Betegek, Gyógyult betegek írták

 

 

Gyógyult betegek - alkaliso.net

 

FIGYELEM ! A beírt üzenetekben található e-mail címeket, lakcímeket az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük és nem jelentetjük meg. A beírások, észrevételek megjelentetése a hetente egyszeri válogatásos moderáció után történik.

Az alábbi hozzászólások másolása, más oldalakon való megjelentetése SZIGORÚAN TILOS !

 

 

 

 

 

 

 

 

Klára
Nyíregyháza

2017 Augusztus 06 - 19:16
Én csak megelőzésre szedtem a tömjén kapszulákat, de be kell számolnom sok érdekes és pozitív mellékhatásról. Először is jelentősen rendbeszedte a vérnyomásomat. Eddig mindig kicsit magas volt. Hát most már nem! Nagyon pontos lett és mindig a normál tartományba van. A cukorszintem is sokat javult. Eddig a reggeli mindig egy kicsit magas volt, de kb. két hét tömjén szedés után már nem. Teljesen normális lett és szinte mindig a középérték közelében van. Az izületi fájdalmaim szinte teljesen elmúltak és a viszereim is visszább húzódtak. Jobban és élesebben reagálok a dolgokra és a rejtvényfejtés is jobban megy. Mindemellett felhívom a velem egykorú nők figyelmét még egy fontos hatásra: A körülöttem lévők szerint jelentősen elsimultak a ráncaim. (Hiába az életkor jellemzői, azért szívesen szabadulnánk meg tűlük!) Összegezve a tömjén egy nagyon szépen és kultúráltan működő öregkor elleni készítmény. Egyéb fontos hatásai mellett...

Csilla
Berettyóújfalu

2017 Augusztus 03 - 10:28

A hashártyámon találtak daganatot. Valószínüleg a 3 éve kezelt méhnyakrákom áttéte lehet. Legalábbis az orvos szerint. A Ct szerint a hashártyán jelentős szóródás látható amik küzül 4-5 darab nagyobb daganati góc is feltételezhető. Kemót javasoltak de én időt kértem mert már az előző kezelések is nagyon rossz állapotba hoztak és alig tudtam felépülni. Az alkáli sót találtam a legmegfelelőbbnek mert azt pont oda kell kenni ahol a daganatok vannak. Körül belül két hónapig használtam amikor ismét bejutottam a ct-re. Ott jelentős javulást állapitottak meg. Pontosabban azt írták le hogy az előző ct-ben leírt daganatok már alig vélelmezhetők, jelentős 60-80 %-os regressio állapítható meg. Nagyon köszönöm a segítséget!

János
Körmend

2017 Augusztus 01 - 14:10

Köszönöm a segítséget amit a betegségemben nyujtottak. Sajnos több éve már leukémiával küzdök. Mindenen túl voltam már amit orvosilag el lehetett követni. Idén azonban úgy látszott hogy nincs tovább. nagyon leromlottak az eredményeim. Mit veszíthetek alapon megpróbáltam a tömjén kúrát. A legerősebbet választottam mert a betegségem nem tűrt halasztást. A második hónapja szedem ezt a csodálatos készítményt és az eredményeim az orvosok szerint hihetetlen mértékben javultak. Szinte gyógyultnak látszanak. Nagyon jól is érzem magam, mintha nem is lennék beteg. (remlem már nem is vagyok!) Nagyon köszönök mindent! János

Ánes
Buda

2017 július 30 - 10:46

Én melldaganatra használtam az alkáli sót. A nyirokcsomókban lévő áttétek nagyon gyorsan húzódtak visza és a mellemben lévő csomó is jóval kisebb lett. Nálam nagyon jól működött ezért folytatni is fogom amíg teljesen meg nem gyógyulok. Ági

Éva
Bonyhád

2017 július 27 - 13:02

Én agydaganatra használtam a tömjén kúrát és az alkálit. Sajnos én vagyok az érintett. Az agydaganatom egy régebbi daganat áttéte amit már három éve lekezeltek és akkor gyógyult voltam. Most azonban visszatért az agyamba. Nagyon rossz volt mert állandóan szédültem és nagyon nehezen ment a mozgás is. A párom szerint a beszédemmel sem volt minden rendben. A hagyományos kezeléseken túl vagyok. kaptam kemókat és sugarat is. Az állapotom nem sokat javult. Az MR szerinta daganat nem csökkent. Az alkálitól és tömjéntől viszont nagyon gyorsan javult az állapotom. A második héttöl mulni kezdett a szédülésem és a járásom is biztossá vált. Voltam MR-en is ujra ami megállapitotta hogy a daganat nagyon szépen húzódik vissza. Tehát jó úton járok! Folytatom a kúrákat amig teljesen meg nem gyógyulok. Éva

Zsolt
Kaposvár

2017 július 25 - 08:13

Nagyon köszönöm a sok segítséget a weboldalnak és az összes munkatársának. Nagyon jó és tartalmas szabadságot kívánok mindanyjiuknak! Velem valóságos csodát tettek ezért külön elismerés illeti őket. Tüdődaganatot találtak nálam az év elején januárban. A mintavétel sajnos az igazolta hogy a kissejtes fajta ami a legrosszabb. A kezelőorvos maximum fél évet adott abban az esetben ha a kemót rendesen végigcsinálom. Nos ez nem volt túl biztató. De belevágtam és reménykedtem a javulásban. Az elején tényleg egy kicsit csökkentek a daganatok (3 db volt) aztán sajnos megugrottak és nagyon növekedni kezdtek. Ekkor már május volt. A nővérem talált rá az oldalra és javasolta az alkáli kúrát. Ezt előtte le is pontosította ott a tanácsadóval. Elkezdtem használni a kúrát. Arról most nem akarok írni hogy milyen tüneteim voltak és hogyan mltak el mert az nagyon becsapó is lehet. Maradjuk a tényeknél amit a CT igazol. Az első hónap után (ez június első hete) a három csomó nagysága nem nőtt sőt olyan 20 %-al kisebb lett. Ez eléggé meglepő volt mert március óta egyfolytába nőtt. Folytattam az alkálit mégpedig úgy hogy naponta 3 alakalommal kentem. Tudom ezt a weboldalon nem nagyon tanácsolják de nincs mit vesztenem. Július 17-ére sikerült egy mellkas CT-t kiverekednem (fizetős volt!). Nos ennek az eredménye már sokkal meglepőbb let : A három daganatból egy eltűnt a másik kettő pedig vagy 50%-al csökkent. Ez nagyon jó eredmény! Nagyon jól érzem magam. Bízom a gyógyulásban és FOLYTATOM! Mégegyszer mindent köszönök!!!

Ilona
Nagyvárad

2017 július 22 - 22:07

A ferjemet kezeltük az Alkáli sóval. Neki melenomaja van. Áttétek voltak a tüdején és a nyirokcsomókba. Az alkáli nagyon hatekony lett mert nagyon sok csomo eltünt svagy kisebb lett. nagyon jol érzi magát ugyhogy folytatjuk a kezelést. Most még teszünk hozzá neki a tömjénböl is mert az egyik ismerősőmnek az is nagyon bevált. Szeretnénk minél hamarabb megszabadulni ettöl a betegsegtöl mert az orvosk nem sok joval biztatnak.

Virág
Komló

2017 július 19 - 19:18

Az édesanyám tüdődaganatát kezeltük alkáli kúrával. Nagyon bevállt. Sokat javult az állapota és megszüntek a fulladásos rohamai is. A vizsgálat szerint a meglévő három daganat erősen összement és jóval kisebb lett. Az egyiket már alig látták. Szóval ajavulás utján vagyunk és nagyon köszönünk mindent. Folytatjuk.

Szilárd
Pápa

2017 július 16 - 14:03

Nyelvgyök daganattal kezeltek az elmúlt fél évben, de sajnos a daganat nagysága nem csökkent hanem nőtt. Felvetődött a műtéti nyelv és gége eltávolítás is mert az orvos szerint ezt már nem lehet máshogyan megfékezni. Egy barátom javaslatára, aki hasonló problémákkal küzdött belevágtam egy tömjén és egy alkáli só kúrába. A tömjénből a legerősebbet kértem mert a dolog eléggé sürgőssé vált. Nos a kúra tényleg hatékonynak bizonyult mert a harmadik héten teljesen visszaállt az amúgy eléggé eldeformálódott és érthetetlen hangom. A nyelés is egyre jobban ment. A műtét elötti kontroll megállípította hogy nincs szükség műtétre, mert a daganat annyira összezsugorodott, hogy elég lesz egy kisebb beavatkozás az eltávolítására. (Egyébként az orvos eléggé meglepődött mert az előző vizsgálatnál látszott hogy a daganat továbbment a nyelőcső és a gége irányába, MOST MEG SEMMI!) Túl vagyok azon a bizonyos kisebb beavatkozáson (nekem ez sem volt kicsi) és tulajdonképpen ezzel most daganatmentes vagyok. Nagyon köszönöm a lehetőséget!

Miklós
Solt

2017 július 13 - 16:14

A prosztatámra használtam nagy dózisban a tömjént. napi 6X3 szemet szedtem. A psa 49,6 volt majd a kezelés után kb. egy hónap mulva 18,4 lett majd még egy kúra után lement 5,3 -ra. Azt mondt az orvos hogy ez már majdnem normális. Most az önök tanácsára kisebb dózisban, napi 3X1 szemmel szedem tovább a tömjént mert szertném megelőzni a hasonló problémákat.

Mária
Csorna

2017 július 11 - 14:26

Egy régebbi daganatból kifolyólag a hashártyámon találtak áttéteket. Az alapdaganatot már kiműtötték tavaly. A kemót most nem mertem elvállalni mert nagyon rossz tapasztalataim voltak. Az alkáli sót választottam mint lehetséges alternativát. Ez a krémes kezelés nagyon hatékonynak bizonyult mert már egy csomag felkenése után a "szórás" elemei nagyon összementek és a darabszámuk is kevesebb lett. A kontroll elött felkentem még egy hónapot. Az eredmény nem maradt el mert már szinte semmit sem talált a ct vizsgálat. Azért a biztonság kedvéért felkenek még egy hónapot mert ez egy nagyon alattomos daganatfajta. Nagyon köszönöm a segítséget és a gyóygulás lehetőségét! Mária

Magdolna
Pécel

2017 július 07 - 16:08

Mi is az alkáli sóval kezeltük a párom tüdődaganatát. Két csomót találtak nála a bal lebenyben egy 3X2X2 cm-est és egy 4X2X1 cm-est. Az alkáli hatására mindkettő visszahúzódott (legalábbis a CT szerint) és nem találtak áttéteket. A férjem tünetei úgy mint nehéz légzés és az esetenkénti véres köpet teljesen elmúltak. Jól érzi magát és nagyokat sétál. Egyáltalán nem elesett már mint az elején volt. Visszajött az ereje is és nagyokat eszik. Köszönöm hogy visszakaphattam a páromat és a gyermekeink az édesapjukat. Reméljük hogy hamarosan teljesen gyógyult lesz.

F. Lászlóné
Kecskemét

2017 július 06 - 14:19

Idegességre és a stressz ellen szedem a tömjén kapszulát. Egy hét után jelentős változások áltak be a problémáimmal kapcsolatban. Sokkal nyugodtabb vagyok és nem stresszelek szinte semmin. derűsnek érzem a világot és nagyon jól alszom. A mai rohanó világban a legnagyobb kártevő a stressz és az idegeskedés, de én megtaláltam az ellenszert. A tömjén az!

Gertrud
Budapest

2017 július 02 - 13:52

A melldaganatomat kezelem az alkáli sóval és a tömjénnel. A tapasztalatom az hogy a daganat a kezelés ideje alatt először megpuhult majd jóval kisebb lett. Ezt egyébként a CT felvétel is alátámasztja, melyszerint a kezdeti 3,2 cm-es tojás alaku daganat nagysága 1,6 re ment össze és áttéteket nem találtak sehol. Ez szerintem jó eredmény és további folytatásra sarkall. Köszönöm a lehetőséget.

Géza
Mezőkövesd

2017 június 29 - 10:06

A tüdőmön találtak két foltot. A további vizsgálatok szerint ezek daganatok. Rögtön kemót javasoltak meg később ha lehetséges lesz műtétet. Én időt kértem és egy barátom tanácsára belevágtam az alkáli sós kúrába. Két hónapig csináltam a kezeléseket majd a végén el tudtam intéztetni egy mellkas ct-t. A ct az előzőhöz képest semmit sem tudott kimutatni. Ha volt is ott daganat elmúl, vagy eltűnt. A kezelőorvos szerint a dolog további teendőket egyenlőre nem igényel. Nagyon örülök, köszönöm!

Lívia
Vác

2017 június 26 - 10:06

A páromnál használtunk Alkáli sót és tömjént. Neki sajnos agydaganatot találtak az év elején és ami még rosszabb hogy nem is műthető. Az alkális és tömjénes kezelés után voltunk MR felvételen amin jelentős javulás látszott. A daganat teljes nagyságában összehúzódott ezért "jelentős regressiot" írtak le. Ez is nagyon jó eredmény, de szeretnénk folytatni addig amig a daganat teljesen el nem múlik. Majd írok még a további eredményeinkről.

Réka
Balatonfüred

2017 június 23 - 18:50

A bal petefészkemen találtak csomókat amit azonnal meg szerettek volna műteni mert daganatra gyanakodtak. Ezt a ct is kimutatta. teljes eltávolítás (műtét) és kemoterápia volt a javaslat. 34 éves vagyok és előttem az élet. Nemrég mentem férjhez. Időt kértem és közben elkezdtem az alkálit csinálni. 3-4 hét mulva elmentem az orvosomhoz egy ultrahangra hogy megnézessem a csomókat. A csomók azonban már nem látszottak. Nagy közbenjárásra és tortura után sikerült ismét egy ct-t elintézni. A daganatok azon sem látszottak. Igy valószínüleg már nincsenek ott. Nem kell műteni és nem kell a kemó sem. Gyógyult lettem.

Marietta
Gyál

2017 június 20 - 14:18

Az alkáli sórol csak jókat tudok írni. Könnyű használni és nagyon hatékony! A férjem béldaganatát kezeljük vele. A második héttől megszűnt a vérzése és a daganat is kezd visszahúzódni. A ct szerint sokat javul a nagysága és a kiterjedése. Egy műtéttel el tudják távolítani az egészet így daganatmentessé válik. Köszönjük hogy ilyen egyszerüvé vált ennek a súlyos betegségnek a kezelése.

Zoltán
Kiskunhalas

2017 június 15 - 12:31

49-es psa-t mértek a prosztata vizsgálaton. Az urulógus szerint ez már daganat lehet. Ezt sajnos a ct is igazolta. Rögtön kemót javasoltak amit én nagyon vonakodva fogadtam el. A barátom javaslatára (aki már túl volt mindezen) rendeltem egy tömjén kúrát meg alkáli sót. Egy hónappal később újabb vizsgálatra mentem ahol a psa csak 10,4 volt már. Ct-t ugyan nem tudtam elintézni de az ultrahang szerint csak megnagyobbodás látszik. Ez jelentős javulásnak látszott de csak alkáli sóval folytattam a kezelést. A következő vérvizsgálatnál a psa 1,9 volt. A doki szerint ez teljesen normális érték és valószínüleg meggyógyultam. Hát úgy legyen! Minden esetre nagyon köszönöm a lehetőséget hogy ezt a férfiakra nézve méltatlan betegséget ilyen méltósággal kezelhettem és meggyógyulhattam. Zoltán

Ibolya
Nagyvárad

2017 június 14 - 10:19

Az édesanyámat kezeljük az alkáli soval. Neki méhnyakrákot találtak tavaly sok áttéttel. Nagyon szépen javul. A hasfalon lévő áttétek már szinte etljesen elmultak és a nyirokcsomok is kisebbedtek. Azt mondta az orvos is hogy nagyon szépen javul mert megnézték ct-vel és azt látták hogy a dagatok összehuzódtak és jópár darab teljesen el is tünt. Köszönjük a segitséget!

L.Mária
Gyula

2017 június 11 - 19:29

Köszönöm a sok segítséget az oldalnak! Én méhnyakrákkal küzködöm már több mint egy éve. Sokhelyütt volt áttétem és az állapotom is eléggé rossz volt. Lefogytam és már a mozgás is nehezen ment. Az alkáli és a tömjén használata után a helyzetem nagyon sokat javult. Hizni kezdtem és a kedvem is jobb lett. Igazábol az okozta a megnyugvást amikor megvolt a kontroll ct vizsgálat. Itt az előzőhöz képest nagyrészt eltűntek az áttétek (a hasfalon, a nyirokcsomókban) és számottevő regressiót írt le. (Ez visszafejlődést, javulást jelent.) Ismét nagyon jó az állapotom és végre teljes életet élhetek.

Piroska
Nagykőrös

2017 június 08 - 07:47

Nekem nagyon magas volt a vércukrom. A reggeli néha elérte a 8-9-et is. A háziorvosom tablettát írt rá. Mielőtt azonban elkezdtem volna szedni megpróbálkoztam a tömjén kapszulával mert nagyon sok jót lehetett róla olvasni. Nem csak itt! Napi 3X2 szemet szedtem az önök javaslatára. Egy héttel később már a reggeli cukormérésnél az érték nem haladta meg a 6-ot. A hónap végére pedig beállt 4,9 és 5,2 közé. Mint régen! Azért a biztonság kedvéért még 1-2 hónapig szedem a tömjént aztán szünetet tartok hogy lássam végleges e a változás. Addig is mindent köszönök.

István
Oroszlány

2017 június 05 - 14:26

Prosztata daganatra használtam az alkálit és a tömjént. Nagyon bevállt köszönöm. Az értékeim most jók és nem kell kemo. István

Gizella
Budapest

2017 június 04 - 08:16

Az alkáli készítményüket használjuk a férjem betegségére. Májdaganatai vannak. Műteni nem akarták és a kemótol nem lettek kisebbek. Az alkálit használva nagyon sokat javultak a májértékei és adaganatok is jelentősen csökkentek. Különösen a második hónaptól volt látványos a javulás ami legjobban a kezelő orvosát lepte meg. Minket nem annyira ugyanis az ismerősünknek is nagyon jó volt. Ő már gyógyult. Mi pedig a gyógyulás utján járunk. Köszönjük.

Ádám
Gyöngyös

2017 május 31 - 10:28

Az édesapám használja az alkáli sót és a tömjént gégerák miatt. Az eredmények nagyon jók lettek! Egy hónapnyi kezelés után már nagyon biztató dolgokat tudtunk meg a szakorvostól: A daganat nagyon szépen húzódik össze és ha így folytatódik nem kell a gégeporcot rongálva műteni. A második hónap után ismét megvizsgáltattuk a daganatot. A javulás folytatódott így elő is jegyezték egy kisebb műtétre ahol eltávolítják a csomót. A műtéten túl vagyunk, a daganat maradékát eltávolították, a gége épen maradt. Nagyon köszünjük!

Júlia
Szentendre

2017 május 28 - 20:34

Köszönöm az alkáli só kúra lehetőségét. Nálam nagyon jól bevált és mindenképpen folytatni fogom. Sajnos méhnyak rákom van számos áttéttel. Nagyon sok próbálkozáson túl vagyok már, igazából nagy javulást egyik sem hozott, mint ahogyan a kemók sora sem. Az alkáli kipróbálása után viszont érdekes módon jobban kezdtem magam érezni és sokat enyhültek a fájdalmaim. A második adag után mentem a negyedéves nagy kontrollra ahol ct-t is kaptam. Az eredmény szerint számottevő javulás látható és sok áttétes csomó már nem látható. Ez nagyon jó eredmény a másfél éves stagnáláshoz képest. Köszönöm!

N. Bea
Kaposvár

2017 május 24 - 17:02

Mindent köszönünk az oldalnak! Az édesapámnak májdaganata van. Ezt kezeltük az alkáli só kúrával. Nem csak a mi véleményünk hanem a kezelőorvosáé is az volt hogy NAGYON HATÉKONY. Az 5.8X8,2 -es daganat egy kúrától 2,9X4,1-es lett a meglévő másik két csomó is kb. a felére ment össze. A javulást mi is érzékeltük a vizsgálatok nélkül is hiszen édesapám egyre jobban kezdte érezni magát és a fájdalmai is elmúltak. Ez a készítmény nagyon sokat segített nekünk. Bea

György
Miskolc

2017 május 21 - 08:56

Vastagbél daganatra használtam az alkáli sót. A második héten megszűnt a vérzés és a székletem rendeződni látszott. Csak ultrahangra kaptam beutalót de ott az orvos azt látta hogy a meglévő daganat jóval kisebb lett és nem látott áttéteket a nyirokcsomókban sem. Ezek szerint jól haladunk. Mire műtétre kerül a sor sokkal egyszerűbb lesz végrehajtani mert kisebb szakaszt kell kivenni. Ez maga már tiszta nyereség!

Nora
Nagykanizsa

2017 május 19 - 21:49

Mi agyi rehabilitációra használtuk a tömjént. Az édesapám (81 éves) agyvérzést kapott és sajnos ennek következményeként ágybafekvő és mozgásképtelen lett. Hónapokat mozgattuk hogy majd javul, de nagyon csekély változást tapasztalatunk. Az egyik jó barátunk javasolta hogy próbáljuk ki a tömjén kapszulát mert az már sok betegen segített. Szerencsére nyelni és enni tudott ezért elkezdtük alkalmazni nála a tömjén kapszulát. Először 3X1 szemet adtunk pár napig majd 3X2 -re váltottunk. Mikor láttuk hogy jól viseli 3X3 szemre emeltük majd 4X3 szemre. Apu állapota szemlátomást javult. A hónap végére meg tudta mozdítani a lábát, bár ráállni még nem tudott. A második hónap közepére többször kisegítettük az ágyból és lábra állítottuk. Eleinte nehéz volt, de később egyre könnyebben ment. Most ott tartunk hogy már felkel és magától segítség nélkül ki tud menni. (Ilyen jól már nagyon régen nem volt!) Látszatra is egyre jobban van. Szóval gyógyulunk és nagyon köszönjük a lehetőséget!

Bori
Szerencs

2017 május 16 - 13:07

Sajnos méhnyak rákot állapítottak meg nekem tavaly és év végén ki is "pakoltak". Áttétek azonban voltak a nyirokcsomókban és a hasfalon is. A Tömjén kapszulát kezdtem januárban használni napi 4 X3 szemes dózisban. Ennek hatására nagyon lassan de biztosan javulni kezdtem. Már az ötödik hónapja szedem ezt a mennyiséget és most jutottam el oda hogy ismét bekerültem ct-re. A vizsgálat alapján megnyugodhatok mert az áttétek az öt hónap alatt 90 %-ban eltüntek. Igazából már csak két nyirokcsomó kóros megnagyobbodását írták le. Szerintem ez is el fog tűnni mert folytatom a kúrát.

Gabriella
Ózd

2017 május 13 - 18:52

Vastagbél daganatra használtuk az Alkáli sót. A férjemnek találtak a vastagbelén a tükrözésnél 14 cm hosszan elnyuló daganatot. Jellemző tünete az állandó véres széklet volt meg a gyakori hasmenés. Az alkáli használata közben a második héten csökkenni kezdett a vérzés mennyisége és a hasmenések is nagyon ritkultak. Az alkáli só kúra végére teljesen megszűnt a vérzés és hasmenése is csak nagyon ritkán volt. Szerencsénkre ekkorra kaptunk időpontot ct-re mert még egy béltükrözést nem nagyon bírt volna ki. A Ct szerint a 14 cm es daganat már csak 6 cm-es volt és nem találtak közeli áttéteket. Még a nyirokcsomókban sem. Ez nagyon jó eredmény mert szerintem igy már probléma mentesen meg lehet műteni és akkor minden helyreáll. Nagyon szépen köszönjük a segítséget!

Andi
Pécs

2017 május 12 - 12:08

Köszönjük az Alkáli sót meg a lehetőséget hog hozzá juthattunk. Az édesapámnál használtuk májdaganatra. (Több apró volt neki meg egy nagyobb.) Még nem volt sárga meg fáradt sem így bele mertünk vágni. Előtte csináltattunk egy ultrahangos vizsgálatot ami igazolta is a daganatok meglétét majd egy hónappal később az alkáli só után is elmentünk egy vizsgálatra. Az újabb ultrahang már nem látta a kicsi daganatokat és a nagyobbat is sokkal kisebbnek látta mint az előző vizsgálatnál. Láthatólag az alkáli só nagyon jó hatással volt az édesapámra ezért folytatjuk. Andi

Ernő
Győr

2017 május 08 - 09:03

Prosztata problémákra használtam a férfi progeszteron krémet. Nagyon jó volt mert a jellemző problémák egy héten belül megszűntek. Úgy veszem észre a hajhullásom is megállt. Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon jó dolog. Mindenkinek ajánlom prosztata problémákra.

Rózsi
Dunaújváros

2017 május 07 - 15:51

Méhnyak daganatos vagyok sok áttéttel. Március elejére nagyon leromlott az állapotom. Kemót már nem mertek adni mert féltek hogy a májam felmondja a szolgálatot. Az onkológus szerint várnom kell mert nem vagyok túl jó egészségi állapotban. Nem bírnám el az újabb kemót. Sok választásom nem volt ezért a párom unszolására belevágta egy alkáli és tömjén kúrába. Március végére már látványos megerősödtem és felszedtem legalább 4 kg-ot. Egyre jobban éreztem magam. Még az arcszínem is megváltozott. Az előző viaszosról piros pozsgássá vált. Április végén volt egy kontroll ct. Itt az derült ki hogy az áttétek nagy része visszahúzódott és a nagyságuk is látványosan csökkent. (Az alapdaganatot már tavaly kivették!) A hangulatom nagyon jó és most már bízok a gyógyulásba.

Margit
Nagyvárad

2017 május 04 - 16:39

Az Alkálit használtuk tüdöre. A férjemnek volt a tüdején két darab 2 centiméter nagyságú folt. Egy hónapos használat után a röngen már nem mutatta ki afoltokat. Az orvos szerint eltüntek. Nagyon köszönjük.

Anikó
Ajka

2017 május 01 - 14:37

Köszönjük hogy kiküldték az alkáli kúrát. Tényleg nagyon egyszerű a használata és nagyon jól be is vált. A meglévő melldaganatom kisebb lett és jön kifele. Ez alatt azt értem hogy eddig eléggé mélyen volt és alig tudtam tapintani most viszont már jól kint van. Szinte a bőröm alatt. Könnyű lesz így megműteni. A nagysága is változott mert a legutolsó vozsgálatkor 3X4 cm-esnek írták le de most hogy így kint van nagyságra nem lehet több 2 cm-esnél. Pénteken műtenek és végre megszabadulok az összes nyűgömtől. Mégegyszer köszönöm!

Tímea
Tihany

2017 április 30 - 09:14

A tömjént használtuk immunproblémákra én is meg a párom is. Nagyon jó volt a hatása pedig csak napi 3 szemet szedtünk fejenként. Idén a kezdődő allergia szezont meg sem éreztük eddig. Nincs orrdugulás és levertség. Nem kaptuk el az infulenzát sem amikor a fél környék benne volt. Nálunk nagyon bevált. Köszi.

Éva
Kecel

2017 április 25 - 13:26

Az alkálit használtuk csak mert csak azt tudtuk megfizetni. De teljes mértékben meg vagyunk vele elégedve. Az édesapám májdaganata szépen húzodik össze. Megszüntek a fájdalmai és az étvágya is nagyon jó lett. A véreredményei is jók lettek és az ultrhang szerint a lebenyekben lévő csomók nagysága jelentősen csökkent. Nagyon szépen javul. Sokat sétál és jókat eszik. Szerintem ez a lényeg és a gyógyulás fokmérője. Köszönjük!

Gábor
Gödöllő

2017 április 23 - 09:23

Köszönöm a sok segítséget amit a betegségembe nyujtottak és segítették a felépülésemet és a gyógyulásomat. Az alapdaganat a vastagbelemen volt és már tisztességesen megszórta a környéki nyirokcsomókat is. Találtak valamit már a tüdőn is amit áttétnek írtak le. A máj is gyanuba került de azt nem tudták tisztázni. Közben én meg kezdtem nagyon gyorsan leépülni. Étvágytalanság és állandó rosszullétek váltották egymás és mindezek következményeként tekintélyes fogyás. Alkáli sót használtam és hozzá nagy mennyiségben tömjént meg papaya kapszulát. Most vagyok túl a második hónapon. Sokat híztam és az étvágyam is rendbe jött. A kontrollvizsgálatokon azt állapították meg hogy az áttétek legnagyobb része etűnt. A tüdőn sem látszik semmi és a májon sem. A vastagbélen lévő kiindulási vastagodás a 20 %-ára csökkent. Szinte minden tünetem megszűnt. Egyszerűen jól érzem magam és ezt is nagyon köszönöm.

Ancsa
Zirc

2017 április 21 - 17:52

Az elsők közt használtam a graviola kapszulát tömjénnel a melldaganatomra. Ez a kettő együtt nagyon hatékony volt mert a kezdeti nagyság (2x3x3,5 cm) érezhetően és láthatóan összement. Most 1,5x1x2 cm nagyságú. Megbeszéltem egy ismerős sebésszel hogy kiveszi és ezzel talán minden a helyére kerül. Mindent köszönök.

Irma
Kazincbarcika

2017 április 16 - 14:07

Köszönöm a sok segítséget amit nyujtottak a betegségemben. Vesedaganatot kezeltem a tömjén terápájukkal. Ennek klöszönhetően a daganat összement és nem kellett kivenni a vesémet mert ujra normálisan működik. Kellems Húsvétot önöknek és mindenkinek.

Admin

2017 április 13 - 17:00

 

Minden kedves olvasónknak és betegünknek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

 

Bernadett
Budapest

2017 április 12 - 17:31

Nagyon köszönöm a segítségüket irányomban. Nekem méhnyakrákot találtak egy éve. Azóta egyfolytában kezelésekre járok de nem sok eredménnyel. A daganat terjedt én meg egyre épültem le. Mindehol megjelentek az áttétek. December végén 45 kg lettem és ez nagyon nem jó egy 178 cm-es nőnél. Sajnos ebbe benne volt a 3-4 liter folyadék is ami a hasmon volt. Le kellett szivatni. A daganat oda is eljutott. Az orvosok csak széttárták a kezüket és azt mondták hogy itt már ők nem sokat tehetnek. Újabb kemót a leépültségem miatt nem mernek adni. A hugom javaslatára felvettem a kapcsolatot önökkel. Alkálit javasoltak és tömjént (a legerősebbet). Nagyon bíztam ezekbe mert jókat olvastam róluk. Február végére nagyon jól kezdtem érezni magamat és híztam 6 kg-ot. A hasam sem telt fel újra vízzel. Tovább folytattam a kezeléseket. Március végén voltam kontrollon. Az orvosom nagyon meglepődött mert szerinte nagyon jó állapotba kerültem. Magát igazolandó elküldött egy ct-re. Ennek az eredménye okozott igazán nagy meglepetést. A daganatok 70 %-a eltűnt, visszahúzódott. Hát ezért lettem olyan jól! Nagyon köszönöm önöknek hogy reményt és lehetőséget adtak. Igy már tudom hogy túlélhető ez a szörnyű betegség.

Ferenc
Szeged

2017 április 09 - 10:44

Nálam is nagyon bevállt a az alkáli só. Sajnos tüdődaganataim vannak és az utolsó elötti Ct szerint egy csomó újabb kicsi van még ami meg szórta a lebenyeket. Az alkálival kentem magam ahogy elő van írva két hónapig majd jött az ujabb ct. Ez azt állapitotta meg hogy a nagyok összehúzódtak a kicsik meg teljesen eltüntek. A kicsik csinálták a szórást. De most már nincsenek. Igy azt összegezték hogy jelentős javulás állapítható meg. Köszönöm a lehetőséget.

Ilona
Szombathely

2017 április 06 - 08:14

A fiam leukémiás. Már minden lehetséges hagyományos kezelést kipróbáltunk csak a transzplantáció maradt. A vér eredményei mégis nagyon rosszak voltak. Tényleg mindent kipróbáltunk amit lehetett de sajnos az állapota és az eredményei egyre csak romlottak.Január elején az új évre való tekintettel utolsó mentsvárként belefogtunk a tömjénes kezelésbe. A döntésünket nem bántuk meg. Ahogy nagy dózisban kezdte alkalmazni a tömjén kapszulákat láthatóan jobban lett és az eredményei is javulni kezdtek. Most elmúlt három hónap és a vizsgálat szerint a fiam nagyon sokat javult. Az orvosa aki eddig kezelte látványos gyógyulásról beszélt, mert minden vizsgálati eredménye normális lett. Mi azért még folytatjuk a kezeléseket mert nem szeretnénk ha a betegsége kiújulna. Természetesen nagyon örülünk a gyógyulásnak, csak ott van bennünk a félsz hogy nehogy újra kialakuljon ez a szörnyű betegség.

Eszter
Komárom

2017 április 02 - 10:36

Melldaganatra használom az alkáli sót és a tömjént. A legerősebb dózist kapom mindkettőböl. A daganatom nagysága e két szernek köszönhetően jelentősen csökkent. A nyirok áttétek az orvos szerint megszűntek és az alapdaganat 2X3X2 cm-ről lecsökkent 1X1x0,5 cm-re. Ez jelentős javulás!

Zsolt
Kolozsvár

2017 március 30 - 15:21

Köszönjük a lehetőséget hogy hozzajuttattak a tömjénhez meg az alkálisóhoz. Az édesapámat kezeljük ezekkel. Neki vastagbél daganata van ami már eléggé nagy. Az orvosok már nem is javasoltak neki semilyen kezelest mert nagyon rossz állapotban volt. Amikor megkezdtük a tömjént és az alkálit nagyon gyorsan jobban lett. Jobban evett es mozgékonyabb is lett. A harmadik hét derekán helyreállt a szeklete is. Nemrég voltunk itt az orvosnál aki ct - t csináltatott és ott megállapították hogy a daganat összehuzódott es az édesapám javulni kezdett. Bizakodunk a teljes javulásban hiszen ha eddig is jól müködött akkor eztán is fog. Köszönjük.

Aranka
Debrecen

2017 március 28 - 16:11

Mi az alkálit használtuk az agyi áttétek kezelésére. A kontrollt mi magunk végeztük ugyanis a betegnek nahgyon sok problémája volt a daganatok miatt. (Látáskiesés, nehéz mozgás, szédülés...stb.) A problémák a harmadik héttől jelentősen mérséklődni kezdtek. Helyreállt a látása és a mozgása is egyre jobb lett. A második hónaptól a tünetek kezdtek teljesen elmúlni. Az MR vizsgálat szerint az agyban lévő áttétek sokat csökkentek és a kisebbek teljesen meg is szüntek. A beteg (az édesanyám) egyre jobban van és már bízik a gyógyulásban. Köszönjük.

Péter
Szeged

2017 március 24 - 11:26

Én a tömjént használtam. Prosztata daganatom van és a psa-m 62 volt. A tömjén szedése után a psa 12 lett és a betegségemmel járó problémák teljesen megszűntek. Ez jelentős javulás. Az orvos is azt mondta a vizsgálatok után. Tömjén erős kúrát szedtem. Most még egy két hónapig folytatom hogy teljesen normálissá váljon a helyzet.

Ibolya
Salgótarján

2017 március 23 - 15:03

Mindenkit üdvözlök! Csak szeretném az örömünket megosztani mindenkivel. A párom erősen a gyógyulás útjára lépett. Tüdődaganatot találtak neki tavaly vagy három darabot. A legnagyobb 4 cm-es volt. Kemoterápiát kapott, de attól nem igazán ment össze egyik sem. Inkább stagnáltak. Sok minden után megpróbáltuk az alkáli kúrát mert valamit tennünk kellett. Meg vagyunk döbbenve mert olyan jól hatása lett. A Ct-n amit pont az alkáli után kaptunk erős javulás és daganat kissebedés látszik. Pontosabban a daganatok általánosan 40 %-al csökkentek ami a papiron jelentős regresszióként volt leírva. Nagyon örülünk és folytatjuk a kezelés. Köszönjük.

Ili
Komárom

2017 március 18 - 08:43

Köszönjük a tömjén lehetőségét. A férjem betegségén nagyon sokat segített. Béldaganata van és műtét előtt állunk. A daganatok a tömjéntől nagyon szépen összementek. Jó úton haladunk a gyógyulás felé. Az orvos szerint így már nagyon egyszerű lesz a műtét és nem kell kihelyezni. Ez a hír már felér egy gyógyulással. Mégegyszer köszönjük!

Emma
Nyíregyháza

2017 március 14 - 14:09

Mi a tömjént és az alkálit használtuk a férjem daganatos betegségére. Neki a tüdején találtak két csomót. Rögtön megkezdték a kemót de nem volt hatásos mert a daganatok nőttek is meg szaporodtak is. Aztán megpróbáltak egy másikat is attól ugya leállt a növekedés de a párom nem bírta elviselni a mellékhatásokat. Az állapota egyre rosszabb lett. December végén kezdtük használni a tömjén-alkáli párosítást. Már a második héten kezdte a férjem jobban érezni magát. Azóta ez csak jobb lett. A mult héten voltunk vizsgálaton. Csináltak egy ct is. A férjem laboreredményei nagyon jók lettek. A ct szerint az apró daganatok nagyjából mind eltűntek a két nagy pedig jóval kisebb lett. Jelentős regressziót diagnosztizáltak. Köszönjük hogy elérhettük ezeket a jó eredményeket!

Róbert
Veszprém

2017 március 12 - 09:34

Prosztata daganatos vagyok már vagy 3 éve. Az utóbbi időbe hiába kapom már a hormon kezeléseket a daganat tovább szaporodik. Legalábbis a ct ezt mutatja. nagyon magas a psa értékem is. Elolvasva a korábbi tapasztalatokat az alkáli sós kezelést választottam. Két hónapig használtam majd jött az ellenőrzés. Az eredmények nagyon jók lettek. A Psa már csak egy kicsit magas (11) és a ct szerint a daganat is összement. Biztos így van mert a betegségem kisérőproblémái sokat enyhültek.

H. Gizella
Budapest

2017 március 09 - 11:06

Nagyon köszönöm a sok segítséget amit a weboldaltól kaptam és nagyon köszönöm azt is hogy hozzáférhettem a tömjén kapszulájukhoz mert nekem az a gyógyulást hozta. A mellembe találtak egy pici (1 cm körüli) daganatot. Az elém festett kép nem volt túl biztató...kemó, esetleg mellevétel...stb. Rögtön más megoldásokat kerestem. Ekkor találtam rá a tömjénre amit nagy dózisban szedtem. A csoda nálam is megtörtént mert durván egy hónap alatt eltűnt a csomó és a következő kierőszakolt kontrolon már nem látszott. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm

Admin

2017 március 08 - 17:00

 

Minden kedves nő olvasónknak és betegünknek a Nemzetközi Nőnap Alkalmából sok boldogságot és hosszú életet kívánunk!

 

 

N.Károlyné
Szentendre

2017 március 04 - 19:43

Nagyon köszönjük a lehetőséget hogy hozzájuthattunk az alkáli só kúrához. A férjemnek sajnos agydaganata van és a legagresszívebb fajtából. A kezelőorvos a klinikán 2-3 hónapot jósolt. Ez tavaly áprilisban volt. Miután a kemó nem vált be más irányba indultunk el. Azóta az alkáli sót használjuk ami szinten tartja a páromat. A daganat a legutolsó mr szerint lassan megy össze. Az eredeti nagyságának már csak a 30%-a, de a párom jól van és ez a lényeg! Természetesen odafigyelünk az étkezésre is meg a kellő mozgásra és nem hagyjuk el magunkat. Ani

Lőrinc
Budapest

2017 február 28 - 12:49

Vesedaganatra használtam a tömjént. Nagyon jól működött. Nem kellett kivenni a vesémet. A daganat nagyon összement. Szerintem nem sokára teljesen el is tűnik. Mindenkinek javaslom! Nem ok nélkül használják ezt a templomban is.

Sz.Veronika
Debrecen

2017 február 26 - 07:27