Betegek, Gyógyult betegek írták

 

 

Gyógyult betegek - alkaliso.net

 

FIGYELEM ! A beírt üzenetekben található e-mail címeket, lakcímeket az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük és nem jelentetjük meg. A beírások, észrevételek megjelentetése a hetente egyszeri válogatásos moderáció után történik.

Az alábbi hozzászólások másolása, más oldalakon való megjelentetése SZIGORÚAN TILOS !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoltán
Szigetvár

2017 október 13 - 15:47

Hosszan elhúzódó bélgyulladásaim voltak. Az orvosok a műtétet lebegtették a szemem előtt. Az önök javaslatára alkáli sót kezdtem használni. Egy kúra után az eredményeim normálissá váltak. A crp is leesett 8 alá. Ugy hiszem mindez jelentős gyógyulást jelent. Köszönöm.

Ildikó
Dorog

2017 október 11 - 15:08

Köszönjük a sok segítséget. A nagyfiam agydaganatát kezeltük az alkáli sóval és tömjénnel. Ezek a szerek nagyon szépen működtek. A második hónapban jelentősen javult az életminősége, felkelt és a mozgása is rendeződött. Jó lett az étvágya és újra úgy kezdett viselkedni mint egy normális huszonéves. Nagyon boldogok vagyunk. Az MR vizsgálat azt mutatta ki hogy a daganat összébb húzódott és úgy kb. 40 %-os csökkenést produkált a két hónap alatt. Ez nagyon jó hír mert ha folytatjuk akkor vagy teljesen eltünik a csomó vagy ha olyan helyzetbe kerül akkor kivetetjük és véglegesen megszabadulunk tőle.

Éva
Szentendre

2017 október 08 - 07:25

Csak az alkálit használtam a betegségemre. Méhnyakrákom volt, de annak idején megműtöttek és mindent eltávilítottak. Kemó után azt mondták hogy gyógyult vagyok. Ez 2015-ben volt. De most sajnos áttéteket találtak a hashártyámon és a tüdőmön. Mindkettő apró szórásokat tartalamazott. Augusztus elején kezdtem kenni az alkálit. A harmadik hónapnál járok és most volt ujra ct vizsgálatom. Itt azt állapította meg a leletező orvos hogy a szórások 70-80 %-a eltűnt. Jelentős javulást írtak le. Mindez csak az alkáli sónak köszönhető mert én mást nem használtam. Éva mama

Róbert
Budapest

2017 október 04 - 14:23

Prosztata daganatra használom az alkálit. Már a harmadik hónapja. Jók az eredmények. A kezdeti 33,4-es psa már csak 7,8. De ezt érzem magamon is mert könnyebben mennek a dolgok és nyugodtabbak az éjszakáim is. Köszönöm a segítséget.

Ildikó
Gödöllő

2017 október 01 - 10:16

Gratulálok a dagantellenes készítményeikhez! sajnos én is érintett vagyok. A ményakrákom áttétei miatt használtam az alkáli sójukat és a tömjén kapszulát. Nagyon jó aeredményeim lettek a kezelés után. A hasfalamon lévő áttétek jórészt eltűntek és a többi meglévő is csökkent. A legszembetűnőbb a tüdőmőn levő csomó ami a kezealések hatására a felénél kisebb lett. Ezt a ct állapitotta meg tehát elég pontos eredmény. Mindezt tudtam vizsgálat nélkül is mert sokkal jobban éreztem magam. Több lett azerőm többet is eszem és elmúltak a fájdalmaim.

Éva
Nagykanizsa

2017 Szeptember 28 - 16:02

Szeretném megköszönni az alkáli sójukat! Sajnos sok pénzzel nem rendelkezvén csak ezzel tudtuk kezelni a párom daganatait. A máján vannak csomók és nagyon rosszul reagált a kemóra. Abba is kellett hagyniuk mert csak rontott az állapotán. Ezután a barátnőm javaslatára (aki innen rendelt a fiának tömjén kapszulát) megnéztem az oldalukat és az alkáli sónál döntöttünk. Miután elkezdtük használni már a második héten sokat javult az állapota. Megjött az étvágya is és fekvéskor már nem fájt a mája a nyomástól. a kúra lejártával egy újabbat kezdtünk el. A férjem állapota tovább javult. Voltunk időközben ultrahangos vizsgálaton ahol azt mondták hogy sokat javult a kép. Vagyis ez azt jelenti hogy láthatólag csökkentek a daganatok. (3 nagyobbról és jelentős szórásról beszélünk!) A szórást már nem is látták. Bár az ultrahang nem pontos azt mondták. Két héttek később eljött végre a hasi ct ideje. Nagyon jók lettek az eredmények : a három nagyobb daganat nagysága jelentősen (30-40 %) csökkent és a szóródásokat már nem látták. "Összehasonlítva a három hónappal azelőtti ct vizsgálat eredményével jelentős regresszió vélelmezhető"! Ez nagyon szép eredmény! Folytatjuk. Éva

Endre
Cegléd

2017 Szeptember 25 - 12:57

Májdaganatot kezeltem az alkáli sóval. Két kúrát csináltam egymás után. A vizsgálatok szerint a daganatok összébbhúzódtak. A visszafejlődés legalább 50 %-os. Ami azt jelenti hogy a felére mentek össze. A kisebb csomók meg már nem is látszottak. A magas májértékek is visszaestek és már alig térnek el a normálistól. Ez nagyon szép eredmény. Mindent köszönök és folytatom!

Judit
Karcag

2017 Szeptember 21 - 16:49

Melanomát találtak tavaly a hátamon. Műtéttel eltávolították. Utánna kemót kaptam és mindent rendben találtak. Idén év elején megfázás gyanus tüneteim voltak ezért orvosnál voltam. Antibiotikumot kaptam mert tüdőgyulladásra gyanakodtak. Sajnos nem jöttem helyre ezért komolyabb vizsgálatokat végeztek. A ct szerint a tüdőmben daganatok alakultak ki. Valószínüleg a melanoma áttéte. Ismét kemót kaptam de sajnos a nagyságuk nem változott. Elkeseredésemben május végén elkezdtem használni a tömjént és az alkáli sót. A negyedéves kontrollon (juniusban) már látszott az eredmény: a daganatok közül már csak kettő maradt és azok nagysága is jelentősen csökkent. Folytattam a kezeléseket. A héten volt újabb ct. Ezen már nem találtak semmit. A daganatok teljesen eltüntek. Az orvos szerint daganatmentes vagyok. Végre elértem ezt is! Nagyon köszönöm. Judit

Ildikó
Temesvár

2017 Szeptember 16 - 13:04

Hasvizem van már hónapok óta mert daganatok vannak a hashártyámon. Máshol már nincsenek mert a nagyon sok természetes anyagot szedtem és a vizsgálatok szerint már csak a hashartyán vannak szórások amik vizet termelnek. Általába három hetente szoktak leszivni utánna mindig feltelik. Az egyik rokonom javaslatára a leszivas után az alkáli sós kúrájukat kentem rá. Csoda történt mert elmult már a három hét és még egy csepp feszítő érzést sem érzek. Ultrahangon azt mondták hogy nincs hasvíz de daganatokat sem látnak rajtam. Nagyon jól működik ez a kúra. Ajánlom mindenkinek akinek hasonló problémája van.

Csaba
Zalaegerszeg

2017 Szeptember 15 - 08:23

Prosztata daganatos vagyok. A korábbi eredménytelenség miatt a prosztatámat már sajnos eltávolították. A csontajaimban viszont az áttétek megmaradtak és nagy fájdalmakat okoztak szinte minden nap. Alkáli sót kentem és hozzá nagy dózisban ettem a tömjén kapszulát az önök javaslatára. Az első hónap után a fájdalmak kezdtek szép lassan elmúlni. A legutolsó izotópos vizsgálat szerint a csontokba az áttétek jelentős része megszűnt vagy mérséklődött. Jelentős regressziót irtak le. Köszönöm ezt a szép eredményt és hogy újra elviselhető számomra az élet, mert nincsenek az állandó fájdalmak! Csaba

Andrea
Budapest

2017 Szeptember 13 - 21:58

Nagyon érdekes tapasztalataim voltak az alkálival és a tömjénnel kapcsolatban amit szeretnék mindenkivel megosztani. Nekem idén májusban egy 2 cm-es daganatot találtak a bal mellemben. Mivel elég mélyen volt az orvos a mell eltávolítását javasolta. Én időt kértem és az alkáli sót meg a tömjént kezdtem el használni. Az első hét vége fele csipkelődő érzést kezdtem érezni a daganat környékén. De ezt szinte végig éreztem amig a kezelés tartott. A kúra vége fele azt vettem észre hogy a daganat egyre jobban tapintható és könnyen meg tudtam fogni kívülröl. (Eddig ezt így nem éreztem.) Megijedtem hogy megnőtt és féltem hogy elborítja az egész mellemet. Elmentem az orvosomhoz aki szintén furcsának találta a dolgot és elrendelt egy mellkas ct-t. Az eredmény még megdöbbentőbb lett. A daganat csak egy picivel lett kisebb, de elindult kifele (mintha menekülne) és szinte már a bőr alatt van. (Egyébként áttétet nem találtak!) A mellevétel helyett egy gyors daganatkivétel lett a javaslat. Számomra ez már a gyógyulást jelentette, mert teljes értékű nőként lehetek teljesen daganatmentes.

A műtét megvolt. Daganatmentes és újra egészséges vagyok! Mindezt szerintem az alkálinak és a tömjénnek köszönhetem!!!

Emma
Nagykanizsa

2017 Szeptember 10 - 21:03

Közepes stádiumu leukémiát kezeltünk a tömjén kapszulájukkal. Sajnos a fiam az érintett. A kemoterápiás kezeléseken már túl voltunk, de az eredmények nem sokat javultak. A tömjént szedtük a javaslatuk szerint napi 6X3 szemmel. Meglepő módon ennek hatására a véreredmények nagyon sokat javultak. A kezelőorvosa teljesen megdöbbent a gyors változáson és azt javasolta hogy csak azt folytassuk amit eddig csináltunk. Folytattuk is! Most túl vagyunk a harmadik hónapon és megjöttek az eredmények. Az orvos szerint olyanok a vizsgált értékei mint egy egészséges embernek. Semmi nem utal a betegségre. Ezt mi győzelemnek fogtuk fel ez ellen a súlyos betegség ellen. Reméljük az eredmények a továbbiakban is jók lesznek, ha nem akkor ujra a tömjént fogjuk használni, mert tudjk hogy nálunk nagyon bevállt.

Magdi
Nyitra

2017 Szeptember 07 - 17:10

A férjemnek kezeltuk a daganatait alkáli soval. Neki a tüdejen és anyirokcsomóiba voltak daganatok. Nagyon rossz allapotba volt. Az alkaliso kezelés nagyon sokat javitott az állapotán. Már a masodik héten jobban lett és jobban kapta a levegöt is. Setálni kezdett és megjött az etvágya is. Voltunk egy ct vizsgalaton is ahol azt mondta az orvos, hogy nagyon szepen javul, mert a daganatok sokat csökkentek. Nagyon örülünk ennek és folytatjuk a kezelest. Szeretném ha a ferjem teljesen meggyógyulna. Magdi

Ágnes
Debrecen

2017 Szeptember 03 - 11:05

Melldaganatból áttétként megjelenő agydaganatra használtuk a tömjén kapszulát. Az édesanyámról van szó aki a betegségéből kifolyólag nagyon rossz állapotban volt. Járni nem tudott egész nap az ágyat nyomta. Mindenhez segítség kellett neki. Javaslatukra napi 6X3 szemet szedtünk. Az állapota nagyon gyorsan javult. A második héten már felkelt és önállóan ki tudott menni a mellékhelységre. Az étvágya is megjavult. Összességében nagyon szépen kezdte összeszedni magát. Az MR viszgálat szerint a meglévő csomó jelentősen összement és az általa nyomott agyterületek nagysága is lecsökkent. Tehát a gyógyulás megindult. Nagyon köszönjük!

Tünde
Budaőrs

2017 Augusztus 31 - 14:37
Tüdődaganatra használtuk az alkáli sót a férjemnél. Nagyon bevállt. A ct vizsgálat szerint a daganatok nagysága 30-40 %-al csökkent az alatt az egy hónap alatt amíg használtuk. Kemoterápiát nem kapott! Az állandó köhögése is megszűnt és visszajött az ereje is. Nagyon köszönjük a segítséget. Folytatjuk a kezelést.

Kálmán
Sopron

2017 Augusztus 27 - 09:40
Májdaganatra javasolták nekem az alkáli sós kúrát. Használtam egymás után két hónapig. A májamon lévő csomók a vizsgálatok alapján nagyon összementek és a véreredményeim is sokat javultak. A kezelőorvos szerint most nem kell kemoterápiát felvennem, inkább várjuk ki hogy mi történik. Lehet hogy rosszul diagnosztizálták és nem is daganat. Persze két hónappal ezelőtt minden vizsgálat azt mutatta. De az már a mult. Szerencsére. Köszönöm!

Judit
Komárom

2017 Augusztus 24 - 14:12
Az édesanyám daganataira használtuk az alkáli sót. Neki több áttéte is van már sajnos, de ezek közül a legrosszabbak a hashártyán lévők. Állandóan feltelik vizzel és nagyon szörnyű és elviselhetetlen érzésekkel járnak.Vannak még daganatai a csontjain is és a tüdején is. Az alkálit használtuk egymás után három hónapig. Ez alatt az idő alatt a hasi vizesedése (ascitesnek hivják) teljesen megszűnt és a legutolsó ct szerint az áttétek nagysága nagyot csökkent. A csontfájdalmai is elmúltak igy valószinüleg a csontáttétek is mérséklődtek. De ez csak majd a hónap végén derül ki a szintigráfiás vizsgálat után. Mindent köszönünk.

Gábor
Csongrád

2017 Augusztus 18 - 16:07
Tüdődaganatra használtam az alkálit. Két csomót találtak nálam : 2X4 cm és 3X 3,5 cm. Szorodások nem voltak. Az alkáli után a csomók összementek és 1X1,4 , 1,5X 2 cm -esek lettek. Ez nagyon jó eredmény! A közérzetem is nagyon jó. Gábor

Edit
Kőszeg

2017 Augusztus 17 - 18:13
A lányom sajnos már két éve leukémiával küzködik. A helyzete egyre súlyosabb és kilátástalan volt. Sokfée kezelést kapott amik ideiglenesen jók is voltak de a későbbiekben sajnos mindig romlott az eredménye. Rátaláltunk itt a weboldalon a tömjén kivonatos kapszulára és a javaslatukra azt kezdtük szedni. Először kisebb majd később nagyobb dózisban. A lányom véreredményei az első hónap után fantasztikus javuláson mentek keresztül. A negyedik hónap után azt mondta a Hematológus hogy olyan véreredményeket produkált mintha nem is lenne beteg. Hát reméljük a tömjén ezt is meghozza majd nekünk. Most naagyon boldogok vagyunk és tovább gyógyulva folytatjuk a kezeléseket.Köszi mindent.

Irén
Vecsés

2017 Augusztus 14 - 08:24
Petefészek daganatot találtak nálam. Elsődleges megoldásként a műtétet és a teljes eltávolítást javasolták. Én egy kis időt kértem és az egyik barátnőm javaslatára az alkáli sót próbáltam ki. Ő is ezt használta hasonló poblémákra. valóban jó mert nálam is nagyon jól működött. Két kúrát csináltam egymás után. A lényeg az hogy a daganat olyan szépen visszahúzódott hogy nem lett szükség műtétre. (Különösképpen azért sem mert a nagyvizsgálatok már nem találtak daganatot!) Mind a ct és mind a tumormarkerek és a véreredmények szerint egészséges vagyok.

Piroska
Gödöllő

2017 Augusztus 11 - 15:17
Nagyon jó pihenést kívánok az egész csapatnak! Nekem nagyon sokat segítettek a tanácsaikkal is és a készítményeikkel is. Vesedaganatom van amivel már nem boldogult a hagyományos terápia. Minden kezelés után nőttek valamennyit a csomók. A műtét következett más megoldás híján, vagyis a vesém kivétele. Alkálisót próbáltam meg egy jó erős tömjén kúrával. (A javaslatukra napi 6X3 szemet szedtem.) A kúrák után a kezelőorvos nem akart hinni a szemének mert a daganatok jelentősen visszahúzódtak. A műtét rögtön nem lett fontos. Azt javasolta hogy folytassam amit eddig csináltam mert nagyon hatásos. Hát én folytatom mert az egészségem mindennél fontosabb. Mindent köszönök.

Tibor
Nagykőrös

2017 Augusztus 10 - 11:45
Köszönöm a segítséget és az alkáli sót! Nagyon szépen helyrerakta a problémáimat. A psa 18 volt és egy kezelés után visszaesett 2,4 -re. A kezelőorvos szerint ez nagyon jó eredmény és nem kell kapnom egyenlőre semilyen kezelést. Mégegyszer nagyon köszönöm! Tibor

Klára
Nyíregyháza

2017 Augusztus 06 - 19:16
Én csak megelőzésre szedtem a tömjén kapszulákat, de be kell számolnom sok érdekes és pozitív mellékhatásról. Először is jelentősen rendbeszedte a vérnyomásomat. Eddig mindig kicsit magas volt. Hát most már nem! Nagyon pontos lett és mindig a normál tartományba van. A cukorszintem is sokat javult. Eddig a reggeli mindig egy kicsit magas volt, de kb. két hét tömjén szedés után már nem. Teljesen normális lett és szinte mindig a középérték közelében van. Az izületi fájdalmaim szinte teljesen elmúltak és a viszereim is visszább húzódtak. Jobban és élesebben reagálok a dolgokra és a rejtvényfejtés is jobban megy. Mindemellett felhívom a velem egykorú nők figyelmét még egy fontos hatásra: A körülöttem lévők szerint jelentősen elsimultak a ráncaim. (Hiába az életkor jellemzői, azért szívesen szabadulnánk meg tűlük!) Összegezve a tömjén egy nagyon szépen és kultúráltan működő öregkor elleni készítmény. Egyéb fontos hatásai mellett...

Csilla
Berettyóújfalu

2017 Augusztus 03 - 10:28

A hashártyámon találtak daganatot. Valószínüleg a 3 éve kezelt méhnyakrákom áttéte lehet. Legalábbis az orvos szerint. A Ct szerint a hashártyán jelentős szóródás látható amik küzül 4-5 darab nagyobb daganati góc is feltételezhető. Kemót javasoltak de én időt kértem mert már az előző kezelések is nagyon rossz állapotba hoztak és alig tudtam felépülni. Az alkáli sót találtam a legmegfelelőbbnek mert azt pont oda kell kenni ahol a daganatok vannak. Körül belül két hónapig használtam amikor ismét bejutottam a ct-re. Ott jelentős javulást állapitottak meg. Pontosabban azt írták le hogy az előző ct-ben leírt daganatok már alig vélelmezhetők, jelentős 60-80 %-os regressio állapítható meg. Nagyon köszönöm a segítséget!

János
Körmend

2017 Augusztus 01 - 14:10

Köszönöm a segítséget amit a betegségemben nyujtottak. Sajnos több éve már leukémiával küzdök. Mindenen túl voltam már amit orvosilag el lehetett követni. Idén azonban úgy látszott hogy nincs tovább. nagyon leromlottak az eredményeim. Mit veszíthetek alapon megpróbáltam a tömjén kúrát. A legerősebbet választottam mert a betegségem nem tűrt halasztást. A második hónapja szedem ezt a csodálatos készítményt és az eredményeim az orvosok szerint hihetetlen mértékben javultak. Szinte gyógyultnak látszanak. Nagyon jól is érzem magam, mintha nem is lennék beteg. (remlem már nem is vagyok!) Nagyon köszönök mindent! János

Ánes
Buda

2017 július 30 - 10:46

Én melldaganatra használtam az alkáli sót. A nyirokcsomókban lévő áttétek nagyon gyorsan húzódtak visza és a mellemben lévő csomó is jóval kisebb lett. Nálam nagyon jól működött ezért folytatni is fogom amíg teljesen meg nem gyógyulok. Ági

Éva
Bonyhád

2017 július 27 - 13:02

Én agydaganatra használtam a tömjén kúrát és az alkálit. Sajnos én vagyok az érintett. Az agydaganatom egy régebbi daganat áttéte amit már három éve lekezeltek és akkor gyógyult voltam. Most azonban visszatért az agyamba. Nagyon rossz volt mert állandóan szédültem és nagyon nehezen ment a mozgás is. A párom szerint a beszédemmel sem volt minden rendben. A hagyományos kezeléseken túl vagyok. kaptam kemókat és sugarat is. Az állapotom nem sokat javult. Az MR szerinta daganat nem csökkent. Az alkálitól és tömjéntől viszont nagyon gyorsan javult az állapotom. A második héttöl mulni kezdett a szédülésem és a járásom is biztossá vált. Voltam MR-en is ujra ami megállapitotta hogy a daganat nagyon szépen húzódik vissza. Tehát jó úton járok! Folytatom a kúrákat amig teljesen meg nem gyógyulok. Éva

Zsolt
Kaposvár

2017 július 25 - 08:13

Nagyon köszönöm a sok segítséget a weboldalnak és az összes munkatársának. Nagyon jó és tartalmas szabadságot kívánok mindanyjiuknak! Velem valóságos csodát tettek ezért külön elismerés illeti őket. Tüdődaganatot találtak nálam az év elején januárban. A mintavétel sajnos az igazolta hogy a kissejtes fajta ami a legrosszabb. A kezelőorvos maximum fél évet adott abban az esetben ha a kemót rendesen végigcsinálom. Nos ez nem volt túl biztató. De belevágtam és reménykedtem a javulásban. Az elején tényleg egy kicsit csökkentek a daganatok (3 db volt) aztán sajnos megugrottak és nagyon növekedni kezdtek. Ekkor már május volt. A nővérem talált rá az oldalra és javasolta az alkáli kúrát. Ezt előtte le is pontosította ott a tanácsadóval. Elkezdtem használni a kúrát. Arról most nem akarok írni hogy milyen tüneteim voltak és hogyan mltak el mert az nagyon becsapó is lehet. Maradjuk a tényeknél amit a CT igazol. Az első hónap után (ez június első hete) a három csomó nagysága nem nőtt sőt olyan 20 %-al kisebb lett. Ez eléggé meglepő volt mert március óta egyfolytába nőtt. Folytattam az alkálit mégpedig úgy hogy naponta 3 alakalommal kentem. Tudom ezt a weboldalon nem nagyon tanácsolják de nincs mit vesztenem. Július 17-ére sikerült egy mellkas CT-t kiverekednem (fizetős volt!). Nos ennek az eredménye már sokkal meglepőbb let : A három daganatból egy eltűnt a másik kettő pedig vagy 50%-al csökkent. Ez nagyon jó eredmény! Nagyon jól érzem magam. Bízom a gyógyulásban és FOLYTATOM! Mégegyszer mindent köszönök!!!

Ilona
Nagyvárad

2017 július 22 - 22:07

A ferjemet kezeltük az Alkáli sóval. Neki melenomaja van. Áttétek voltak a tüdején és a nyirokcsomókba. Az alkáli nagyon hatekony lett mert nagyon sok csomo eltünt svagy kisebb lett. nagyon jol érzi magát ugyhogy folytatjuk a kezelést. Most még teszünk hozzá neki a tömjénböl is mert az egyik ismerősőmnek az is nagyon bevált. Szeretnénk minél hamarabb megszabadulni ettöl a betegsegtöl mert az orvosk nem sok joval biztatnak.

Virág
Komló

2017 július 19 - 19:18

Az édesanyám tüdődaganatát kezeltük alkáli kúrával. Nagyon bevállt. Sokat javult az állapota és megszüntek a fulladásos rohamai is. A vizsgálat szerint a meglévő három daganat erősen összement és jóval kisebb lett. Az egyiket már alig látták. Szóval ajavulás utján vagyunk és nagyon köszönünk mindent. Folytatjuk.

Szilárd
Pápa

2017 július 16 - 14:03

Nyelvgyök daganattal kezeltek az elmúlt fél évben, de sajnos a daganat nagysága nem csökkent hanem nőtt. Felvetődött a műtéti nyelv és gége eltávolítás is mert az orvos szerint ezt már nem lehet máshogyan megfékezni. Egy barátom javaslatára, aki hasonló problémákkal küzdött belevágtam egy tömjén és egy alkáli só kúrába. A tömjénből a legerősebbet kértem mert a dolog eléggé sürgőssé vált. Nos a kúra tényleg hatékonynak bizonyult mert a harmadik héten teljesen visszaállt az amúgy eléggé eldeformálódott és érthetetlen hangom. A nyelés is egyre jobban ment. A műtét elötti kontroll megállípította hogy nincs szükség műtétre, mert a daganat annyira összezsugorodott, hogy elég lesz egy kisebb beavatkozás az eltávolítására. (Egyébként az orvos eléggé meglepődött mert az előző vizsgálatnál látszott hogy a daganat továbbment a nyelőcső és a gége irányába, MOST MEG SEMMI!) Túl vagyok azon a bizonyos kisebb beavatkozáson (nekem ez sem volt kicsi) és tulajdonképpen ezzel most daganatmentes vagyok. Nagyon köszönöm a lehetőséget!

Miklós
Solt

2017 július 13 - 16:14

A prosztatámra használtam nagy dózisban a tömjént. napi 6X3 szemet szedtem. A psa 49,6 volt majd a kezelés után kb. egy hónap mulva 18,4 lett majd még egy kúra után lement 5,3 -ra. Azt mondt az orvos hogy ez már majdnem normális. Most az önök tanácsára kisebb dózisban, napi 3X1 szemmel szedem tovább a tömjént mert szertném megelőzni a hasonló problémákat.

Mária
Csorna

2017 július 11 - 14:26

Egy régebbi daganatból kifolyólag a hashártyámon találtak áttéteket. Az alapdaganatot már kiműtötték tavaly. A kemót most nem mertem elvállalni mert nagyon rossz tapasztalataim voltak. Az alkáli sót választottam mint lehetséges alternativát. Ez a krémes kezelés nagyon hatékonynak bizonyult mert már egy csomag felkenése után a "szórás" elemei nagyon összementek és a darabszámuk is kevesebb lett. A kontroll elött felkentem még egy hónapot. Az eredmény nem maradt el mert már szinte semmit sem talált a ct vizsgálat. Azért a biztonság kedvéért felkenek még egy hónapot mert ez egy nagyon alattomos daganatfajta. Nagyon köszönöm a segítséget és a gyóygulás lehetőségét! Mária

Magdolna
Pécel

2017 július 07 - 16:08

Mi is az alkáli sóval kezeltük a párom tüdődaganatát. Két csomót találtak nála a bal lebenyben egy 3X2X2 cm-est és egy 4X2X1 cm-est. Az alkáli hatására mindkettő visszahúzódott (legalábbis a CT szerint) és nem találtak áttéteket. A férjem tünetei úgy mint nehéz légzés és az esetenkénti véres köpet teljesen elmúltak. Jól érzi magát és nagyokat sétál. Egyáltalán nem elesett már mint az elején volt. Visszajött az ereje is és nagyokat eszik. Köszönöm hogy visszakaphattam a páromat és a gyermekeink az édesapjukat. Reméljük hogy hamarosan teljesen gyógyult lesz.

F. Lászlóné
Kecskemét

2017 július 06 - 14:19

Idegességre és a stressz ellen szedem a tömjén kapszulát. Egy hét után jelentős változások áltak be a problémáimmal kapcsolatban. Sokkal nyugodtabb vagyok és nem stresszelek szinte semmin. derűsnek érzem a világot és nagyon jól alszom. A mai rohanó világban a legnagyobb kártevő a stressz és az idegeskedés, de én megtaláltam az ellenszert. A tömjén az!

Gertrud
Budapest

2017 július 02 - 13:52

A melldaganatomat kezelem az alkáli sóval és a tömjénnel. A tapasztalatom az hogy a daganat a kezelés ideje alatt először megpuhult majd jóval kisebb lett. Ezt egyébként a CT felvétel is alátámasztja, melyszerint a kezdeti 3,2 cm-es tojás alaku daganat nagysága 1,6 re ment össze és áttéteket nem találtak sehol. Ez szerintem jó eredmény és további folytatásra sarkall. Köszönöm a lehetőséget.

Géza
Mezőkövesd

2017 június 29 - 10:06

A tüdőmön találtak két foltot. A további vizsgálatok szerint ezek daganatok. Rögtön kemót javasoltak meg később ha lehetséges lesz műtétet. Én időt kértem és egy barátom tanácsára belevágtam az alkáli sós kúrába. Két hónapig csináltam a kezeléseket majd a végén el tudtam intéztetni egy mellkas ct-t. A ct az előzőhöz képest semmit sem tudott kimutatni. Ha volt is ott daganat elmúl, vagy eltűnt. A kezelőorvos szerint a dolog további teendőket egyenlőre nem igényel. Nagyon örülök, köszönöm!

Lívia
Vác

2017 június 26 - 10:06

A páromnál használtunk Alkáli sót és tömjént. Neki sajnos agydaganatot találtak az év elején és ami még rosszabb hogy nem is műthető. Az alkális és tömjénes kezelés után voltunk MR felvételen amin jelentős javulás látszott. A daganat teljes nagyságában összehúzódott ezért "jelentős regressiot" írtak le. Ez is nagyon jó eredmény, de szeretnénk folytatni addig amig a daganat teljesen el nem múlik. Majd írok még a további eredményeinkről.

Réka
Balatonfüred

2017 június 23 - 18:50

A bal petefészkemen találtak csomókat amit azonnal meg szerettek volna műteni mert daganatra gyanakodtak. Ezt a ct is kimutatta. teljes eltávolítás (műtét) és kemoterápia volt a javaslat. 34 éves vagyok és előttem az élet. Nemrég mentem férjhez. Időt kértem és közben elkezdtem az alkálit csinálni. 3-4 hét mulva elmentem az orvosomhoz egy ultrahangra hogy megnézessem a csomókat. A csomók azonban már nem látszottak. Nagy közbenjárásra és tortura után sikerült ismét egy ct-t elintézni. A daganatok azon sem látszottak. Igy valószínüleg már nincsenek ott. Nem kell műteni és nem kell a kemó sem. Gyógyult lettem.

Marietta
Gyál

2017 június 20 - 14:18

Az alkáli sórol csak jókat tudok írni. Könnyű használni és nagyon hatékony! A férjem béldaganatát kezeljük vele. A második héttől megszűnt a vérzése és a daganat is kezd visszahúzódni. A ct szerint sokat javul a nagysága és a kiterjedése. Egy műtéttel el tudják távolítani az egészet így daganatmentessé válik. Köszönjük hogy ilyen egyszerüvé vált ennek a súlyos betegségnek a kezelése.

Zoltán
Kiskunhalas

2017 június 15 - 12:31

49-es psa-t mértek a prosztata vizsgálaton. Az urulógus szerint ez már daganat lehet. Ezt sajnos a ct is igazolta. Rögtön kemót javasoltak amit én nagyon vonakodva fogadtam el. A barátom javaslatára (aki már túl volt mindezen) rendeltem egy tömjén kúrát meg alkáli sót. Egy hónappal később újabb vizsgálatra mentem ahol a psa csak 10,4 volt már. Ct-t ugyan nem tudtam elintézni de az ultrahang szerint csak megnagyobbodás látszik. Ez jelentős javulásnak látszott de csak alkáli sóval folytattam a kezelést. A következő vérvizsgálatnál a psa 1,9 volt. A doki szerint ez teljesen normális érték és valószínüleg meggyógyultam. Hát úgy legyen! Minden esetre nagyon köszönöm a lehetőséget hogy ezt a férfiakra nézve méltatlan betegséget ilyen méltósággal kezelhettem és meggyógyulhattam. Zoltán

Ibolya
Nagyvárad

2017 június 14 - 10:19

Az édesanyámat kezeljük az alkáli soval. Neki méhnyakrákot találtak tavaly sok áttéttel. Nagyon szépen javul. A hasfalon lévő áttétek már szinte etljesen elmultak és a nyirokcsomok is kisebbedtek. Azt mondta az orvos is hogy nagyon szépen javul mert megnézték ct-vel és azt látták hogy a dagatok összehuzódtak és jópár darab teljesen el is tünt. Köszönjük a segitséget!

L.Mária
Gyula

2017 június 11 - 19:29

Köszönöm a sok segítséget az oldalnak! Én méhnyakrákkal küzködöm már több mint egy éve. Sokhelyütt volt áttétem és az állapotom is eléggé rossz volt. Lefogytam és már a mozgás is nehezen ment. Az alkáli és a tömjén használata után a helyzetem nagyon sokat javult. Hizni kezdtem és a kedvem is jobb lett. Igazábol az okozta a megnyugvást amikor megvolt a kontroll ct vizsgálat. Itt az előzőhöz képest nagyrészt eltűntek az áttétek (a hasfalon, a nyirokcsomókban) és számottevő regressiót írt le. (Ez visszafejlődést, javulást jelent.) Ismét nagyon jó az állapotom és végre teljes életet élhetek.

Piroska
Nagykőrös

2017 június 08 - 07:47

Nekem nagyon magas volt a vércukrom. A reggeli néha elérte a 8-9-et is. A háziorvosom tablettát írt rá. Mielőtt azonban elkezdtem volna szedni megpróbálkoztam a tömjén kapszulával mert nagyon sok jót lehetett róla olvasni. Nem csak itt! Napi 3X2 szemet szedtem az önök javaslatára. Egy héttel később már a reggeli cukormérésnél az érték nem haladta meg a 6-ot. A hónap végére pedig beállt 4,9 és 5,2 közé. Mint régen! Azért a biztonság kedvéért még 1-2 hónapig szedem a tömjént aztán szünetet tartok hogy lássam végleges e a változás. Addig is mindent köszönök.

István
Oroszlány

2017 június 05 - 14:26

Prosztata daganatra használtam az alkálit és a tömjént. Nagyon bevállt köszönöm. Az értékeim most jók és nem kell kemo. István

Gizella
Budapest

2017 június 04 - 08:16

Az alkáli készítményüket használjuk a férjem betegségére. Májdaganatai vannak. Műteni nem akarták és a kemótol nem lettek kisebbek. Az alkálit használva nagyon sokat javultak a májértékei és adaganatok is jelentősen csökkentek. Különösen a második hónaptól volt látványos a javulás ami legjobban a kezelő orvosát lepte meg. Minket nem annyira ugyanis az ismerősünknek is nagyon jó volt. Ő már gyógyult. Mi pedig a gyógyulás utján járunk. Köszönjük.

Ádám
Gyöngyös

2017 május 31 - 10:28

Az édesapám használja az alkáli sót és a tömjént gégerák miatt. Az eredmények nagyon jók lettek! Egy hónapnyi kezelés után már nagyon biztató dolgokat tudtunk meg a szakorvostól: A daganat nagyon szépen húzódik össze és ha így folytatódik nem kell a gégeporcot rongálva műteni. A második hónap után ismét megvizsgáltattuk a daganatot. A javulás folytatódott így elő is jegyezték egy kisebb műtétre ahol eltávolítják a csomót. A műtéten túl vagyunk, a daganat maradékát eltávolították, a gége épen maradt. Nagyon köszünjük!

Júlia
Szentendre

2017 május 28 - 20:34

Köszönöm az alkáli só kúra lehetőségét. Nálam nagyon jól bevált és mindenképpen folytatni fogom. Sajnos méhnyak rákom van számos áttéttel. Nagyon sok próbálkozáson túl vagyok már, igazából nagy javulást egyik sem hozott, mint ahogyan a kemók sora sem. Az alkáli kipróbálása után viszont érdekes módon jobban kezdtem magam érezni és sokat enyhültek a fájdalmaim. A második adag után mentem a negyedéves nagy kontrollra ahol ct-t is kaptam. Az eredmény szerint számottevő javulás látható és sok áttétes csomó már nem látható. Ez nagyon jó eredmény a másfél éves stagnáláshoz képest. Köszönöm!

N. Bea
Kaposvár

2017 május 24 - 17:02

Mindent köszönünk az oldalnak! Az édesapámnak májdaganata van. Ezt kezeltük az alkáli só kúrával. Nem csak a mi véleményünk hanem a kezelőorvosáé is az volt hogy NAGYON HATÉKONY. Az 5.8X8,2 -es daganat egy kúrától 2,9X4,1-es lett a meglévő másik két csomó is kb. a felére ment össze. A javulást mi is érzékeltük a vizsgálatok nélkül is hiszen édesapám egyre jobban kezdte érezni magát és a fájdalmai is elmúltak. Ez a készítmény nagyon sokat segített nekünk. Bea

György
Miskolc

2017 május 21 - 08:56

Vastagbél daganatra használtam az alkáli sót. A második héten megszűnt a vérzés és a székletem rendeződni látszott. Csak ultrahangra kaptam beutalót de ott az orvos azt látta hogy a meglévő daganat jóval kisebb lett és nem látott áttéteket a nyirokcsomókban sem. Ezek szerint jól haladunk. Mire műtétre kerül a sor sokkal egyszerűbb lesz végrehajtani mert kisebb szakaszt kell kivenni. Ez maga már tiszta nyereség!

Nora
Nagykanizsa

2017 május 19 - 21:49

Mi agyi rehabilitációra használtuk a tömjént. Az édesapám (81 éves) agyvérzést kapott és sajnos ennek következményeként ágybafekvő és mozgásképtelen lett. Hónapokat mozgattuk hogy majd javul, de nagyon csekély változást tapasztalatunk. Az egyik jó barátunk javasolta hogy próbáljuk ki a tömjén kapszulát mert az már sok betegen segített. Szerencsére nyelni és enni tudott ezért elkezdtük alkalmazni nála a tömjén kapszulát. Először 3X1 szemet adtunk pár napig majd 3X2 -re váltottunk. Mikor láttuk hogy jól viseli 3X3 szemre emeltük majd 4X3 szemre. Apu állapota szemlátomást javult. A hónap végére meg tudta mozdítani a lábát, bár ráállni még nem tudott. A második hónap közepére többször kisegítettük az ágyból és lábra állítottuk. Eleinte nehéz volt, de később egyre könnyebben ment. Most ott tartunk hogy már felkel és magától segítség nélkül ki tud menni. (Ilyen jól már nagyon régen nem volt!) Látszatra is egyre jobban van. Szóval gyógyulunk és nagyon köszönjük a lehetőséget!

Bori
Szerencs

2017 május 16 - 13:07

Sajnos méhnyak rákot állapítottak meg nekem tavaly és év végén ki is "pakoltak". Áttétek azonban voltak a nyirokcsomókban és a hasfalon is. A Tömjén kapszulát kezdtem januárban használni napi 4 X3 szemes dózisban. Ennek hatására nagyon lassan de biztosan javulni kezdtem. Már az ötödik hónapja szedem ezt a mennyiséget és most jutottam el oda hogy ismét bekerültem ct-re. A vizsgálat alapján megnyugodhatok mert az áttétek az öt hónap alatt 90 %-ban eltüntek. Igazából már csak két nyirokcsomó kóros megnagyobbodását írták le. Szerintem ez is el fog tűnni mert folytatom a kúrát.

Gabriella
Ózd

2017 május 13 - 18:52

Vastagbél daganatra használtuk az Alkáli sót. A férjemnek találtak a vastagbelén a tükrözésnél 14 cm hosszan elnyuló daganatot. Jellemző tünete az állandó véres széklet volt meg a gyakori hasmenés. Az alkáli használata közben a második héten csökkenni kezdett a vérzés mennyisége és a hasmenések is nagyon ritkultak. Az alkáli só kúra végére teljesen megszűnt a vérzés és hasmenése is csak nagyon ritkán volt. Szerencsénkre ekkorra kaptunk időpontot ct-re mert még egy béltükrözést nem nagyon bírt volna ki. A Ct szerint a 14 cm es daganat már csak 6 cm-es volt és nem találtak közeli áttéteket. Még a nyirokcsomókban sem. Ez nagyon jó eredmény mert szerintem igy már probléma mentesen meg lehet műteni és akkor minden helyreáll. Nagyon szépen köszönjük a segítséget!

Andi
Pécs

2017 május 12 - 12:08

Köszönjük az Alkáli sót meg a lehetőséget hog hozzá juthattunk. Az édesapámnál használtuk májdaganatra. (Több apró volt neki meg egy nagyobb.) Még nem volt sárga meg fáradt sem így bele mertünk vágni. Előtte csináltattunk egy ultrahangos vizsgálatot ami igazolta is a daganatok meglétét majd egy hónappal később az alkáli só után is elmentünk egy vizsgálatra. Az újabb ultrahang már nem látta a kicsi daganatokat és a nagyobbat is sokkal kisebbnek látta mint az előző vizsgálatnál. Láthatólag az alkáli só nagyon jó hatással volt az édesapámra ezért folytatjuk. Andi

Ernő
Győr

2017 május 08 - 09:03

Prosztata problémákra használtam a férfi progeszteron krémet. Nagyon jó volt mert a jellemző problémák egy héten belül megszűntek. Úgy veszem észre a hajhullásom is megállt. Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon jó dolog. Mindenkinek ajánlom prosztata problémákra.

Rózsi
Dunaújváros

2017 május 07 - 15:51

Méhnyak daganatos vagyok sok áttéttel. Március elejére nagyon leromlott az állapotom. Kemót már nem mertek adni mert féltek hogy a májam felmondja a szolgálatot. Az onkológus szerint várnom kell mert nem vagyok túl jó egészségi állapotban. Nem bírnám el az újabb kemót. Sok választásom nem volt ezért a párom unszolására belevágta egy alkáli és tömjén kúrába. Március végére már látványos megerősödtem és felszedtem legalább 4 kg-ot. Egyre jobban éreztem magam. Még az arcszínem is megváltozott. Az előző viaszosról piros pozsgássá vált. Április végén volt egy kontroll ct. Itt az derült ki hogy az áttétek nagy része visszahúzódott és a nagyságuk is látványosan csökkent. (Az alapdaganatot már tavaly kivették!) A hangulatom nagyon jó és most már bízok a gyógyulásba.

Margit
Nagyvárad

2017 május 04 - 16:39

Az Alkálit használtuk tüdöre. A férjemnek volt a tüdején két darab 2 centiméter nagyságú folt. Egy hónapos használat után a röngen már nem mutatta ki afoltokat. Az orvos szerint eltüntek. Nagyon köszönjük.

Anikó
Ajka