utóbb véglegesen megszabadulunk ettől a szörnyű betegségtől.

Annamária
Makó

2018 február 13 - 15:37
Májdaganatra használtuk az alkálit. Nagyon meg vagyunk vele elégedve mert a meglévő daganat nagyjábol a 60%-ára ment össze. A férjem a beteg és már nagyon jól érzi magát és nagyon bizakodik. Köszönjük.

Magdi
Nagyszombat

2018 február 10 - 10:07

Az alkali sójukat használtuk. A férjemnek a tüdején voltak daganatok. kettö darab egy 4 centis és egy 2 centis. kenyegettük két honapig és az orvos megvizsgálta s azt mondta hogy nagyon jók az eredmények mert alig látszanak már és lehet hogy nagyon hamarosan el is tünnek teljesen. Nagyon köszönjük a lehetöseget hogy segitettek rajtunk. Magdi.

Izabella
Békéscsaba

2018 február 06 - 10:39

Agydaganattal küzködöm már két éve. Sok kemón és sugarazáson túl vagyok már sőt két műtéten is. November végén úgy látszott hogy sajnos a dolgok újra súlyosbodtak mert nagyon megnehezült a mozgásom. Nem sokkal később már egyáltalán nem ment a mozgás. Szinte lebénultak a lábaim. Az MR azt mutatta hogy a meglévő daganat nőtt és emiatt vannak a nehézségeim. Mást nem tudtam tenni ezért kipróbáltam az alkáli sót. Használata közben a második héttől könnyebb lett a helyzet sőt nem sokkal később újra lábra álltam. Ezután az önök javaslatára a következő kúrát tömjénnel vettem meg. Nagyon jól tettem mert az állapotom rohamosan javult. Ujra elindultam és most már úgy járok mint régen. Kértem egy új MR vizsgálatot hogy tisztázzuk mi is történik valójában. Az orvosi megállapítás szerint a daganat jelentősen csökkent és elérte azt a méretet ami már nem nyomja a kérdéses agyi területet. Tulajdonképpen a nagysága a tavaly májusi alá ment, ami még semilyen problémát nem okozott. Nagyon szépen javulok. Remélem továbbra is így marad.

István
Eger

2018 január 31 - 12:25

Kiújult lábszárfekélyem van. Tömjénnel kezeltem ami nagyon jó volt. Krémmel kezeltem külsőleg és hozzá ettem a kapszulákat. A seb egy hónap alatt teljesen bezáródott és a kenés hatására a bőr színe kezdett visszatérni a normálishoz. A kezelőorvos szerint ez a csodával határos gyógyulás és gratulált hozzá. A tömjén krémet addig használom amíg teljesen el nem tűnik minden nyoma ennek a szörnyű betegségnek. Köszönöm hogy ide írhattam.

Ágnes
Mezőkövesd

2018 január 28 - 17:34

Sajnos én melldaganattal vagyok érintett. A mellemet már levették de az áttéteket sajnos nem tudták eltávolítani. Kivettek ugyan jópár nyirokcsomót is de már volt áttétem a tüdőmön és valószínüleg az agyamba is. Tömjén kúrát használtam - a legnagyobbat - és hozzá kentem az alkálit. A vizsgálati eredmények szerint ez nagyon hatásos volt mert a talált csomók száma nagyon kevés lett az előzőekhez képest és a nagyságuk is csökkent. Az agyi MR már nem mutatott ki semmit tehát onnét eltünt. Nagyon köszönöm én is a lehetőséget mert az alkáli és a tömjén visszaadta a reményt a normális élethez.

Gabriella
Nagyvárad

2018 január 26 - 21:23

Nagyon köszönöm az oldalnak a lehetőséget hogy hozzáférhettün és kiszállították nekünk a csodás gyógyszereiket. Az anyum volt nagyon beteg. Neki petefészek daganatot talált az orvos még 2016 ban. De akkor már késő volt mert terjedni kezdett a hasa fele meg a belekre. A nyirokcsomói is nagyon tele voltak. Nagyon fogyni kezdett és nem volt már életkedve se. Kemoterpiát kapott de nem lett jobban tőle és adaganatok se nagyon csökkentek. Tavaly ősszel kezdtük alkalmazni az alkáli sót meg a tömjén nála. Ezeknek a hatására az állapota folyamatosan javult és megjött az étvágya és az életkedve is. Karácsonyra már ugy volt közöttünk mintha nem is lett volna beteg. Sütött főzött nekünk és jó kedve is volt. Nagyon örültünk mert nagyon szép karácsonyunk volt. Január végén voltunk felülvizsgálatra ahol azt mondta az orvos hogy nagyon sokat gyógyult és tulajdonképpen a daganatok 80-90 %-a teljesen eltűnt. Köszönjük és most a maradékot kezelejük le. Annak is el kell tünnie! Csak azért irtam ilyan hosszu beirást hogy a többi beteg is okuljon belöle és legyen számukra kiút ebben a szörnyű és embertelen világban. Gabi

Andrea
Debrecen

2018 január 20 - 09:56

Üdvözlök mindenkit! Nekem petefészek daganatom van (illetve volt!), amit tavaly év elején vettek észre. Sajnos már kissé későn mert addigra áttétek jelentek meg beleken a hason és a környéki nyirokcsomókban is. Rögtön megműtöttek és amit lehetett eltávolítottak. A maradékot (ez volt a több sajna!) meg kemóval kezdték kezelni. Hát a kemót nagyon rosszul viseltem és sajnos nem is sokat segített mert ezek a csomók nem sokat csökkentek sőt helyenként nőttek is. Én meg elkezdtem fogyni a hasam meg nőtt mert megjelent a hasvíz. Borzasztóan éreztem magam meg borzasztóan is néztem ki. Olvasgattam a fórumot és ott találtam néhány hasonló betegséggel küzködő nő beírását. Ők az alkáli sót használták meg a tömjént. Október elején végre én is rászántam magam és én is alkalmazni kezdtem ezeket, a mai napig. Most nem akarom leírni hogy hogyan változott a helyzetem és a betegségem mert nem férne ide (naplót vezettem!). Összegezve a januári (tegnapelőtti) ct alapján kb. 80%-os javulás tapasztalható, tehát a daganatok nagyrésze eltűnt! Egyébként úgy is érzem magam. Ujra visszaszedtem az elvesztett kilóimat és tele vagyok tettvággyal és biztosan tudom hogy meg fogok gyógyulni!

Erzsébet
Kecskemét

2018 január 18 - 12:03

Én csak az alkálit használtam a melldaganatormra. Nagyon hatékony volt mert a daganat sokat csökkent és a nyirokcsomóim amik itt a hónom alatt voltak megduzzadva visszamentek és most má nem érzem öket. Az orvos is azt mondta hogy szépen javulok pedig még kemot nem is kaptam. Mindenkinek ajánlom!

Boglárka
Miskolc

2018 január 14 - 08:26

Influenzás lettem mert sajnos emberek közt dolgozom és nagy a fertőzés veszélye. Este mikor mentem haza már éreztem hogy valami nincs rendbe velem (rázott a hideg) és erősen folyni kezdett az orrom is. Lefekvőre bevettem 2 szem csillagánizs kapszulát és jól betakaróztam. Reggelre kipehentnek és erősnek éreztem magam, de azért ismét bevettem 2 szem csillagánizs kapszulát. A munkahelyemen a velem dolgozó munkatársaim közül már csak ketten maradtunk a többieket nagyon elkapta az influenza. Én napközben egyre jobban kezdtem érezni magam. Délután ismét bevettem 2 szem kapszulát és este megint! És ennyi volt szerintem az influenza fertőzés. Átrohant rajtam és a csillagánizsnak köszönhetően távozott is. Nagyon köszönöm a gyógyulás gyors lehetőségét és ajánlom mindenkinek a csillagánizs kapszulát! Bogi

A. Judith
Ermihayfalva Romania

2018 január 12 - 14:17

Köszönöm a alkáli és a tömjén készítőinek hogy megtaláltuk mert az anyukám meg gyógyult. Volt CT is. Eszerint az áttétek teljesen eltüntek és a daganat nagysága 45 % lett! Bátran ajánlom mindenkinek.

Eszter
Győr

2018 január 07 - 11:02

A páromnak agydaganata van sajnos. Két hónapja az alkáli sóval kezeljük. Nagyon jók az eredmények sokat javult az állapota is. Az mr vizsgálat szerint a daganat is jelentősen csökkent és csökkent a körülötte levő folyadékgyülem is. Biztos nem csodaszer az alkáli só de nekünk nagyon sokat segített és reméljük segít továbbra is amig a párom teljesen meg nem gyógyul. Minden betegnek és segítőnek Boldog Új Évet! Eszti

Miklós
Karcag

2018 január 03 - 18:16

Tüdő daganataim vannak amiket 2017 májusa óta kezelgetnek. Több kemót is kaptam azóta de sajnos csak lassítani tudták a folyamatot. Elkeseredésembe meg az orvos meg is ijesztegetett más megoldásokat kerestem. Igy találtam rá az alkálisóra és a tömjénre. Novemberben kezdtem alkalmazni mindkettőt. Féltem hogy nagyon ki fog fárasztani ez az intenzív kúra de nem igazán terhelt meg. Viszont nagyon jól kezdtem érezni magam és sokkal több energiám lett. Ujra sétálgattam és vásárolgattunk a feleségemmel az ünnepek elött. Sokkal több lett a levegőm is mert nem éreztem semmiféle kapkodást meg nehézlégzést. A héten volt vizsgálatom ahol az orvosom azt állapította meg hogy nagyon sokat javultam és a daganatok erősen visszahúzódtak és csökkentek. Ez a hír nagyon jó évet sejtet köszönöm önöknek!

Piroska
Szigetvár

2018 január 02 - 14:37

Nagyon köszönöm a sok segítséget amit nyújtottak a betegségembe. A hashártyámon voltak daganatok egy régebbi betegség maradványaként. Alkáli só kúrát javasoltak amit pontosan végig is kentem. Az eredmény nagyon jó lett mert az ugynevezett szórás 70%-a eltűnt és nem látszott a ctn. Én is nagyon jól érzem magam és az alkáli só nem okozott semmiféle felesleges terhelést és mellékhatást sem. Mégegyszer köszönöm és mindenkinek Boldog Új Évet! Piroska

Piroska
Szigetvár

2018 január 02 - 14:37

Nagyon köszönöm a sok segítséget amit nyújtottak a betegségembe. A hashártyámon voltak daganatok egy régebbi betegség maradványaként. Alkáli só kúrát javasoltak amit pontosan végig is kentem. Az eredmény nagyon jó lett mert az ugynevezett szórás 70%-a eltűnt és nem látszott a ctn. Én is nagyon jól érzem magam és az alkáli só nem okozott semmiféle felesleges terhelést és mellékhatást sem. Mégegyszer köszönöm és mindenkinek Boldog Új Évet! Piroska

Admin

2017 december 21 - 17:00

Minden Kedves Olvasónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánunk!

Annamária
Szombathely

2017 december 19 - 11:27

Köszönöm a lehetőséget és a segítséget a weboldalnak! Én a melldaganatomat kezeltem az alkáli sóval és a tömjénnel. A sikerről annyit hogy eddig le akarták venni az egész mellemet, de az alkáli/tömjén kezelés után már nem! Egy kisebb műtéttel el tudták távolítani a felére összement csomót. (A nyirokcsomókban már nem találtak semmit.) Most vagyok túl rajta. Köszönök mindent és mindenkinek Kellemes Karácsonyi Űnnepeket és Boldog Újesztendőt kívánok! Annamari

Lenke
Pápa

2017 december 14 - 10:34

Az alkálit használtuk a férjem betegségére. Nagyon meg vagyunk vele elégedve mer a daganat összement a felére és sokkal jobban is van mióta használja. Neki tüdő daganatot találtak kettőt amik 6cm-esek voltak. Most vaolt ct és már csak 2-3 cm-esek lettek. Más kezelés nem volt csak az alkáli só. A férjem már nem fáradt és nem is köhög. Nagyon örülünk.

Gyöngyi
Kaposvár

2017 december 08 - 18:49

A férjem gégedaganatát kezeltük az önök által javasolt Tömjénnel és az alkáli só kúrával. Nagyon jó eredményekről tudok beszámolni mert a legutolsó alapos orvosi vizsgálat szerint a műtét nem szükséges mert olyan gyors javulás következett be az érintett szövetszakaszon hogy célszerűbb lesz célzott kezeléseket alkalmazni. Ezalatt lézeres hámlasztást illetve kimetszést értettek. Összegezve a műtétre váró gégedaganat olan váltpzáson esett át ami hatására nem kell megműteni, hanem helyi kezeléssel elég lesz lelézerezni. Szerintem ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna igy Karácsony előtt. Nagyon köszönjük önöknek a lehetőséget.

Erika
Esztergom

2017 december 05 - 16:02

Köszönöm a segítséget és a lehetőséget az alkáli sóhoz. A nyirokcsomó daganataimat kezeltem vele. Nagyon hatékonynak bizonyult. Műtteni nem kell és kemót sem adtak már rá mert azt mondták hogy minden szépen visszahuzódott és egyenlőre várjunk hogy mi fog történni. Remélem semmi és ujra nem fognak kijönni. De ha igen akkor megint az alkálit választom mert a kemotol nagyon félek.

Pál
Dunaújváros

2017 december 01 - 17:34

Én az alkálisót használtam. Nagyon jó eredményekröl tudok beszámolni általa. A bal tödülebenyemben volt egy 5X3X4 cm-es és egy 4X4X3 cm-es csomó. Az alkálisót használva ezek a második hónap után összementek és a legutolsó mérés alapján a nagyságuk már csak 2X1X2 és 2X2X1 cm. Ezt a mérést ct-vel végezték. Máshol daganatot nem találtak.

Ottó
Monor

2017 november 28 - 14:47

Köszönöm az alkálit és azt is hogy olyan gyorsan megkaphattam. Nekem a tüdőmön találtak 2 db kisebb csomót amit daganatnak minősitettek. A kemót egyenlőre nem mertem bevállalni inkább mást kerestem. Az alkálisót találtam logikusnak a működése szempontjából ezért azt választottam. Nem csalódtam benne mert a daganataim a második hónap közepén lévő vizsgálatok szerint már nem voltak észlelhetők. Nagyon szépen működött. Ajánlom másnak is akinek tüdő daganata van.

Éva
Kalocsa

2017 november 26 - 15:20

Én igazából nem is az elért eredményeim, sikereim miatt írok. Hanem azért hogy sok beteg emberhez eljusson a lehetőség üzenete... Van kiút a daganatos betegségekből. Igaz sok kitartást és odafigyelést igényel, meg sajnos sok anyagi ráfordítást. De megéri, mert a végén meggyógyulhatunk és bízakodva nézhetünk előre, tudván hogy biztosan megérjük az elkövetkező éveket. Igy tettem én is. Először elkeseredtem amikor kiderült, hogy közepes stádiumu méhdaganatom van áttétek sorával a csontokon a hasfalon és még ki tudja hol, amit nem is vettek észre. A kemoterápiát már eléggé ismertem, mert a családba ez a betegségfajta már előfordult. A hagyományos kezelés ott nem működött, sőt rontott a beteg helyzetén. Alternativát keresve akadtam önökre, az önök oldalára. Javaslatukra alkáli sót használtam és nagy mennyiségű tömjén kapszulát. Nos az eredmény nem maradt el : egy jó hónappal később a vizsgálatok azt mutatták hogy a felfedezett áttétek 60 %-a teljesen eltűnt és az alapdaganat pedig egyszerűen műthetővé vált. Nem halogattam, rögtön belementem a műtétbe, mert az életem a tét. A lábbadozás 10 napjától újra folytattam a tömjénes és alkális kezeléseket. Most már eltelt négy hónap és most jutottam el oda, hogy a vizsgálatok szerint daganatmentes vagyok. Ez nagy öröm számomra és a családom, meg a gyerekeim számára is. Nagyon köszönöm a lehetőséget. Éva

Piroska
Sárospatak

2017 november 22 - 16:23

Köszönöm a sok segítséget az oldaluknak amit a betegségembe nyujtottak. A hasfalamon levő daganatok elmultak és nemjött vissza ujra a hasviz. Az alkálit kentem rá naponta kétszer. Nagyon jol vagyok és mindent köszönök.

Ágnes
Gyöngyös

2017 november 20 - 07:42

Melldaganattal műtöttek. Sajnos már voltak áttétek a tüdőmön is amit nem vehettek ki. A jobb felső lebenybe számos apró szóródást írtak le és visszarendeltek utólagos kezelésre. Kemót kaptam amit nagyon nehezen viseltem. A harmadik után lett egy ct. Ebben azt irták le hogy a tüdőben lévők száma nem változott és a nagyságuk az előzőkhöz képest kicsit nőtt. Kemóváltást javasoltak mert ez nem működött. Ezt már nemfogadtam el és gondolkodási időt kértem. Közben nagyon sokat köhögtem és néha véres volt a váladék is. Az önök javaslatára elkezdtem egy alkálli és tömjén kúrát. A második hónapban jártam amikor sikerült kiharcolni egy újabb csak a mellkasra irányuló ct. Azt mondták egyébként hogy csak három havonta lehet. Ezen a mellkas ct-n azt állapították meg hogy a tüdőben lévő szóródások száma jelentősen lecsökkent és a nagyságuk a felére huzódott össze. Ez jelentős javulás. A köhögésem is megszünt időközben. Nagyon jól érzem magam és nyugodt szivvel folytatom a kúrákat mert nagyon bizom benne hogy meggyógyulok. Ági

Gyöngyi
Zalaegerszeg

2017 november 13 - 15:25

Én csak az alkáli sót használtam a daganataimra. Méhnyakrákom volt, megmütöttek és teljes méheltávolítás történt. Az áttétek viszont maradtak. A hasamon a csontjaimon sőt még a tüdőmön is megjelentek. Három hónapos alkáli kezelés után a vizsgálatok szerint az áttétek 85 %-a teljesen eltünt. Nagyon jól érzem magam és nincs betegségtudatom sem.

Olga
Debrecen

2017 november 10 - 13:41

Én ugyan nem vagyok rákbeteg de nagyon sok egészségügyi problémám alakult ki az évek során. A javaslatukra a tömjén kapszulájukat szedtem napi 3X2 szemmel. A következő változásokat tapasztaltam a kezelés két hónapja alatt :

- A vérnyomásom nagyon hamar normalizálódott.

- Sokkal több energiám lett. Mozgékonyabb és hatékonyabb lettem.

- Elmúltak az izületi fájdalmaim, sokkal jobban mozogtam, sőt hajlékonyabb lettem.

- Beállt a vércukrom. (Kicsit magas volt ezért már gyógyszert szedtem!)

- Nagyon jó lett az étvágyam.

- Sokkal jobban kezdtem gondolkozni és a memóriám jelentősen jobb lett.

- A bőröm megszépült és az arcomon a ráncok mélysége sokat csökkent.

- Vérvételkor egyetlen csillagot sem kaptam, olyan lett az eredmény hogy bárki megirigyelhetné.

- Jobban alszom és kipihentebben ébredek.

- Ami a legfontosabb: Szinte újra fiatalnak érzem magam!

És még folytathatnám! Összegezve a testem és én fittyet hányunk az öregkorra, mert szinte minden jellemző tünete elmúlt. fantasztikus! Köszönöm.

 

Ida
Budapest IX.

2017 november 09 - 11:26

A férjemnek agydagantot találtak tavaly. Sajnos nagyon agressziv fajta azt mondták. gliobastoma. Azonnal kemót és később sugarat kapott. Január végén egy kicsit összébb húzódott ezért megpróbálták kivenni. A műtét ugyan jól sikerül de teljesen nem tudták eltávolítani. Március végén ujra növekedést diagnosztizáltak. Avastin kezelést kapott erre de sajnos a daganat nem lett kisebb sőt a férjem egyre rosszabbul kezdte érezni magát. nehezen ment a beszéd és nagyon sokat hányt. Egyre gyengébb lett. Júniusban találtunk rá az oldalukra és rögtön a javaslatukra alkáli sót és nagy dózisban tömjén kapszulát kezdtünk használni. valóban működött nála mert hamar jobban kezdte érezni magát. Augusztusra a beszéde is teljesen helyreállt és kezdte összeszedni magát. A legutolsó MR szerint ami egy jó hete volt a meglévő daganat ami márciusban még 5X6 cm-es volt októberre már csak 2X1 cm-es lett. Mindez a csökkenés az alkálinak és a tömjénnek tudható be. Nagyon köszönjük a lehetőséget és a gyógyulás reményét! Ida

K. Imre
Szeged

2017 november 04 - 20:02

Alkálit használtam mert prosztata daganatom van. A psa-m elötte 69 volt és egy hónap alkáli után már csak 16,2 lett. Az orvos szerint ez nagyon jó eredmény és nagyon nagy javulás. Folytatni fogom. Köszönöm.

Zsuzsanna
Salgótarján

2017 november 02 - 16:28

Melldaganatra használtam az alkáli sót. A hónaljamban tapintható nyirokcsomók egy kezeléstől visszahúzódtak. Már nem lettek tapinthatók. Folytattam a kezelést és a mellemben lévő csomó (az alapdaganat) annyira összement hogy ki tudták venni és nem kellet az egész mellet leműteni. Köszönöm a sok segítséget amit az oldal nyújt a beteg embereknek. Zsuzsi Salgótarjánból.

L. Katalin
Dunaújváros

2017 október 31 - 08:19

Leukémiával küzködöm már évek óta. Minden lehetséges eljárást kipróbáltak rajtam az átültetést kivéve. A párom unszolására kipróbáltam a tömjén kapszulát mert azt olvastam róla hogy az én betegségemre nagyon jó. Az önök javaslatára napi 6X3 szemet szedtem legalább két hónapon keresztül. Egyébként mindenféle orvosi vizsgálat nélkül éreztem hogy valami pozitiv irányba indult meg velem mert nagyon jól kezdtem érezni magam. Aztán lementek a vizsgálatok. A kezelőorvosom szerint a betegségem a legteljesebb remisszióba (nyugalmi, tünetmentes állapotba) került. Igy neki egyéb teendője nincs folytassam amit eddig csináltam mert ezek szerint működik! Igy teszek és szedem tovább a tömjént. Kati

Anna
Szolnok

2017 október 29 - 10:22

A hugomnak körülbelül másfél éve kezelik a méhnyakdaganatát. A helyzete sajnos egyren romlott. Megjelentek az áttétek is és egyre rosszabb állapotba került. Csont bőr lett és és szinte fel sem tudott kelni az ágyból. Az orvosok már lemondtak róla. Az egyik ismerősünk ajánlotta az alkáli sót meg a tömjén kapszulát. Felvettük a kapcsolatot az oldallal és a javaslatukra megrendeltük a legerősebb csomagot. Az első hónap alatt a hugom állapota sokat javult. Ujra enni kezdett hízott és egyre többet volt fenn. A második hónaptól pedig szemmel láthatóan gyógyult. a második hónap végén volt egy CT vizsgálat amivel az egész testét átnézték. Abban azt állapították meg hogy az eddig meglévő áttétek szinte teljesen eltűntek és a kiindulási daganat olyan nagyságura zsugorodott össze hogy ki lehet venni egy műtéttel. Ez nagyon jelentős javulás. A jövő héten lesz a műtét és utánna ha minden jól megy daganatmentessé válik. Mindent köszönünk.

Antal
Zalaegerszeg

2017 október 24 - 16:51

Az én történetem is eléggé érdekes és szeretném megosztani mindenkivel. Nekem gégerákot diagnosztizáltak ami elléggé előrehaladott állapotban volt. A hangomon is észre lehetett venni mert két-három hónapja erősen megváltozott. (gyengült és olyan furcsa lett.) Állandó köhögés és váladékozás miatt mentem orvoshoz. Nos a vizsgálatok után közölték velem hogy a kemo mellett egy radikális megoldás van: a gégeeltávolítás, kivágni mindent. Azt hiszem mindenki tudja hogy ez mivel jár meg hogy néz ki. Tűzoltáshoz kellett folyamodnom. Bár a kemót nem utasítottam el de nem nagyon bíztam benne. Az itt olvasottak alapján az alkálit választottam meg a tömjén kapszulát. (napi 6X3 szemet javasoltak!) Kb. három héttel később a hangom kezdett visszajönni és a nyelésem is sokat javult. Folytattam. Közeledett a műtét időpontja ezért előtte el kellett menni egy újabb vizsgálatra. Ct-is volt. Azt megnázve azt mondta az orvos hogy itt valami történt mert a nagy daganatot már nem találja ezért a nagy műtétre nincs már szükség. Egy kisebbel meg tudja oldani a problémát, természetesen gégeeltávolítás NÉLKÜL! A daganat úgy néz ki könnyen eltávolítható. Nos ez történt, már túl vagyok rajta. Daganatmentesen és ép gégével. Mindent nagyon köszönök!

N. Katalin
Debrecen

2017 október 19 - 14:03

Petefészek daganatot fedeztek fel nálam tavaly. A kemó sajnos csak ideig óráig működött. megjelentek az áttétek is több helyütt. A javaslatukra Alkáli sót és nagy dózisú tömjént kezdtem használni. Az eredményeim innentől kezdve jelentősen javulni kezdtek és a második hónap után minden daganatom összeesett és jóval kisebb lett. Nagyon jól érzem magam és végre látom a gyógyulás útját. Katalin

K.né Éva
Szombathely

2017 október 16 - 20:15

Szeretném dícsérni az alkáli só kúrájukat. A férjemnél használtuk mert neki tüdődaganata van. Egy hónapig az előírás szerint használtuk (naponta kétszer), de a daganat csak stagnált. (Bár az orvos szerint ez is egy jó eredmény de nekünk azért több kellett.)Ezután az önök javaslatára megemeltük a napi dózisát 3 alkalomra. kb 3 hét mulva láthatóvá vált a változás. A daganat 20-25 %-al csökkent. Ezután így használtuk. jelenleg a kiindulási nagyság felénél tartunk és a férjem állapota nagyon sokat javult. Folytatjuk a kezeléseket amig teljesen el nem tűnik.

Zoltán
Szigetvár

2017 október 13 - 15:47

Hosszan elhúzódó bélgyulladásaim voltak. Az orvosok a műtétet lebegtették a szemem előtt. Az önök javaslatára alkáli sót kezdtem használni. Egy kúra után az eredményeim normálissá váltak. A crp is leesett 8 alá. Ugy hiszem mindez jelentős gyógyulást jelent. Köszönöm.

Ildikó
Dorog

2017 október 11 - 15:08

Köszönjük a sok segítséget. A nagyfiam agydaganatát kezeltük az alkáli sóval és tömjénnel. Ezek a szerek nagyon szépen működtek. A második hónapban jelentősen javult az életminősége, felkelt és a mozgása is rendeződött. Jó lett az étvágya és újra úgy kezdett viselkedni mint egy normális huszonéves. Nagyon boldogok vagyunk. Az MR vizsgálat azt mutatta ki hogy a daganat összébb húzódott és úgy kb. 40 %-os csökkenést produkált a két hónap alatt. Ez nagyon jó hír mert ha folytatjuk akkor vagy teljesen eltünik a csomó vagy ha olyan helyzetbe kerül akkor kivetetjük és véglegesen megszabadulunk tőle.

Éva
Szentendre

2017 október 08 - 07:25

Csak az alkálit használtam a betegségemre. Méhnyakrákom volt, de annak idején megműtöttek és mindent eltávilítottak. Kemó után azt mondták hogy gyógyult vagyok. Ez 2015-ben volt. De most sajnos áttéteket találtak a hashártyámon és a tüdőmön. Mindkettő apró szórásokat tartalamazott. Augusztus elején kezdtem kenni az alkálit. A harmadik hónapnál járok és most volt ujra ct vizsgálatom. Itt azt állapította meg a leletező orvos hogy a szórások 70-80 %-a eltűnt. Jelentős javulást írtak le. Mindez csak az alkáli sónak köszönhető mert én mást nem használtam. Éva mama

Róbert
Budapest

2017 október 04 - 14:23

Prosztata daganatra használom az alkálit. Már a harmadik hónapja. Jók az eredmények. A kezdeti 33,4-es psa már csak 7,8. De ezt érzem magamon is mert könnyebben mennek a dolgok és nyugodtabbak az éjszakáim is. Köszönöm a segítséget.

Ildikó
Gödöllő

2017 október 01 - 10:16

Gratulálok a dagantellenes készítményeikhez! sajnos én is érintett vagyok. A ményakrákom áttétei miatt használtam az alkáli sójukat és a tömjén kapszulát. Nagyon jó aeredményeim lettek a kezelés után. A hasfalamon lévő áttétek jórészt eltűntek és a többi meglévő is csökkent. A legszembetűnőbb a tüdőmőn levő csomó ami a kezealések hatására a felénél kisebb lett. Ezt a ct állapitotta meg tehát elég pontos eredmény. Mindezt tudtam vizsgálat nélkül is mert sokkal jobban éreztem magam. Több lett azerőm többet is eszem és elmúltak a fájdalmaim.

Éva
Nagykanizsa

2017 Szeptember 28 - 16:02

Szeretném megköszönni az alkáli sójukat! Sajnos sok pénzzel nem rendelkezvén csak ezzel tudtuk kezelni a párom daganatait. A máján vannak csomók és nagyon rosszul reagált a kemóra. Abba is kellett hagyniuk mert csak rontott az állapotán. Ezután a barátnőm javaslatára (aki innen rendelt a fiának tömjén kapszulát) megnéztem az oldalukat és az alkáli sónál döntöttünk. Miután elkezdtük használni már a második héten sokat javult az állapota. Megjött az étvágya is és fekvéskor már nem fájt a mája a nyomástól. a kúra lejártával egy újabbat kezdtünk el. A férjem állapota tovább javult. Voltunk időközben ultrahangos vizsgálaton ahol azt mondták hogy sokat javult a kép. Vagyis ez azt jelenti hogy láthatólag csökkentek a daganatok. (3 nagyobbról és jelentős szórásról beszélünk!) A szórást már nem is látták. Bár az ultrahang nem pontos azt mondták. Két héttek később eljött végre a hasi ct ideje. Nagyon jók lettek az eredmények : a három nagyobb daganat nagysága jelentősen (30-40 %) csökkent és a szóródásokat már nem látták. "Összehasonlítva a három hónappal azelőtti ct vizsgálat eredményével jelentős regresszió vélelmezhető"! Ez nagyon szép eredmény! Folytatjuk. Éva

Endre
Cegléd

2017 Szeptember 25 - 12:57

Májdaganatot kezeltem az alkáli sóval. Két kúrát csináltam egymás után. A vizsgálatok szerint a daganatok összébbhúzódtak. A visszafejlődés legalább 50 %-os. Ami azt jelenti hogy a felére mentek össze. A kisebb csomók meg már nem is látszottak. A magas májértékek is visszaestek és már alig térnek el a normálistól. Ez nagyon szép eredmény. Mindent köszönök és folytatom!

Judit
Karcag

2017 Szeptember 21 - 16:49

Melanomát találtak tavaly a hátamon. Műtéttel eltávolították. Utánna kemót kaptam és mindent rendben találtak. Idén év elején megfázás gyanus tüneteim voltak ezért orvosnál voltam. Antibiotikumot kaptam mert tüdőgyulladásra gyanakodtak. Sajnos nem jöttem helyre ezért komolyabb vizsgálatokat végeztek. A ct szerint a tüdőmben daganatok alakultak ki. Valószínüleg a melanoma áttéte. Ismét kemót kaptam de sajnos a nagyságuk nem változott. Elkeseredésemben május végén elkezdtem használni a tömjént és az alkáli sót. A negyedéves kontrollon (juniusban) már látszott az eredmény: a daganatok közül már csak kettő maradt és azok nagysága is jelentősen csökkent. Folytattam a kezeléseket. A héten volt újabb ct. Ezen már nem találtak semmit. A daganatok teljesen eltüntek. Az orvos szerint daganatmentes vagyok. Végre elértem ezt is! Nagyon köszönöm. Judit

Ildikó
Temesvár

2017 Szeptember 16 - 13:04

Hasvizem van már hónapok óta mert daganatok vannak a hashártyámon. Máshol már nincsenek mert a nagyon sok természetes anyagot szedtem és a vizsgálatok szerint már csak a hashartyán vannak szórások amik vizet termelnek. Általába három hetente szoktak leszivni utánna mindig feltelik. Az egyik rokonom javaslatára a leszivas után az alkáli sós kúrájukat kentem rá. Csoda történt mert elmult már a három hét és még egy csepp feszítő érzést sem érzek. Ultrahangon azt mondták hogy nincs hasvíz de daganatokat sem látnak rajtam. Nagyon jól működik ez a kúra. Ajánlom mindenkinek akinek hasonló problémája van.

Csaba
Zalaegerszeg

2017 Szeptember 15 - 08:23

Prosztata daganatos vagyok. A korábbi eredménytelenség miatt a prosztatámat már sajnos eltávolították. A csontajaimban viszont az áttétek megmaradtak és nagy fájdalmakat okoztak szinte minden nap. Alkáli sót kentem és hozzá nagy dózisban ettem a tömjén kapszulát az önök javaslatára. Az első hónap után a fájdalmak kezdtek szép lassan elmúlni. A legutolsó izotópos vizsgálat szerint a csontokba az áttétek jelentős része megszűnt vagy mérséklődött. Jelentős regressziót irtak le. Köszönöm ezt a szép eredményt és hogy újra elviselhető számomra az élet, mert nincsenek az állandó fájdalmak! Csaba

Andrea
Budapest

2017 Szeptember 13 - 21:58

Nagyon érdekes tapasztalataim voltak az alkálival és a tömjénnel kapcsolatban amit szeretnék mindenkivel megosztani. Nekem idén májusban egy 2 cm-es daganatot találtak a bal mellemben. Mivel elég mélyen volt az orvos a mell eltávolítását javasolta. Én időt kértem és az alkáli sót meg a tömjént kezdtem el használni. Az első hét vége fele csipkelődő érzést kezdtem érezni a daganat környékén. De ezt szinte végig éreztem amig a kezelés tartott. A kúra vége fele azt vettem észre hogy a daganat egyre jobban tapintható és könnyen meg tudtam fogni kívülröl. (Eddig ezt így nem éreztem.) Megijedtem hogy megnőtt és féltem hogy elborítja az egész mellemet. Elmentem az orvosomhoz aki szintén furcsának találta a dolgot és elrendelt egy mellkas ct-t. Az eredmény még megdöbbentőbb lett. A daganat csak egy picivel lett kisebb, de elindult kifele (mintha menekülne) és szinte már a bőr alatt van. (Egyébként áttétet nem találtak!) A mellevétel helyett egy gyors daganatkivétel lett a javaslat. Számomra ez már a gyógyulást jelentette, mert teljes értékű nőként lehetek teljesen daganatmentes.

A műtét megvolt. Daganatmentes és újra egészséges vagyok! Mindezt szerintem az alkálinak és a tömjénnek köszönhetem!!!

Emma
Nagykanizsa

2017 Szeptember 10 - 21:03

Közepes stádiumu leukémiát kezeltünk a tömjén kapszulájukkal. Sajnos a fiam az érintett. A kemoterápiás kezeléseken már túl voltunk, de az eredmények nem sokat javultak. A tömjént szedtük a javaslatuk szerint napi 6X3 szemmel. Meglepő módon ennek hatására a véreredmények nagyon sokat javultak. A kezelőorvosa teljesen megdöbbent a gyors változáson és azt javasolta hogy csak azt folytassuk amit eddig csináltunk. Folytattuk is! Most túl vagyunk a harmadik hónapon és megjöttek az eredmények. Az orvos szerint olyanok a vizsgált értékei mint egy egészséges embernek. Semmi nem utal a betegségre. Ezt mi győzelemnek fogtuk fel ez ellen a súlyos betegség ellen. Reméljük az eredmények a továbbiakban is jók lesznek, ha nem akkor ujra a tömjént fogjuk használni, mert tudjk hogy nálunk nagyon bevállt.

Magdi
Nyitra

2017 Szeptember 07 - 17:10

A férjemnek kezeltuk a daganatait alkáli soval. Neki a tüdejen és anyirokcsomóiba voltak daganatok. Nagyon rossz allapotba volt. Az alkaliso kezelés nagyon sokat javitott az állapotán. Már a masodik héten jobban lett és jobban kapta a levegöt is. Setálni kezdett és megjött az etvágya is. Voltunk egy ct vizsgalaton is ahol azt mondta az orvos, hogy nagyon szepen javul, mert a daganatok sokat csökkentek. Nagyon örülünk ennek és folytatjuk a kezelest. Szeretném ha a ferjem teljesen meggyógyulna. Magdi

Ágnes
Debrecen

2017 Szeptember 03 - 11:05

Melldaganatból áttétként megjelenő agydaganatra használtuk a tömjén kapszulát. Az édesanyámról van szó aki a betegségéből kifolyólag nagyon rossz állapotban volt. Járni nem tudott egész nap az ágyat nyomta. Mindenhez segítség kellett neki. Javaslatukra napi 6X3 szemet szedtünk. Az állapota nagyon gyorsan javult. A második héten már felkelt és önállóan ki tudott menni a mellékhelységre. Az étvágya is megjavult. Összességében nagyon szépen kezdte összeszedni magát. Az MR viszgálat szerint a meglévő csomó jelentősen összement és az általa nyomott agyterületek nagysága is lecsökkent. Tehát a gyógyulás megindult. Nagyon köszönjük!

Tünde
Budaőrs

2017 Augusztus 31 - 14:37
Tüdődaganatra használtuk az alkáli sót a férjemnél. Nagyon bevállt. A ct vizsgálat szerint a daganatok nagysága 30-40 %-al csökkent az alatt az egy hónap alatt amíg használtuk. Kemoterápiát nem kapott! Az állandó köhögése is megszűnt és visszajött az ereje is. Nagyon köszönjük a segítséget. Folytatjuk a kezelést.

Kálmán
Sopron

2017 Augusztus 27 - 09:40
Májdaganatra javasolták nekem az alkáli sós kúrát. Használtam egymás után két hónapig. A májamon lévő csomók a vizsgálatok alapján nagyon összementek és a véreredményeim is sokat javultak. A kezelőorvos szerint most nem kell kemoterápiát felvennem, inkább várjuk ki hogy mi történik. Lehet hogy rosszul diagnosztizálták és nem is daganat. Persze két hónappal ezelőtt minden vizsgálat azt mutatta. De az már a mult. Szerencsére. Köszönöm!

Judit
Komárom

2017 Augusztus 24 - 14:12