Betegek, Gyógyult betegek írták

 

 

Gyógyult betegek - alkaliso.net

 

FIGYELEM ! A beírt üzenetekben található e-mail címeket, lakcímeket az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük és nem jelentetjük meg. A beírások, észrevételek megjelentetése a hetente egyszeri válogatásos moderáció után történik.

Az alábbi hozzászólások másolása, más oldalakon való megjelentetése SZIGORÚAN TILOS !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lívia
Vác

2017 június 26 - 10:06

A páromnál használtunk Alkáli sót és tömjént. Neki sajnos agydaganatot találtak az év elején és ami még rosszabb hogy nem is műthető. Az alkális és tömjénes kezelés után voltunk MR felvételen amin jelentős javulás látszott. A daganat teljes nagyságában összehúzódott ezért "jelentős regressiot" írtak le. Ez is nagyon jó eredmény, de szeretnénk folytatni addig amig a daganat teljesen el nem múlik. Majd írok még a további eredményeinkről.

Réka
Balatonfüred

2017 június 23 - 18:50

A bal petefészkemen találtak csomókat amit azonnal meg szerettek volna műteni mert daganatra gyanakodtak. Ezt a ct is kimutatta. teljes eltávolítás (műtét) és kemoterápia volt a javaslat. 34 éves vagyok és előttem az élet. Nemrég mentem férjhez. Időt kértem és közben elkezdtem az alkálit csinálni. 3-4 hét mulva elmentem az orvosomhoz egy ultrahangra hogy megnézessem a csomókat. A csomók azonban már nem látszottak. Nagy közbenjárásra és tortura után sikerült ismét egy ct-t elintézni. A daganatok azon sem látszottak. Igy valószínüleg már nincsenek ott. Nem kell műteni és nem kell a kemó sem. Gyógyult lettem.

Marietta
Gyál

2017 június 20 - 14:18

Az alkáli sórol csak jókat tudok írni. Könnyű használni és nagyon hatékony! A férjem béldaganatát kezeljük vele. A második héttől megszűnt a vérzése és a daganat is kezd visszahúzódni. A ct szerint sokat javul a nagysága és a kiterjedése. Egy műtéttel el tudják távolítani az egészet így daganatmentessé válik. Köszönjük hogy ilyen egyszerüvé vált ennek a súlyos betegségnek a kezelése.

Zoltán
Kiskunhalas

2017 június 15 - 12:31

49-es psa-t mértek a prosztata vizsgálaton. Az urulógus szerint ez már daganat lehet. Ezt sajnos a ct is igazolta. Rögtön kemót javasoltak amit én nagyon vonakodva fogadtam el. A barátom javaslatára (aki már túl volt mindezen) rendeltem egy tömjén kúrát meg alkáli sót. Egy hónappal később újabb vizsgálatra mentem ahol a psa csak 10,4 volt már. Ct-t ugyan nem tudtam elintézni de az ultrahang szerint csak megnagyobbodás látszik. Ez jelentős javulásnak látszott de csak alkáli sóval folytattam a kezelést. A következő vérvizsgálatnál a psa 1,9 volt. A doki szerint ez teljesen normális érték és valószínüleg meggyógyultam. Hát úgy legyen! Minden esetre nagyon köszönöm a lehetőséget hogy ezt a férfiakra nézve méltatlan betegséget ilyen méltósággal kezelhettem és meggyógyulhattam. Zoltán

Ibolya
Nagyvárad

2017 június 14 - 10:19

Az édesanyámat kezeljük az alkáli soval. Neki méhnyakrákot találtak tavaly sok áttéttel. Nagyon szépen javul. A hasfalon lévő áttétek már szinte etljesen elmultak és a nyirokcsomok is kisebbedtek. Azt mondta az orvos is hogy nagyon szépen javul mert megnézték ct-vel és azt látták hogy a dagatok összehuzódtak és jópár darab teljesen el is tünt. Köszönjük a segitséget!

L.Mária
Gyula

2017 június 11 - 19:29

Köszönöm a sok segítséget az oldalnak! Én méhnyakrákkal küzködöm már több mint egy éve. Sokhelyütt volt áttétem és az állapotom is eléggé rossz volt. Lefogytam és már a mozgás is nehezen ment. Az alkáli és a tömjén használata után a helyzetem nagyon sokat javult. Hizni kezdtem és a kedvem is jobb lett. Igazábol az okozta a megnyugvást amikor megvolt a kontroll ct vizsgálat. Itt az előzőhöz képest nagyrészt eltűntek az áttétek (a hasfalon, a nyirokcsomókban) és számottevő regressiót írt le. (Ez visszafejlődést, javulást jelent.) Ismét nagyon jó az állapotom és végre teljes életet élhetek.

Piroska
Nagykőrös

2017 június 08 - 07:47

Nekem nagyon magas volt a vércukrom. A reggeli néha elérte a 8-9-et is. A háziorvosom tablettát írt rá. Mielőtt azonban elkezdtem volna szedni megpróbálkoztam a tömjén kapszulával mert nagyon sok jót lehetett róla olvasni. Nem csak itt! Napi 3X2 szemet szedtem az önök javaslatára. Egy héttel később már a reggeli cukormérésnél az érték nem haladta meg a 6-ot. A hónap végére pedig beállt 4,9 és 5,2 közé. Mint régen! Azért a biztonság kedvéért még 1-2 hónapig szedem a tömjént aztán szünetet tartok hogy lássam végleges e a változás. Addig is mindent köszönök.

István
Oroszlány

2017 június 05 - 14:26

Prosztata daganatra használtam az alkálit és a tömjént. Nagyon bevállt köszönöm. Az értékeim most jók és nem kell kemo. István

Gizella
Budapest

2017 június 04 - 08:16

Az alkáli készítményüket használjuk a férjem betegségére. Májdaganatai vannak. Műteni nem akarták és a kemótol nem lettek kisebbek. Az alkálit használva nagyon sokat javultak a májértékei és adaganatok is jelentősen csökkentek. Különösen a második hónaptól volt látványos a javulás ami legjobban a kezelő orvosát lepte meg. Minket nem annyira ugyanis az ismerősünknek is nagyon jó volt. Ő már gyógyult. Mi pedig a gyógyulás utján járunk. Köszönjük.

Ádám
Gyöngyös

2017 május 31 - 10:28

Az édesapám használja az alkáli sót és a tömjént gégerák miatt. Az eredmények nagyon jók lettek! Egy hónapnyi kezelés után már nagyon biztató dolgokat tudtunk meg a szakorvostól: A daganat nagyon szépen húzódik össze és ha így folytatódik nem kell a gégeporcot rongálva műteni. A második hónap után ismét megvizsgáltattuk a daganatot. A javulás folytatódott így elő is jegyezték egy kisebb műtétre ahol eltávolítják a csomót. A műtéten túl vagyunk, a daganat maradékát eltávolították, a gége épen maradt. Nagyon köszünjük!

Júlia
Szentendre

2017 május 28 - 20:34

Köszönöm az alkáli só kúra lehetőségét. Nálam nagyon jól bevált és mindenképpen folytatni fogom. Sajnos méhnyak rákom van számos áttéttel. Nagyon sok próbálkozáson túl vagyok már, igazából nagy javulást egyik sem hozott, mint ahogyan a kemók sora sem. Az alkáli kipróbálása után viszont érdekes módon jobban kezdtem magam érezni és sokat enyhültek a fájdalmaim. A második adag után mentem a negyedéves nagy kontrollra ahol ct-t is kaptam. Az eredmény szerint számottevő javulás látható és sok áttétes csomó már nem látható. Ez nagyon jó eredmény a másfél éves stagnáláshoz képest. Köszönöm!

N. Bea
Kaposvár

2017 május 24 - 17:02

Mindent köszönünk az oldalnak! Az édesapámnak májdaganata van. Ezt kezeltük az alkáli só kúrával. Nem csak a mi véleményünk hanem a kezelőorvosáé is az volt hogy NAGYON HATÉKONY. Az 5.8X8,2 -es daganat egy kúrától 2,9X4,1-es lett a meglévő másik két csomó is kb. a felére ment össze. A javulást mi is érzékeltük a vizsgálatok nélkül is hiszen édesapám egyre jobban kezdte érezni magát és a fájdalmai is elmúltak. Ez a készítmény nagyon sokat segített nekünk. Bea

György
Miskolc

2017 május 21 - 08:56

Vastagbél daganatra használtam az alkáli sót. A második héten megszűnt a vérzés és a székletem rendeződni látszott. Csak ultrahangra kaptam beutalót de ott az orvos azt látta hogy a meglévő daganat jóval kisebb lett és nem látott áttéteket a nyirokcsomókban sem. Ezek szerint jól haladunk. Mire műtétre kerül a sor sokkal egyszerűbb lesz végrehajtani mert kisebb szakaszt kell kivenni. Ez maga már tiszta nyereség!

Nora
Nagykanizsa

2017 május 19 - 21:49

Mi agyi rehabilitációra használtuk a tömjént. Az édesapám (81 éves) agyvérzést kapott és sajnos ennek következményeként ágybafekvő és mozgásképtelen lett. Hónapokat mozgattuk hogy majd javul, de nagyon csekély változást tapasztalatunk. Az egyik jó barátunk javasolta hogy próbáljuk ki a tömjén kapszulát mert az már sok betegen segített. Szerencsére nyelni és enni tudott ezért elkezdtük alkalmazni nála a tömjén kapszulát. Először 3X1 szemet adtunk pár napig majd 3X2 -re váltottunk. Mikor láttuk hogy jól viseli 3X3 szemre emeltük majd 4X3 szemre. Apu állapota szemlátomást javult. A hónap végére meg tudta mozdítani a lábát, bár ráállni még nem tudott. A második hónap közepére többször kisegítettük az ágyból és lábra állítottuk. Eleinte nehéz volt, de később egyre könnyebben ment. Most ott tartunk hogy már felkel és magától segítség nélkül ki tud menni. (Ilyen jól már nagyon régen nem volt!) Látszatra is egyre jobban van. Szóval gyógyulunk és nagyon köszönjük a lehetőséget!

Bori
Szerencs

2017 május 16 - 13:07

Sajnos méhnyak rákot állapítottak meg nekem tavaly és év végén ki is "pakoltak". Áttétek azonban voltak a nyirokcsomókban és a hasfalon is. A Tömjén kapszulát kezdtem januárban használni napi 4 X3 szemes dózisban. Ennek hatására nagyon lassan de biztosan javulni kezdtem. Már az ötödik hónapja szedem ezt a mennyiséget és most jutottam el oda hogy ismét bekerültem ct-re. A vizsgálat alapján megnyugodhatok mert az áttétek az öt hónap alatt 90 %-ban eltüntek. Igazából már csak két nyirokcsomó kóros megnagyobbodását írták le. Szerintem ez is el fog tűnni mert folytatom a kúrát.

Gabriella
Ózd

2017 május 13 - 18:52

Vastagbél daganatra használtuk az Alkáli sót. A férjemnek találtak a vastagbelén a tükrözésnél 14 cm hosszan elnyuló daganatot. Jellemző tünete az állandó véres széklet volt meg a gyakori hasmenés. Az alkáli használata közben a második héten csökkenni kezdett a vérzés mennyisége és a hasmenések is nagyon ritkultak. Az alkáli só kúra végére teljesen megszűnt a vérzés és hasmenése is csak nagyon ritkán volt. Szerencsénkre ekkorra kaptunk időpontot ct-re mert még egy béltükrözést nem nagyon bírt volna ki. A Ct szerint a 14 cm es daganat már csak 6 cm-es volt és nem találtak közeli áttéteket. Még a nyirokcsomókban sem. Ez nagyon jó eredmény mert szerintem igy már probléma mentesen meg lehet műteni és akkor minden helyreáll. Nagyon szépen köszönjük a segítséget!

Andi
Pécs

2017 május 12 - 12:08

Köszönjük az Alkáli sót meg a lehetőséget hog hozzá juthattunk. Az édesapámnál használtuk májdaganatra. (Több apró volt neki meg egy nagyobb.) Még nem volt sárga meg fáradt sem így bele mertünk vágni. Előtte csináltattunk egy ultrahangos vizsgálatot ami igazolta is a daganatok meglétét majd egy hónappal később az alkáli só után is elmentünk egy vizsgálatra. Az újabb ultrahang már nem látta a kicsi daganatokat és a nagyobbat is sokkal kisebbnek látta mint az előző vizsgálatnál. Láthatólag az alkáli só nagyon jó hatással volt az édesapámra ezért folytatjuk. Andi

Ernő
Győr

2017 május 08 - 09:03

Prosztata problémákra használtam a férfi progeszteron krémet. Nagyon jó volt mert a jellemző problémák egy héten belül megszűntek. Úgy veszem észre a hajhullásom is megállt. Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon jó dolog. Mindenkinek ajánlom prosztata problémákra.

Rózsi
Dunaújváros

2017 május 07 - 15:51

Méhnyak daganatos vagyok sok áttéttel. Március elejére nagyon leromlott az állapotom. Kemót már nem mertek adni mert féltek hogy a májam felmondja a szolgálatot. Az onkológus szerint várnom kell mert nem vagyok túl jó egészségi állapotban. Nem bírnám el az újabb kemót. Sok választásom nem volt ezért a párom unszolására belevágta egy alkáli és tömjén kúrába. Március végére már látványos megerősödtem és felszedtem legalább 4 kg-ot. Egyre jobban éreztem magam. Még az arcszínem is megváltozott. Az előző viaszosról piros pozsgássá vált. Április végén volt egy kontroll ct. Itt az derült ki hogy az áttétek nagy része visszahúzódott és a nagyságuk is látványosan csökkent. (Az alapdaganatot már tavaly kivették!) A hangulatom nagyon jó és most már bízok a gyógyulásba.

Margit
Nagyvárad

2017 május 04 - 16:39

Az Alkálit használtuk tüdöre. A férjemnek volt a tüdején két darab 2 centiméter nagyságú folt. Egy hónapos használat után a röngen már nem mutatta ki afoltokat. Az orvos szerint eltüntek. Nagyon köszönjük.

Anikó
Ajka

2017 május 01 - 14:37

Köszönjük hogy kiküldték az alkáli kúrát. Tényleg nagyon egyszerű a használata és nagyon jól be is vált. A meglévő melldaganatom kisebb lett és jön kifele. Ez alatt azt értem hogy eddig eléggé mélyen volt és alig tudtam tapintani most viszont már jól kint van. Szinte a bőröm alatt. Könnyű lesz így megműteni. A nagysága is változott mert a legutolsó vozsgálatkor 3X4 cm-esnek írták le de most hogy így kint van nagyságra nem lehet több 2 cm-esnél. Pénteken műtenek és végre megszabadulok az összes nyűgömtől. Mégegyszer köszönöm!

Tímea
Tihany

2017 április 30 - 09:14

A tömjént használtuk immunproblémákra én is meg a párom is. Nagyon jó volt a hatása pedig csak napi 3 szemet szedtünk fejenként. Idén a kezdődő allergia szezont meg sem éreztük eddig. Nincs orrdugulás és levertség. Nem kaptuk el az infulenzát sem amikor a fél környék benne volt. Nálunk nagyon bevált. Köszi.

Éva
Kecel

2017 április 25 - 13:26

Az alkálit használtuk csak mert csak azt tudtuk megfizetni. De teljes mértékben meg vagyunk vele elégedve. Az édesapám májdaganata szépen húzodik össze. Megszüntek a fájdalmai és az étvágya is nagyon jó lett. A véreredményei is jók lettek és az ultrhang szerint a lebenyekben lévő csomók nagysága jelentősen csökkent. Nagyon szépen javul. Sokat sétál és jókat eszik. Szerintem ez a lényeg és a gyógyulás fokmérője. Köszönjük!

Gábor
Gödöllő

2017 április 23 - 09:23

Köszönöm a sok segítséget amit a betegségembe nyujtottak és segítették a felépülésemet és a gyógyulásomat. Az alapdaganat a vastagbelemen volt és már tisztességesen megszórta a környéki nyirokcsomókat is. Találtak valamit már a tüdőn is amit áttétnek írtak le. A máj is gyanuba került de azt nem tudták tisztázni. Közben én meg kezdtem nagyon gyorsan leépülni. Étvágytalanság és állandó rosszullétek váltották egymás és mindezek következményeként tekintélyes fogyás. Alkáli sót használtam és hozzá nagy mennyiségben tömjént meg papaya kapszulát. Most vagyok túl a második hónapon. Sokat híztam és az étvágyam is rendbe jött. A kontrollvizsgálatokon azt állapították meg hogy az áttétek legnagyobb része etűnt. A tüdőn sem látszik semmi és a májon sem. A vastagbélen lévő kiindulási vastagodás a 20 %-ára csökkent. Szinte minden tünetem megszűnt. Egyszerűen jól érzem magam és ezt is nagyon köszönöm.

Ancsa
Zirc

2017 április 21 - 17:52

Az elsők közt használtam a graviola kapszulát tömjénnel a melldaganatomra. Ez a kettő együtt nagyon hatékony volt mert a kezdeti nagyság (2x3x3,5 cm) érezhetően és láthatóan összement. Most 1,5x1x2 cm nagyságú. Megbeszéltem egy ismerős sebésszel hogy kiveszi és ezzel talán minden a helyére kerül. Mindent köszönök.

Irma
Kazincbarcika

2017 április 16 - 14:07

Köszönöm a sok segítséget amit nyujtottak a betegségemben. Vesedaganatot kezeltem a tömjén terápájukkal. Ennek klöszönhetően a daganat összement és nem kellett kivenni a vesémet mert ujra normálisan működik. Kellems Húsvétot önöknek és mindenkinek.

Admin

2017 április 13 - 17:00

 

Minden kedves olvasónknak és betegünknek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

 

Bernadett
Budapest

2017 április 12 - 17:31

Nagyon köszönöm a segítségüket irányomban. Nekem méhnyakrákot találtak egy éve. Azóta egyfolytában kezelésekre járok de nem sok eredménnyel. A daganat terjedt én meg egyre épültem le. Mindehol megjelentek az áttétek. December végén 45 kg lettem és ez nagyon nem jó egy 178 cm-es nőnél. Sajnos ebbe benne volt a 3-4 liter folyadék is ami a hasmon volt. Le kellett szivatni. A daganat oda is eljutott. Az orvosok csak széttárták a kezüket és azt mondták hogy itt már ők nem sokat tehetnek. Újabb kemót a leépültségem miatt nem mernek adni. A hugom javaslatára felvettem a kapcsolatot önökkel. Alkálit javasoltak és tömjént (a legerősebbet). Nagyon bíztam ezekbe mert jókat olvastam róluk. Február végére nagyon jól kezdtem érezni magamat és híztam 6 kg-ot. A hasam sem telt fel újra vízzel. Tovább folytattam a kezeléseket. Március végén voltam kontrollon. Az orvosom nagyon meglepődött mert szerinte nagyon jó állapotba kerültem. Magát igazolandó elküldött egy ct-re. Ennek az eredménye okozott igazán nagy meglepetést. A daganatok 70 %-a eltűnt, visszahúzódott. Hát ezért lettem olyan jól! Nagyon köszönöm önöknek hogy reményt és lehetőséget adtak. Igy már tudom hogy túlélhető ez a szörnyű betegség.

Ferenc
Szeged

2017 április 09 - 10:44

Nálam is nagyon bevállt a az alkáli só. Sajnos tüdődaganataim vannak és az utolsó elötti Ct szerint egy csomó újabb kicsi van még ami meg szórta a lebenyeket. Az alkálival kentem magam ahogy elő van írva két hónapig majd jött az ujabb ct. Ez azt állapitotta meg hogy a nagyok összehúzódtak a kicsik meg teljesen eltüntek. A kicsik csinálták a szórást. De most már nincsenek. Igy azt összegezték hogy jelentős javulás állapítható meg. Köszönöm a lehetőséget.

Ilona
Szombathely

2017 április 06 - 08:14

A fiam leukémiás. Már minden lehetséges hagyományos kezelést kipróbáltunk csak a transzplantáció maradt. A vér eredményei mégis nagyon rosszak voltak. Tényleg mindent kipróbáltunk amit lehetett de sajnos az állapota és az eredményei egyre csak romlottak.Január elején az új évre való tekintettel utolsó mentsvárként belefogtunk a tömjénes kezelésbe. A döntésünket nem bántuk meg. Ahogy nagy dózisban kezdte alkalmazni a tömjén kapszulákat láthatóan jobban lett és az eredményei is javulni kezdtek. Most elmúlt három hónap és a vizsgálat szerint a fiam nagyon sokat javult. Az orvosa aki eddig kezelte látványos gyógyulásról beszélt, mert minden vizsgálati eredménye normális lett. Mi azért még folytatjuk a kezeléseket mert nem szeretnénk ha a betegsége kiújulna. Természetesen nagyon örülünk a gyógyulásnak, csak ott van bennünk a félsz hogy nehogy újra kialakuljon ez a szörnyű betegség.

Eszter
Komárom

2017 április 02 - 10:36

Melldaganatra használom az alkáli sót és a tömjént. A legerősebb dózist kapom mindkettőböl. A daganatom nagysága e két szernek köszönhetően jelentősen csökkent. A nyirok áttétek az orvos szerint megszűntek és az alapdaganat 2X3X2 cm-ről lecsökkent 1X1x0,5 cm-re. Ez jelentős javulás!

Zsolt
Kolozsvár

2017 március 30 - 15:21

Köszönjük a lehetőséget hogy hozzajuttattak a tömjénhez meg az alkálisóhoz. Az édesapámat kezeljük ezekkel. Neki vastagbél daganata van ami már eléggé nagy. Az orvosok már nem is javasoltak neki semilyen kezelest mert nagyon rossz állapotban volt. Amikor megkezdtük a tömjént és az alkálit nagyon gyorsan jobban lett. Jobban evett es mozgékonyabb is lett. A harmadik hét derekán helyreállt a szeklete is. Nemrég voltunk itt az orvosnál aki ct - t csináltatott és ott megállapították hogy a daganat összehuzódott es az édesapám javulni kezdett. Bizakodunk a teljes javulásban hiszen ha eddig is jól müködött akkor eztán is fog. Köszönjük.

Aranka
Debrecen

2017 március 28 - 16:11

Mi az alkálit használtuk az agyi áttétek kezelésére. A kontrollt mi magunk végeztük ugyanis a betegnek nahgyon sok problémája volt a daganatok miatt. (Látáskiesés, nehéz mozgás, szédülés...stb.) A problémák a harmadik héttől jelentősen mérséklődni kezdtek. Helyreállt a látása és a mozgása is egyre jobb lett. A második hónaptól a tünetek kezdtek teljesen elmúlni. Az MR vizsgálat szerint az agyban lévő áttétek sokat csökkentek és a kisebbek teljesen meg is szüntek. A beteg (az édesanyám) egyre jobban van és már bízik a gyógyulásban. Köszönjük.

Péter
Szeged

2017 március 24 - 11:26

Én a tömjént használtam. Prosztata daganatom van és a psa-m 62 volt. A tömjén szedése után a psa 12 lett és a betegségemmel járó problémák teljesen megszűntek. Ez jelentős javulás. Az orvos is azt mondta a vizsgálatok után. Tömjén erős kúrát szedtem. Most még egy két hónapig folytatom hogy teljesen normálissá váljon a helyzet.

Ibolya
Salgótarján

2017 március 23 - 15:03

Mindenkit üdvözlök! Csak szeretném az örömünket megosztani mindenkivel. A párom erősen a gyógyulás útjára lépett. Tüdődaganatot találtak neki tavaly vagy három darabot. A legnagyobb 4 cm-es volt. Kemoterápiát kapott, de attól nem igazán ment össze egyik sem. Inkább stagnáltak. Sok minden után megpróbáltuk az alkáli kúrát mert valamit tennünk kellett. Meg vagyunk döbbenve mert olyan jól hatása lett. A Ct-n amit pont az alkáli után kaptunk erős javulás és daganat kissebedés látszik. Pontosabban a daganatok általánosan 40 %-al csökkentek ami a papiron jelentős regresszióként volt leírva. Nagyon örülünk és folytatjuk a kezelés. Köszönjük.

Ili
Komárom

2017 március 18 - 08:43

Köszönjük a tömjén lehetőségét. A férjem betegségén nagyon sokat segített. Béldaganata van és műtét előtt állunk. A daganatok a tömjéntől nagyon szépen összementek. Jó úton haladunk a gyógyulás felé. Az orvos szerint így már nagyon egyszerű lesz a műtét és nem kell kihelyezni. Ez a hír már felér egy gyógyulással. Mégegyszer köszönjük!

Emma
Nyíregyháza

2017 március 14 - 14:09

Mi a tömjént és az alkálit használtuk a férjem daganatos betegségére. Neki a tüdején találtak két csomót. Rögtön megkezdték a kemót de nem volt hatásos mert a daganatok nőttek is meg szaporodtak is. Aztán megpróbáltak egy másikat is attól ugya leállt a növekedés de a párom nem bírta elviselni a mellékhatásokat. Az állapota egyre rosszabb lett. December végén kezdtük használni a tömjén-alkáli párosítást. Már a második héten kezdte a férjem jobban érezni magát. Azóta ez csak jobb lett. A mult héten voltunk vizsgálaton. Csináltak egy ct is. A férjem laboreredményei nagyon jók lettek. A ct szerint az apró daganatok nagyjából mind eltűntek a két nagy pedig jóval kisebb lett. Jelentős regressziót diagnosztizáltak. Köszönjük hogy elérhettük ezeket a jó eredményeket!

Róbert
Veszprém

2017 március 12 - 09:34

Prosztata daganatos vagyok már vagy 3 éve. Az utóbbi időbe hiába kapom már a hormon kezeléseket a daganat tovább szaporodik. Legalábbis a ct ezt mutatja. nagyon magas a psa értékem is. Elolvasva a korábbi tapasztalatokat az alkáli sós kezelést választottam. Két hónapig használtam majd jött az ellenőrzés. Az eredmények nagyon jók lettek. A Psa már csak egy kicsit magas (11) és a ct szerint a daganat is összement. Biztos így van mert a betegségem kisérőproblémái sokat enyhültek.

H. Gizella
Budapest

2017 március 09 - 11:06

Nagyon köszönöm a sok segítséget amit a weboldaltól kaptam és nagyon köszönöm azt is hogy hozzáférhettem a tömjén kapszulájukhoz mert nekem az a gyógyulást hozta. A mellembe találtak egy pici (1 cm körüli) daganatot. Az elém festett kép nem volt túl biztató...kemó, esetleg mellevétel...stb. Rögtön más megoldásokat kerestem. Ekkor találtam rá a tömjénre amit nagy dózisban szedtem. A csoda nálam is megtörtént mert durván egy hónap alatt eltűnt a csomó és a következő kierőszakolt kontrolon már nem látszott. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm

Admin

2017 március 08 - 17:00

 

Minden kedves nő olvasónknak és betegünknek a Nemzetközi Nőnap Alkalmából sok boldogságot és hosszú életet kívánunk!

 

 

N.Károlyné
Szentendre

2017 március 04 - 19:43

Nagyon köszönjük a lehetőséget hogy hozzájuthattunk az alkáli só kúrához. A férjemnek sajnos agydaganata van és a legagresszívebb fajtából. A kezelőorvos a klinikán 2-3 hónapot jósolt. Ez tavaly áprilisban volt. Miután a kemó nem vált be más irányba indultunk el. Azóta az alkáli sót használjuk ami szinten tartja a páromat. A daganat a legutolsó mr szerint lassan megy össze. Az eredeti nagyságának már csak a 30%-a, de a párom jól van és ez a lényeg! Természetesen odafigyelünk az étkezésre is meg a kellő mozgásra és nem hagyjuk el magunkat. Ani

Lőrinc
Budapest

2017 február 28 - 12:49

Vesedaganatra használtam a tömjént. Nagyon jól működött. Nem kellett kivenni a vesémet. A daganat nagyon összement. Szerintem nem sokára teljesen el is tűnik. Mindenkinek javaslom! Nem ok nélkül használják ezt a templomban is.

Sz.Veronika
Debrecen

2017 február 26 - 07:27

A páromnak daganat van az agyán. Ez már a tüdődaganatának az áttéte - ezt mondta az orvosa. A kemó csak részlegesen használt mert maradtak fenn csomók a tüdején is az agyon lévők pedig inkább nőttek. Sajnos a mozgása emiatt nagyon bizonytalanná vált, gyakra szédül így nem is nagyon mer mozogni, inkább csak üldögél. A nővérem, aki melldaganatos volt és az alkálitól meg a tömjéntől gyógyult meg, javasolta hogy próbáljuk ki rajta is ezt a kombinációt. Alkáli sót és emelt kúrát csináltunk. A párom állapota nagyon sokat javult. A mozgása helyreállt és a szédülések sem jelentkeznek nála. Azt mondja nagyon jól érzi magát. A héten voltunk mellkas ct-n. A tüdején meglévő maradék daganatok nem látszottak és máshol sem találtak semmit. Az orvosa szerint meglepően gyors és látványos javulás történt. Természetesen folytatjuk a kezeléseket mert az agyban lévő csomóktól nagyon félünk. A jövő hónapban lesz MR. Ott majd minden látszani fog. Szerintem arra már ott is minden rendben lesz mert a párom rohamosan javul. Vera

Anna
Orosháza

2017 február 24 - 16:23

Én is csak jót tudok mondani a töjénről. Bár én nem vagyok daganatos beteg de már benn vagyok a 6.X-ben. Az ember ennyi idős korára nagyon sok szerzett problémát cipel magával. Magas volt a vércukrom, a vér eredményeim nagyon rosszak voltak. Tele voltam gyulladásokkal és izületi fájdalmakkal. Napi 6X2 szemet szedtem a tömjénből és már a második héten jelentős változások történtek nálam. Javult a közérzetem és a méréseim szerint a reggeli cukorszintem is kezdett egyre normálisabb lenni. Túl vagyok egy hónapon. Az izületeim helyreálltak, már nincsenek fájdalmaim. A vérvizsgálat szerint nagyon jók az eredményeim. Megszűntek a gyulladások és hát kirobbanóan érzem magam. Ahogy itt lejjebb írták nekem is sokat szépült tőle az arcom. (Bár nem ez a fontos.) Szóval NAGYON KÖSZÖNÖM!

Péter
Sopron

2017 február 22 - 19:10

Kicsi 2-3 cm-es foltot találtak a tüdőmön január elején. Rögtön alkálit és tömjént kezdtem használni mert a baráti körömbe már bevállt. A februári vizsgálatok szerint eltűnt a csomó és már semmi sem látszik. Fantasztikus eredmény egy honap alatt. Köszönöm a lehetőséget.

Teréz
Budapest IV.

2017 február 19- 08:46

Sajnos nekem méhnyak rákot találtak tavaly. A műtét és a kemó már eléggé későn jött mert már szóródott a bélszakaszra és a hashártyára is. Sajnos a hashártyán lévők nagyon sok gondot okoztak mert felteltem tölük vizzel. November óta kéthetente jártam a kórházba hogy leszivassák mert borzasztóan feszített fájdalmas is volt. Amikor leszvták akkor utána pár napig jó volt aztéán ujra feldagadt. Október végén elkezdtem rá használni az alkáli sót mert pont oda kell kenni. A hatása azonnal jelentkezett mert a következő leszivás csak 31 nap után vált szükségessé. Majd ez az időpont 2 hónapra nőtt. Az utolsó "pungálás" január végén volt és sokkal kevesebb folyadékot találtak. Ct-n voltam a héten az eredmény szerint a meglévő daganataim jelentősen visszahúzódtak és a hasamon lévők meg alig látszódtak. Jelentős regressziót irtak le. Nagyon örültem. Köszönöm.

K.Attila
Nagykanizsa

2017 február 14- 11:23

Nekem nagyon magas volt a psa-m. január 16-án 615 -öt mértek. Ilyen magasat még az orvosok is csak ritkán láttak. Azonnal kemót akartak adni, hogy lenyomjuk de én ebbe nem mentem bele. Inkább valami alternativát kerestem. Ráakadtam az alkálisóra. Elsőre egy kicsit furcsának és szokatlannak tűnt de nem volt vesztenivalóm ezért megpróbáltam. A héten voltam ujra psa vizsgálaton és az eredmény eléggé megdöbbentő lett : 9,2. (Ez már majdnem normális!) Mindemellet persze én is éreztem a változásokat, mert az éjszakai futkozásaim lecsökkentek majd teljesen elmúltak. Biztos hogy valami megjavult mert erősen érzem. Folytatom az alkálit és most teszek hozzá tömjént is! Attila

Mária
Budapest

2017 február 12- 20:06

A munkámból kifolyólag nagyon fontos a jó kinézet. Sajnos ezt egyre nehezebb elérni, mert elértem a hatodik x-et. Olvasva a tömjén leírását úgy gondoltam, hogy kipróbálom a sejtfiatalító hatását is. (Állítólag megfiatalítja a DNS-eket és így eltüntetheti az öregedés egyre erősebb nyomait. Két hónapja szedem a napi 3X2 szemet és szeretnék beszámolni az eredményeimről : Nos az arcom (az ismerőseim szerint) óriási átalakuláson ment keresdztül. A bőröm nagyon széppé és rugalmassá vált, a ráncaim (mert vannak...mindenkinek!) szinte teljesen elmúltak. Az egész testem finom átalakulásokon megy keresztül. Az alakom is fiatalossá vált és itt is nagyon rugalmassá és széppé vált a bőröm. Frissen ébredek, nagyon jó lett a munkabírásom, megszépült a hajam és a körmeim ís megerősödtek. Voltam vérvizsgálaton is. Minden értékem normális (ilyen még soha nem volt...). Összességébe nagyon jól érzem magam a kivülállók és a barátaim szerint legalább 20 évet letagadhatnék. Szóval 2 hónap tömjén az számomra 20 év! Nagyon jó! Köszönöm és ajánlom a kollégáimnak is.

Terézia
Mezőkövesd

2017 február 11- 14:53

Melldaganatra használtam az alkálit és a tömjént. Tömjénből az emelt kúrát szedtem. Nekem a két melldaganaton kívül már áttétek is voltak a nyirokcsomókban és a tüdő felső részében. A kezeléseket november végén kezdtem el. Február elején volt egy ct vizsgálatom ami alapján a daganatok nagy része jelentősen visszahúzódott. 70%-os regressziót írtak le! A nyirokcsomókban már nem találtak semmit és a tüdőmön sem. A két alapdaganat pedig nagyon kicsi lett. Mindemellett nagyon jól érzem magam. Köszönöm. Teca

Éva
Arad

2017 február 08 - 17:36

Nagyon köszönjük a lehetőséget. Az édesanyamat kezeltük alkalival es tömjénnel. 72 éves hasnyáldaganata van és az orvosok nem sok joval biztattak. Nagyon lefogyott es erőtlen lett. Miutan a tömjen és az alkáli sót kezdtük alkalmazni nála egyre jobban kezdte érezni magát és visszajött az étvágya is. Egy hónappal később mentünk be controllra és ott nagyon jo eredményeket találtak. Azt mondta az orvos hogy nagyon szépen javul a mama csak nem tudja hogy mitöl. A talált daganat is sokat csökkent így valószínüleg a gyogyulás fel indult. Ezt mi is tapasztaltuk mert ujra életvidam lett és jól eszik és sokat dolgozik ujra a háznál. Mégegyszer köszönjük.

Miklós
Kecskemét

2017 február 05 - 20:31

Nekem nagyon magas volt a psa-m! 38! Az orvosom prosztata daganatra gyanakodott, mert a hagyományos és naturális gyulladáscsökkentők (Tökmag olaj, pálma kivonat, csalán...stb... mindent kipróbáltam.) nem működtek. A ct szerint valóban valami halmozás volt látható. Kemót nem szerettem volna ezért maradtam a naturális dolgoknál. Napi 4X3 szem tömjén kapszula! Egy hónap alatt a psa-m már csak 14 volt még egy hónappal később már csak 5,2. Az újabb ct már nem mutatott ki semmiféle halmozást. Ami ott volt eltűnt. Köszönöm a lehetőséget.

Anna
Székesfehévár

2017 február 05 - 14:19

Nagyon köszönjük a lehetőséget hogy a betegségemet ezekkel a csodás természetes szerekkel kezelhetem. Nekem régóta meglévő és kezelt méhnyak rákom van. Eddig nem is volt nagy gond azonkivül hogy a kezelések nagyon levertek és nagyon- nagyon sok mellékhatástól szenvedtem. Ennek ellenére tavaly sajnos megjelentek az áttétek a hashártyámon is amit úgy vettem észre hogy megnőtt a hasam. Az orvos vizet állapított meg amit le is szívtak. Akkor állapították meg a folyadékból hogy ítt is áttétek vannak. Újabb kemót javasoltak de ezt már nem akartam elfogadni. Szenvedtem már eleget. A lányom keresgélt a neten és ott taláéltuk a tömjént meg az alkálit. Inkább ezeket alkalmaztuk. Az eredmény elég érdekes lett. Ugyanis az orvos azt mondta hogy kb egy hónap alatt ujra fel fogok vizesedni és majd újra le kell szívni, meg hogy a feltellés időszaka csökkenni fog és egyre több víz lesz. Ennek ellenére használva a tömjént és az alkálit már az első felvizesedés is elmaradt. folytattam a kezeléseket. Jött a negyedéves kontroll ahol már nem találtak daganati sejteket a hashártyámon. Pedig ct volt és az nagyon pontos. Nagyon örülök. Mindent köszönök.

Emma
Miskolc

2017 február 02 - 12:08

Mi is csak az alkálisót használtunk. Nagyon szépen és gyorsan hatott a férjem tüdődaganatára. (hasonlóan mint alább az Ibolyáéknál.) A meglévő három csomó egy kúra alatt összement a felére. majd a második kúra alatt tovább csökkentek. Most ott tartunk, hogy a 20 %-ára lecsökkent mind a három daganat. (Ezt az orvosa írta le a zárójelentésben.) Tehát a 4X2, 3X3, és a 2X3 cm nagyságú daganatok most a legutolsó ct alapján már csak 0,8X0,4, 0,6X0,8, 0,5X0,5. Szóródás nincs és kemót sem használtunk. Az onkológus először nem akarta elhinni az értékelést. Pedig ez a valós eredmény!

Gábor
Vác

2017 január 30 - 14:33

Nálunk a tömjén vált be nagyon. A feleségemnek melldaganata van és kemózzák is már az ötödik alakalommal. A daganat azonban eddig nem csökkent sőt megjelentek a hónalja alatt is több csomóban amik eddig nem voltak. Azonnali melleltávolítást javasoltak a nyirokcsomók kivételével együtt. Időt kértünk és ezalatt a tömjénnel próbálkoztunk. Az eredmény nagyon jó lett. A hónalji nyirokcsomók érezhetően lelohadtak már egy hét után és később a daganat a mellében is nagyon összement. Ugy látjuk hogy a tömjén nagyon szépen működik ezért még időt kértünk a műtét elhalasztására mert valószínüleg szükség sem lesz rá. Addig is gyógyulunk. Mindenkinek ajánljuk a tömjén kapszulát mert nagyon hatékony!

Ibolya
Gyulafehérvár

2017 január 27 - 19:57

Mi tüdődaganatra használtuk az alkáli sót. Nagyon jó eredmények születtek mert a férjem állapota sokat javult. A daganat is összement a vizsgálatok alapján. Körül belül a felére. Mindenképpen szeretnénk folytatni mert ez jó és tudjuk hogy gyógyulást hoz.

F. László
Budapest

2017 január 26 - 16:18

Leukémiás betegségem van. Már évek óta nagyon sok mindent kipróbáltam hogy a helyzetemet javítsam és sokféle tarápiát kipróbáltak rajtam az orvosok. Sajnos a siker az évek során nagyon kétséges lett. Az eredményeim így 5 év távlatából nézve elég siralmasak voltak. Kipróbáltam a feleségem unszolására a tömjént is mert a hatásmechanizmusát nézve még jó is lehet. (Mérnökök vagyunk.) Nos a tömjén kapszula tényleg működött mert egy hónap után nagyon jók lettek a véreredményeim és ezt tovább folytatva újabb egy hónap mulva további javulást írtak le. A véleményem az hogy a tömjén kapszula hosszútávon nagyon szépen működik a leukémiéás betegségeknél. Igy én is folytatom tovább a teljes gyógyulásig. László

B.K. Tímea
Tiszaújváros

2017 január 23 - 17:46
Mindenkinek! Köszönet hogy leírtátok , hogy elmondjátok a tapasztalatokat! Igy vettem a bátorságot, és nem engedtem , hogy levegyék a mellem ! Szeretnék tenni magamért!Ezért megrendeltem az alkáli só kúrát+a tömjén kúrát .15 napja szedem.Nagyon várom a controlt.Tapintással is érzem , hogy kissebb.Nekem 8x2x2 cm részben egy borsónyi rosszindulatú daganat .Nagyon jól érzem magam ! Rendesen fel dob a kúra! Anyósomnak is megrendeltem Tüdőrákos,már alig volt hangja mert az áttét a hangszálát is nyomta.Majd meg fulladt a köhögéstől.Most nyugodt éjszakái vannak,vissza jött a hangja Ő a 10. napon jár !

Erika
Nagyvárad

2017 január 19 - 11:37