Betegek, Gyógyult betegek írták

 

 

Gyógyult betegek - alkaliso.net

 

FIGYELEM ! A beírt üzenetekben található e-mail címeket, lakcímeket az adatvédelmi törvény tiltása miatt nem őrizzük és nem jelentetjük meg. A beírások, észrevételek megjelentetése a hetente egyszeri válogatásos moderáció után történik.

Az alábbi hozzászólások másolása, más oldalakon való megjelentetése SZIGORÚAN TILOS !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Péter
Sopron

2017 február 22 - 19:10

Kicsi 2-3 cm-es foltot találtak a tüdőmön január elején. Rögtön alkálit és tömjént kezdtem használni mert a baráti körömbe már bevállt. A februári vizsgálatok szerint eltűnt a csomó és már semmi sem látszik. Fantasztikus eredmény egy honap alatt. Köszönöm a lehetőséget.

Teréz
Budapest IV.

2017 február 19- 08:46

Sajnos nekem méhnyak rákot találtak tavaly. A műtét és a kemó már eléggé későn jött mert már szóródott a bélszakaszra és a hashártyára is. Sajnos a hashártyán lévők nagyon sok gondot okoztak mert felteltem tölük vizzel. November óta kéthetente jártam a kórházba hogy leszivassák mert borzasztóan feszített fájdalmas is volt. Amikor leszvták akkor utána pár napig jó volt aztéán ujra feldagadt. Október végén elkezdtem rá használni az alkáli sót mert pont oda kell kenni. A hatása azonnal jelentkezett mert a következő leszivás csak 31 nap után vált szükségessé. Majd ez az időpont 2 hónapra nőtt. Az utolsó "pungálás" január végén volt és sokkal kevesebb folyadékot találtak. Ct-n voltam a héten az eredmény szerint a meglévő daganataim jelentősen visszahúzódtak és a hasamon lévők meg alig látszódtak. Jelentős regressziót irtak le. Nagyon örültem. Köszönöm.

K.Attila
Nagykanizsa

2017 február 14- 11:23

Nekem nagyon magas volt a psa-m. január 16-án 615 -öt mértek. Ilyen magasat még az orvosok is csak ritkán láttak. Azonnal kemót akartak adni, hogy lenyomjuk de én ebbe nem mentem bele. Inkább valami alternativát kerestem. Ráakadtam az alkálisóra. Elsőre egy kicsit furcsának és szokatlannak tűnt de nem volt vesztenivalóm ezért megpróbáltam. A héten voltam ujra psa vizsgálaton és az eredmény eléggé megdöbbentő lett : 9,2. (Ez már majdnem normális!) Mindemellet persze én is éreztem a változásokat, mert az éjszakai futkozásaim lecsökkentek majd teljesen elmúltak. Biztos hogy valami megjavult mert erősen érzem. Folytatom az alkálit és most teszek hozzá tömjént is! Attila

Mária
Budapest

2017 február 12- 20:06

A munkámból kifolyólag nagyon fontos a jó kinézet. Sajnos ezt egyre nehezebb elérni, mert elértem a hatodik x-et. Olvasva a tömjén leírását úgy gondoltam, hogy kipróbálom a sejtfiatalító hatását is. (Állítólag megfiatalítja a DNS-eket és így eltüntetheti az öregedés egyre erősebb nyomait. Két hónapja szedem a napi 3X2 szemet és szeretnék beszámolni az eredményeimről : Nos az arcom (az ismerőseim szerint) óriási átalakuláson ment keresdztül. A bőröm nagyon széppé és rugalmassá vált, a ráncaim (mert vannak...mindenkinek!) szinte teljesen elmúltak. Az egész testem finom átalakulásokon megy keresztül. Az alakom is fiatalossá vált és itt is nagyon rugalmassá és széppé vált a bőröm. Frissen ébredek, nagyon jó lett a munkabírásom, megszépült a hajam és a körmeim ís megerősödtek. Voltam vérvizsgálaton is. Minden értékem normális (ilyen még soha nem volt...). Összességébe nagyon jól érzem magam a kivülállók és a barátaim szerint legalább 20 évet letagadhatnék. Szóval 2 hónap tömjén az számomra 20 év! Nagyon jó! Köszönöm és ajánlom a kollégáimnak is.

Terézia
Mezőkövesd

2017 február 11- 14:53

Melldaganatra használtam az alkálit és a tömjént. Tömjénből az emelt kúrát szedtem. Nekem a két melldaganaton kívül már áttétek is voltak a nyirokcsomókban és a tüdő felső részében. A kezeléseket november végén kezdtem el. Február elején volt egy ct vizsgálatom ami alapján a daganatok nagy része jelentősen visszahúzódott. 70%-os regressziót írtak le! A nyirokcsomókban már nem találtak semmit és a tüdőmön sem. A két alapdaganat pedig nagyon kicsi lett. Mindemellett nagyon jól érzem magam. Köszönöm. Teca

Éva
Arad

2017 február 08 - 17:36

Nagyon köszönjük a lehetőséget. Az édesanyamat kezeltük alkalival es tömjénnel. 72 éves hasnyáldaganata van és az orvosok nem sok joval biztattak. Nagyon lefogyott es erőtlen lett. Miutan a tömjen és az alkáli sót kezdtük alkalmazni nála egyre jobban kezdte érezni magát és visszajött az étvágya is. Egy hónappal később mentünk be controllra és ott nagyon jo eredményeket találtak. Azt mondta az orvos hogy nagyon szépen javul a mama csak nem tudja hogy mitöl. A talált daganat is sokat csökkent így valószínüleg a gyogyulás fel indult. Ezt mi is tapasztaltuk mert ujra életvidam lett és jól eszik és sokat dolgozik ujra a háznál. Mégegyszer köszönjük.

Miklós
Kecskemét

2017 február 05 - 20:31

Nekem nagyon magas volt a psa-m! 38! Az orvosom prosztata daganatra gyanakodott, mert a hagyományos és naturális gyulladáscsökkentők (Tökmag olaj, pálma kivonat, csalán...stb... mindent kipróbáltam.) nem működtek. A ct szerint valóban valami halmozás volt látható. Kemót nem szerettem volna ezért maradtam a naturális dolgoknál. Napi 4X3 szem tömjén kapszula! Egy hónap alatt a psa-m már csak 14 volt még egy hónappal később már csak 5,2. Az újabb ct már nem mutatott ki semmiféle halmozást. Ami ott volt eltűnt. Köszönöm a lehetőséget.

Anna
Székesfehévár

2017 február 05 - 14:19

Nagyon köszönjük a lehetőséget hogy a betegségemet ezekkel a csodás természetes szerekkel kezelhetem. Nekem régóta meglévő és kezelt méhnyak rákom van. Eddig nem is volt nagy gond azonkivül hogy a kezelések nagyon levertek és nagyon- nagyon sok mellékhatástól szenvedtem. Ennek ellenére tavaly sajnos megjelentek az áttétek a hashártyámon is amit úgy vettem észre hogy megnőtt a hasam. Az orvos vizet állapított meg amit le is szívtak. Akkor állapították meg a folyadékból hogy ítt is áttétek vannak. Újabb kemót javasoltak de ezt már nem akartam elfogadni. Szenvedtem már eleget. A lányom keresgélt a neten és ott taláéltuk a tömjént meg az alkálit. Inkább ezeket alkalmaztuk. Az eredmény elég érdekes lett. Ugyanis az orvos azt mondta hogy kb egy hónap alatt ujra fel fogok vizesedni és majd újra le kell szívni, meg hogy a feltellés időszaka csökkenni fog és egyre több víz lesz. Ennek ellenére használva a tömjént és az alkálit már az első felvizesedés is elmaradt. folytattam a kezeléseket. Jött a negyedéves kontroll ahol már nem találtak daganati sejteket a hashártyámon. Pedig ct volt és az nagyon pontos. Nagyon örülök. Mindent köszönök.

Emma
Miskolc

2017 február 02 - 12:08

Mi is csak az alkálisót használtunk. Nagyon szépen és gyorsan hatott a férjem tüdődaganatára. (hasonlóan mint alább az Ibolyáéknál.) A meglévő három csomó egy kúra alatt összement a felére. majd a második kúra alatt tovább csökkentek. Most ott tartunk, hogy a 20 %-ára lecsökkent mind a három daganat. (Ezt az orvosa írta le a zárójelentésben.) Tehát a 4X2, 3X3, és a 2X3 cm nagyságú daganatok most a legutolsó ct alapján már csak 0,8X0,4, 0,6X0,8, 0,5X0,5. Szóródás nincs és kemót sem használtunk. Az onkológus először nem akarta elhinni az értékelést. Pedig ez a valós eredmény!

Gábor
Vác

2017 január 30 - 14:33

Nálunk a tömjén vált be nagyon. A feleségemnek melldaganata van és kemózzák is már az ötödik alakalommal. A daganat azonban eddig nem csökkent sőt megjelentek a hónalja alatt is több csomóban amik eddig nem voltak. Azonnali melleltávolítást javasoltak a nyirokcsomók kivételével együtt. Időt kértünk és ezalatt a tömjénnel próbálkoztunk. Az eredmény nagyon jó lett. A hónalji nyirokcsomók érezhetően lelohadtak már egy hét után és később a daganat a mellében is nagyon összement. Ugy látjuk hogy a tömjén nagyon szépen működik ezért még időt kértünk a műtét elhalasztására mert valószínüleg szükség sem lesz rá. Addig is gyógyulunk. Mindenkinek ajánljuk a tömjén kapszulát mert nagyon hatékony!

Ibolya
Gyulafehérvár

2017 január 27 - 19:57

Mi tüdődaganatra használtuk az alkáli sót. Nagyon jó eredmények születtek mert a férjem állapota sokat javult. A daganat is összement a vizsgálatok alapján. Körül belül a felére. Mindenképpen szeretnénk folytatni mert ez jó és tudjuk hogy gyógyulást hoz.

F. László
Budapest

2017 január 26 - 16:18

Leukémiás betegségem van. Már évek óta nagyon sok mindent kipróbáltam hogy a helyzetemet javítsam és sokféle tarápiát kipróbáltak rajtam az orvosok. Sajnos a siker az évek során nagyon kétséges lett. Az eredményeim így 5 év távlatából nézve elég siralmasak voltak. Kipróbáltam a feleségem unszolására a tömjént is mert a hatásmechanizmusát nézve még jó is lehet. (Mérnökök vagyunk.) Nos a tömjén kapszula tényleg működött mert egy hónap után nagyon jók lettek a véreredményeim és ezt tovább folytatva újabb egy hónap mulva további javulást írtak le. A véleményem az hogy a tömjén kapszula hosszútávon nagyon szépen működik a leukémiéás betegségeknél. Igy én is folytatom tovább a teljes gyógyulásig. László

B.K. Tímea
Tiszaújváros

2017 január 23 - 17:46
Mindenkinek! Köszönet hogy leírtátok , hogy elmondjátok a tapasztalatokat! Igy vettem a bátorságot, és nem engedtem , hogy levegyék a mellem ! Szeretnék tenni magamért!Ezért megrendeltem az alkáli só kúrát+a tömjén kúrát .15 napja szedem.Nagyon várom a controlt.Tapintással is érzem , hogy kissebb.Nekem 8x2x2 cm részben egy borsónyi rosszindulatú daganat .Nagyon jól érzem magam ! Rendesen fel dob a kúra! Anyósomnak is megrendeltem Tüdőrákos,már alig volt hangja mert az áttét a hangszálát is nyomta.Majd meg fulladt a köhögéstől.Most nyugodt éjszakái vannak,vissza jött a hangja Ő a 10. napon jár !

Erika
Nagyvárad

2017 január 19 - 11:37
Mi is csak jot tudunk mondani a tömjenröl. Édesanyamat kezeltük vele. Nöi daganata volt ami mar átment a hasfalara is. Nagyon rossz állapotban volt. Nagyon hamar 2-3 hét hasznalat után nagyon sokat javult az egészsege. A vizsgalatok alapján a daganatai nagyon sokat kissebedtek és hozodtak össze. Most már nagyon jol van szinte nem is latszik rajta hogy beteg. Szerintünk nagyon jo uton halad a gyogyulas fele. Ezt a tömjennek köszönhetjük. Erika

Lili
Zalaegerszeg

2017 január 17 - 16:47
Köszönjük a lehetőséget hogy a nagyon súlyos betegeket is lehet valamivel kezelni és nem utasítják el őket. Az édesapámnak tüdő daganata van. Novemberben már nagyon rossz állapotba került. Féltünk hogy nem éri meg a karácsonyt sem. A hagyományos (kemó meg sugár) kezelések már nem segítettek. Még egy utolsó szalmaszálként kipróbáltuk a tömjént. Mivel édesapám nagyon rossz állapotban volt ezért a legerősebb kúrát szereztük be innen a weboldalról. Tényleg jó! Az édesapám egyre jobban érzi magát és nagyon szépen javul. (legalábbis mi ezt látjuk.) Hamarosan elesz egy ct is az majd sokmindent kimutat. De! Még nem ment el és nagyon jól van, tehát biztosan sokat gyógyult. A novemberi rossz állapota már multé. Most éppugy van otthon mint régen. Még havat is lapátolt. Pedig alig két hónapja már fekvő beteg volt. Szóval ez biztosan a gyógyulás útja!

Ákos
Karcag

2017 január 15 - 08:29
Köszönjük a sok lehetőséget amit az oldal nyújt nekünk. Nekem is nagyon sokat segített. Agydaganatom van amit fél éve fedeztek fel és akkor azt mondták hogy ez a legagresszivabb. Még sok kellemetlenséget nem okozott csak gyakori fejfájást és szédülési rohamokat. Glioblastoma multiforme. Sugárzással és kemóval próbálkoztak hogy műtteni lehessen. Sajnos azonban nem úgy csökkent a nagysága mint azt szerették volna és egyre több kellemtlenséget okozott. Arohamaim is fokozódni látszottak. A sogorom talált rá a tömjén kúrára és azonnal megrendeltük. Napi 18-21 szemet javasoltak szedni amit én gondolkodás nélkül hajtottam végre. Veszteni valóm nincs! Körülbelül három hét telt el amikor a szédülésem kezdett elmúlni és a fejfájásom is csökkent. Tovább folytattuk a kezelést. Egy hónappal később sikerült elmennünk egy MR vizsgálatra. A vizsgálat szerint a daganat kiterjedése sokat csökkent és nagyon szépen húzódik össze. Ez még a kezelőorvos szerint is nagyon meglepő eredmény. Gratulált is és azt javasolta hogy mindezt folytassuk tovább mert jó és nagyon hatékony. Igy is teszek! Köszönöm hogy elolvastak. Ákos

N.Réka
Sopron

2017 január 14 - 14:35
A nagypapámat kezeljük tömjén erős kúrával és alkáli sóval. Ő 78 éves és tavaly szeptemberben vastagbélrákot állapítottak meg nála. Műteni egyenlőre nem akarták mert nagyon hosszan érintett a bélszakasz és idős már, félő hogy komplikációk is lehetnek. Egyébként is a papi kijelentette hogy ő nem tudna élni kivezetéssel. Igy a műtét egyenlőre elvetve. Kemóval próbálkoztak nála, de sajnos nagyon rosszul lett és többet már nem is akart felvállalni. Igy október végén alternatívaként megkezdtük a Tömjén kezelést. Először csak egy emelt kúrát csináltunk majd egy erőset alkáli sóval. Most ismét egy emelt tömjén kúrát csinálunk. A tapasztalataink nagyon jók. Már a második héten megszűnt a vérzése amit a székletében lehetett felfedezni. Egyre jobban kezdte érezni magát, söt többször azt is mondta hogy úgy ébred reggelenként mint 20 éves korában. Tényleg nagyon jól kezdett kinézni. (Ezt egyébként olvastuk a tömjénről hogy durván megfiatalít!) Túl vagyunk egy nagy nehezen kiimádkozott hasi Ct-n. Az eredmény még számunkra is nagyon meglepő lett : Az elmúlt három hónap alatt a bélszakaszon lévő daganatok kb. 80%-a eltűnt vagy visszahúzódott. Ez nagyon jelentős eredmény! Meg az is hogy egy kedves, jóságos nagypapa visszakapta az életét! Köszönjük.

Ildikó
Kassa

2017 január 12 - 16:38
Az édesapámnál használtuk a tömjént es az alkalit. Ő 65 éves es tüdödaganatai vannak. A nagysaguk 5 cm és 3 cm. A orvos szeptemberben 2-3 hónapot josolt neki mert azt monta hogy nem lehet mütteni. Kapott már elötte kemot meg sugaraztak is de a daganatok nem multak. A tömjén meg az alkali használatátol az édesapám nagyon jol erezte magát es nagyon jol lett. Két honapot használtuk eddig ezeket majd december végén elkuldték vizsgalatra. Ott azt allapitottak meg hogy a daganatok nagyon jol visszamentek es a nagyságuk sokat csökkent. Most már csak 2 cm és 1 cm-esek. Ez nagyon jo eredmény és örülünk is neki. De ezt már éreztük is mert az édesapám nagyon jol lett es sokkal jobban is erezte magat.

Orsolya
Pécs

2017 január 10 - 12:41
Agydaganatra használtuk az alkáli sót. A tapasztalataink szerint nagyon jól működött, mert a daganat kiterjedése 2 hónap alatt a felére csökkent. A beteg (a férjem) nagyon jól van, megindult a gyógyulás útján. Köszönjük ezt a csodálatos készítményt, ami bármennyire is hihetetlen volt az elején, kiválóan működik.

Béla
Keszthely

2017 január 06 - 18:04
Köszönöm a sok segítséget amit a párom betegségében nyujtottak. A tömjéntől és az alkálitól nagyon sokat javult az állapota és a daganatai is nagyon szépen húzódnak vissza. Neki méhnyakrákot diagnosztizáltak tavaly tavasszal. A hagyományos kezelések sajnos nem működtek és a daganat szaporodott. Már áttét volt a belein és a hashártyán is. A drágám nagyon rossz állapotba került. Ez tavaly ősszel volt. Ekkor találtunk rá az önök oldalára és tömjént meg alkali sót rendeltünk. Ezeket használva a párom már a második héten sokkal jobban lett. Visszatért a bizakodása és az életkedve is. Most voltunk kontrolon ahol nagyfoku javulást állapitottak meg. Köszönjük és folytatjuk a kezeléseket.

Mné Piroska
Szolnok

2017 január 04 - 11:16
Én melldaganatra használtam a tömjént. Egy 2X2X3 cm-es csomót fedeztem fel a bal mellemben. Orvoshoz fordultam és ott megállapították hogy melldaganatos vagyok. Azonnali levételt javasoltak majd utánna kemót és sugarat. Találtak áttéteket a hónalji nyirokcsomókban is. Időt kértem és elkezdtem a tömjén emelt kúrát használni ami napi 21 szem bevételét jelentette. Nem olyan nagy kapszula ezért ez nem volt olyan nagy tehertétel. Mivel a csomót én is tudtam tapintani ezért a kontroll egy része meg volt. A tapasztalataimat le is írtam mert szeretném hogy más betegek is tanuljanak belőle. Az első héten változások nem voltak észrevehetőek. A második héten (amikor már a tömjént teljes mennyiségben szedtem) a csomó érezhetően megpuhult. A harmadik héttől tapintásra már jóval kisebbnek éreztem. Ekkor rendeltem a kúrához még alkáli sót is mert több helyütt azt olvastam hogy nyirokáttétekre az a legjobb. A negyedik héttől a csomót még kisebbnek éreztem de még érzékelhető volt. A hónalji nyirokcsomóm ami eléggé meg volt dagadva erősen összelappadt. Ezért jobban is alszom. Tovább folytattam a kezeléseket. Az ötödik héten olyan nagy változásokat nem tapasztaltam. talán csak annyit hogy nagyon pihentnek és egészségesnek kezdtem érezni magam. A hatodik héten a mellemben lévő csomó már alig volt érezhető annyira összement. A hónaljamban lévő dagadt nyirokcsomót viszont már nem éreztem. A hetedik héten nem igazán éreztem semmiféle áltozást. Jól voltam és ennyi. A nyolcadik héten már nem éreztem a mellemben lévő csomót. Nos gondoltam most kell elmenni kontrollra. Az orvosom sokáig és behatóan vizsgálgatott, majd ennek hatására Ct-t csináltatott, vért is vett. Azt mondta nem tudja igazából mi történt de a daganat teljesen eltűnt és a nyirokcsomók is tiszták. Szerinte teljesen daganatmentes vagyok. Hát ennyi az én történetem. Köszönök mindent a weboldalnak és a tanácsadójuknak. Piri

Admin

2016 december 29 - 15:38
Minden kedves olvasónknak Békés, Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk!

Julianna
Szigetvár

2016 december 28 - 11:43
Nagyon szépen működött a tömjén kúra az édesanyámnál. Neki melldaganatot találtak a jobb mellébe. A tömjén kúra hatására a daganat nagyon összement. A leírás szerint a 40% -ára. Most már ki tudják venni a csomót mell csonkolás nélkül is. Nagyon köszönjük! BUÉK!

Károly
Hajdúszoboszló

2016 december 27 - 18:14
Nagyon köszönöm a sok segítséget és a lehetőséget az oldalnak! Nekem tüdődagantot találtak a nyár elején. Azonnal megkezdték a szokásos kezelést a kemot. Sajnos a 3 hónappal későbbi ct növekedést mutatott. Az orvos azt mondta hogy valószínüleg rám ez a kemo nem hatott meg kell próbálnunk egy másikat. Attól meg nagyon rosszul lettem. Igy abba kellett hagyni. Ezután magam kezdtem el keresni más megoldásokat. Igfy akadtam rá az alkálira és a tömjénre. Mindkettőt kezdtem használni. A tömjénből az emelt dózisú kúrát. A következő ct-n (ami két hete volt) már jelentős javulást láttak. A meglévő két daganat nagysága a felére esett vissza. Igy biztosan állithatom hogy jó úton járok a tömjénnel és az alkálival. Károly

Admin

2016 december 22 - 14:53
Minden kedves olvasónknak: betegnek és egészségesnek, Áldott, Békés és Gyönyörű Karácsonyt Kívánunk!

András
Kaposvár

2016 december 21 - 17:38

Vastagbél daganatra használtam az alkáli sós kúrát majd később a tömén kpzulát is. Nagyon jó eredményeket produkáltak mert a bélfalon 12 cm hosszan elnyúló daganat a legutolsó vizsgálatok alapján már csak olyan 4-5 cm lehet. Egyenlőre lemondtak műtétről. Szerintem kivárják hogy mi fog történni. A "biztonság kedvéért egy kis kemót" elutasítottam, mert szerintem az nem használna nekem. Jobban szeretem a természetes megoldásokat. Az alkáli sót és a tömjént.

N. P-né Ildikó
Nyíregyháza

2016 december 17 - 11:10

Leukémiát diagnosztizáltak nálam az év elején. Rögtön megkezdődtek a kezelések ami a kemoterápiát és később sugarat is jelentett. Próbálkoztak biológiai terápiával is. Sajnos mindezek bár sok szenvedéssel jártak nem vezettek számottevő eredményre. Ideiglenesen javult a vérképem meg az állapotom is. Aztán ujra visszaestem. A transzplantációt lebegtették előttem de annak előtte nagyon súlyos előkészületei vannak. Pl. az immunrendszer leépitése stb. Ezt nem igazán akartam vállalni. Rátaláltam az oldalukra és a javaslatukra tömjént kezdtem szedni. Először napi 12 szemet, majd később 18 szemre emeltem. két hónappal később voltam vizsgálaton ami még nekem is meglepetést okozott. Az eredmények szerint az értékeim robbanászerűen javultak és hihetetlen nagyságú pozitív változásokat tapasztaltak. Természetesen ezt én is éreztem magamon mert kiegyensúlyozottá váltam és nagyon jól kezdtem érezni magam. Nagyon köszönöm a segítséget és a sok jó tanácsot. Folytatom a teljes gyógyulásig ami egyre közelebb van.

Eszter
Temesvár

2016 december 16 - 14:03

Az édesapamat gyógyitottuk alkálival és a tömjénnel. Neki tüdőrákja van. A kezelés után voltunk az orvosnál aki azt állapitotta meg hogy a daganatok amik a tüdején vannak nagyon összementek és jóval kissebek lettek. Az állapota is sokat javult. Nem fullad és nagyon jól eszik. Ugy érezzük kezd magára talalni ujra. Nagyon örülünk.

Mónika
Mosonmagyaróvár

2016 december 12 - 16:31

A páromnál is bevált az alkáli és a tömjén párosítás. Neki vastagbéldaganata van. Nem sok jóval bíztatták. Meg kell műteni és ki kell vezetni a belét mert máshogyan nem tudják megoldani a daganat kivételét. Ezt mondta az orvos. Alkálit és tömjént használunk már a harmadik hónapja. A daganat finoman de biztosan csökken. Most voltunk a mult héten vizsgálaton. Volt Ct-is. Az orvosa most már azt mondta hogy lehet meg sem kell műtteni mert olyan szépen csökken a daganata. Persze a kemót azt most is javasolta de egyenlőre most sem fogadjuk el mert gyógyulunk anélkül is. Köszönjük.

Imre
Salgótarján

2016 december 08 - 15:08

Mi is tüdődaganatra használtuk az alkálit. Nagyon szép eredményeket értünk el vele. A kezdeti két nagy csomó jócskán összement. Számszerint a 6X8X3 -ból 3X3X1 cm -es a 9X4X2-böl pedig 5X1X1 cm-es lett. Mindezt egy hónap alatt értük el. A beteg aki az édesapám nagyon jól van és már fájdalmai sincsenek. Most már bízunk benne hogy megéri a karácsonyt és az unokáival együtt töltheti az ünnepeket. Köszönjük.

F.né Ildikó
Budapest XI.

2016 december 04 - 21:06

A férjem bal lábán a vádliján izomdaganat jelent meg. Először nem vettük komolyan de egyre jobban elkezdett nőni. Már tyúktojás nagyságú volt amikor az orvos műtétet javasolt. Bár szerinte nem lesz egyszerű mert elég sok mindent átszövött már. Gondolkodási időt kértünk és az alatt alkáli sóval kezeltük. Az alkáli hatására a daganat szépen húzódott vissza. Kb egy hónap alatt a felére ment össze. Ekkor visszamentünk az orvoshoz hogy még időt kérjünk. Ő ujra alaposan megvizsgálta ct-t is készítettek róla. Nem igazán tudta megmondani a visszahúzódás okát de azt mondta hogy nagyon összement. Folytattuk a kezelést és újabb egy hónap mulva már csak olyan 2 cm nagyságú lehetett. Ekkor döntöttünk a műtét mellett és és szerencsénkre egy hét mulva ki is vették. A műtét fél órás lehetett és már szinte nyoma sincs a sebnek. Mindezt annak köszönhetjük hogy az alkáli só ilyen szépen működött. Ildi

Zoltán
Zalaegerszeg

2016 november 30 - 18:16

Agydaganatra használtuk az alkálit és a tömjént. A daganat érezhetően sokat csökkent. A beteg nagyon jól érzi magát, újra kikelt az ágyból és hízni is kezdett. Jó az étvágya és a kedve is. (Már ez megérte!) Vizsgálaton voltunk a héten, ahol megállapították hogy a meglévő daganat megközelítőleg 35%-al lett kisebb. Ez nagyon szép eredmény! Egyébként alkáli só kúrát és tömjén erős kúrát használtunk. Ezt az eredményt egy hónap alatt értük el. Szerintem ez FANTASZTIKUS! Köszönjük.

Noémi
Makó

2016 november 29 - 11:28

Nagyon meg vagyunk elégedve az alkáli só kúrával. Beváltotta a reményeinket. Az édesapám meglévő daganatainak szinte a fele eltűnt vagy visszahúzódott az egyhónapos kezelés alatt. Javaslom minden betegnek, mert hatékony, gyors és kellemetlenség mentes. Köszönjük és folytjuk.

János
Szombathely

2016 november 27 - 09:47

Köszönöm a lehetőséget a gyógyulásra. Nekem májusban a májamon találtak négy daganatot különböző nagyságokban. (5X4, 1X2, 3X1, 4X4 cm) Kemót nem mertem elvállalni mert nagyon rossz tapasztalatokról hallottam. A tömjén kapszulát választottam innen a honlapról. A legerősebb dózist kezdtem alkalmazni mert az orvosok nem sok jóval kecsegtettek. Júliusra telt le az első hónap. Az ultrahang szerint a daganatok valamelyest csökkentek de mivel ez azért nem olyan pontos mint a ct, a felvételező orvos azt mondta hogy számháborúba nem menne bele, de biztosan csökkentek. Egy hónappal később az újabb tömjénes kezelés után már merészen azt mondta hogy szerinte a felére mentek össze úgy összességében. Újabb hónapot kezdtem a tömjénnel és jött a szeptember. A hónap végén Ct lett ami számszerüsítette az eddig remélteket. A felvétel alapján a daganatok nagysága az eredeti méret 20-25 százaléka csak és jelentős regressziót írtak le! Tovább folytattam a kezeléseket. Most volt ismét ultrahangos vizsgálat ahol az orvos már nem találta a daganatokat. Ő is nagyon meglepődött. Az előzményeket olvasva először azt hitte hogy a gép hibásodott meg. De rájött hogy nem. A tömjén működött. Kiváncsian várom a januári CT-t.

Éva
Miskolc

2016 november 25 - 18:57

Hasnyálmirigy daganatra használtuk a páromnál a tömjént. Alkálit sajnos nem tudtunk mert a májműködése az áttétek miatt már nagyon rossz volt. A tömjén kapszula napi adagját lassabban emeltük mint a leírásban írták mert a páromnak nagyon rossz volt az állapota. Amit megfigyeltünk : amikor elértük a napi 15 szemet kezdte magát jobban érezni. Élénkebb lett és megjött az étvágya is. Mivel nagyon vékony és emiatt kicsi a súlya napi 18 szem fölé nem mentünk. Ahogy telt az idő mindig jobban lett. A daganatot még nem nézték meg ct-n de szerintem biztosan csökkent. Most már jókat eszik és nagyokat sétál a kertben és az utcán. Hízni is kezdett legalább 4 kg-ot. A fájdalmai pedig már csak ritkán jönnek elő. Szinte teljesen normális életet kezdett élni annak ellenére hogy ilyen súlyos betegsége van. Ultrahangja volt a héten. Azon azt látták hogy a máján lévő áttétek sokat csökkentek és valószínüleg a hasnyálmirigyen levő is összement valamennyire. Az állapota is ezt igazolja. Bizakodunk a jövőben és a gyógyulásban. Nagyon köszönjük a lehetőséget.

S.Zsolt
Debrecen

2016 november 22 - 18:36

Az alkáli sót mindenkinek javaslom akinek daganatos megbetegedése van mert tényleg jól működik! Nálam egy kezdődő vesedaganatot állított meg nagyon sikeresen. Már nem látszik a Ct-n igy sem műteni sem kemózni nem kell. Nagyon jó! Mindez két hónap alatt. Köszönöm én is a lehetőséget!

Bernadett
Balatonfüred

2016 november 19 - 15:42

Béldaganatra használtam a tömjént. A javaslatukra napi 6 X 3 szemet szedtem. Az állandó vérzésem a harmadik héttől megszűnt. Most már a nyolcadik hete szedem és most voltam vizsgálaton ami nagyon jó eredményeket állapított meg. Nem kell műteni mert a daganat ami a vérzést okozta nagyon összement és talán idővel el is tűnik. Az orvos szerint a gyógyulás útján járok akármivel is kezelem magam és abba ne hagyjam. Nem fogom! Köszönöm.

V.G
Sopron

2016 november 18 - 12:27

Nekem a tüdőmön találtak egy csomót a tüdőszűrésen. Rögtön beutaltak az onkológiára ahol azonnal kemot szerettek volna elkezdeni. Ezt nem vállaltam mert már a családban nagyon rossz tapasztalataink voltak ezzel a kezeléssel kapcsolatban. Alkáli sót keztem használni egymás után háromszor. (Az egymás utáni folytatást az eredményeim állandó javulása indokolta.) A harmadik után a csomó teljesen eltűnt a tüdőm tiszta. Ezt a Ct meg is erősítette! Nagyon köszönöm mert egy csomó szenvedéstől menekültem meg.

L.Tiborné
Salgótarján

2016 november 16 - 14:46

Méhnyak rákkal küzdök már vagy két éve. Kapotam kemot és sugarat is. Sajnos a daganatok továbbra is terjedtek. Tele volt velük a tüdőm a hasam és a nyirokcsomóim is. A fiam unszolására próbáltam meg innen vásárolni alkáli sót és tömjént. A javaslatuk alapján a tömjénből erős kúrát kértem. Azt amelyiknél napi 12 szemet kell szedni. Egy hónapos használat után már nagyon jó változásokat vettek észre. A tüdőmben lévő csomók száma nagyon kevés lett és a nyirokcsomóim is normálissá váltak. Persze mindezt éreztem is magamon mert egyre jobban voltam. Már nem voltam annyira fáradt és a levegő is jobban jött. A tanácsadó javaslatára elkezdtem sokat sétálni mert azt mondták az nagyon jót tesz. Talán ennek a hatására talán a gyógyulásnak de az étvágyam is megjött. Úgy éreztem magam mint akit kicseréltek. Folytattam a kezeléseket és egy hónappal később megint elmentem vizsgálatokra. Ugyan most ct-t nem kaptam de ultrahangon meg röngenen jó alaposan megnéztek. A tüdömön nem találtak már semmit és a hasfalamon lévő csomók is alig látszottak. A nyirokcsomóim továbbra is tiszták. Ahogy az orvos mondta : jelentős javulás látható! Nagyon köszönöm a lehetőséget!

Jenő
Pécs

2016 november 13 - 20:27

A párom agydaganatára használtuk az alkáli sót. A legagresszívebb daganata van sajnos. Az orvosok kb. 2 hónapot jósoltak neki. A hagyományos kezeléseket már kimerítettük. Egy hónap alatt (az első kúra után) már jelentős változásokat tapsztaltunk az állapotában: élénkebb lett, a mozgása rendeződött és étvágya is lett. Olyan érzésünk volt hogy a daganat kezd visszahúzódni. A második kúraalatt ezek még tovább javultak és a drágám egyre jobban van. A ciklus végén voltunk vizsgálaton amiben mr is volt. Ez alapján a megállapították hogy azt elmult időszak alatt a daganat nem nőtt semmit sőt olyan 20-25 %-osan csökkent. Nagyon örülünk ennek az eredménynek és reméljük hogy a gyógyulás ha lassan is de folytatódik.

Kati
Győr

2016 november 11 - 14:05

A melldaganatomra használtam a Tömjént és az alkáli sót. Megelégedéssel mondhatom hogy szépen működött és nagyon hatékony volt nálam. A vizsgálatok szerint a bal mellembe volt egy 3X4 cm nagyságú kemény göb. A kezelések hatására ez összehúzódott és tulajdonképpen már nem érzékelhető. A legutolsó vizsgálatok sem igazán találták már nagynak bár még a ct-n látszott. (1X0,5 cm) Azonban ez is nagyon jelentős javulás mert igy nem kell tartanom a levételtől ha mégis műteni kell. Folytatom én is a kezelést és remélem teljesen el is fog tűnni. Minden nőnek javaslom ezt a kezelést. Legalább próbálják meg mielőtt a mellevétel mellett döntenének. Kati

H.Péter
Debrecen

2016 november 08 - 16:42

Köszönök mindent! Én az ismerősömtől hallotam a tömjénről meg az alkáliról. használtam mindkettőt mert áttétes daganatos beteg vagyok. Prosztata daganatom van és már jó sok áttéttel amik küzül a legkellemetlenebb a csipőlapaton lévő. Nagyon sokat fáj és egyre nehezebb a járás. A psa-m 29 volt amikor elkezdtem ezeket az alternativ kezeléseket. A következő havi psa mérésnél már csak 13 volt az érték és az erősebb csontfájdalmaim elmúltak. Az éjszakákat is végig tudom már aludni. A második hónap hozta számomra az igazi eredményeket mert szinte semmit sem vettem már észre a betegségemből. A psa még lejebb ment már csak 8,6 lett. Nem érzem magam betegnek már de a kúrákat folytatom mert szerintem van még mit gyógyítani bennem. Minden esetre visszahozták az életkedvem és már erőse bízok a gyógyulásba. Köszönöm.

Andrea
Budapest XIII.

2016 november 06 - 19:38

Globastromas daganatra használtuk az alkáli sót. Az orvos azt mondta hogy ez az egyik legrosszabbul kezelhető agydaganat. Sajnos a férjemet verte meg vele a sors. Viszont az MR -ek alapján úgy vettük észre hogy az alkálira nagyon jól reagál. Szépen, ha nem is gyorsan húzódik össze. Sajnos műtteni nem lehet ezért csak ez a lehetőségünk van. A kemót már kipróbáltuk nem működött. Már fel tud kelni és nem érzi erőtlennek magát. Az étvágya is visszatért. A legutolsó MR szerint a daganat kb. a felére ment össze az elmult három hónap alatt mig az alkáli sót használtuk.

Endre
Kaposvár

2016 november 04 - 14:07

Köszönöm az oldal segítségét. Nekem tüdődaganatot találtak ez év májusában a bal lebenyemben. A nagysága 4X2X3 cm-es volt. Hagyományos kezelést nem fogadtam el. Azóta tömjénnel kezelem magam. Naponta 12 szemet szedek előírás szerint. A legutolsó kontroll szerint a daganat jeletősen összeesett és nagy regresszió látható. Áttétek továbbra sincsenek. Nagyon jól és egészségesnek érzem magam. Folytatom és mindent köszönök.

Piroska
Eger

2016 október 30 - 09:26

Én sajnos jelentős áttétekkel küzdöm az alapdaganatom (méhtest) továbbterjedése miatt. Túl vagyok már minden lehetséges hagyományos gyógymódon de sajnos a kórt nem tudták megállítani. A tavasszal kezdett a hasam feltellni vízzel. Eleinte havonta egyszer, majd egyre sürübben kellett csapolni ami egy nagyon kellemetlen dolog. A rokonságom unszolására alkáli sót kezdtem használni és tömjénből napi 12 szemet. Az eredmény hamar kézzelfoghatóvá vált mert az első alkáli felkenés óta még nem kellett csapolni, pedig az már több mint két hónapja volt. Nem érzek vizet a hasamba. Negyedéves kontrollon voltam pár napja. CT, vérvétel, egyéb vizsgálatok. Azt állapították meg hogy az állapotom sokat javult és a daganati csomók (az áttéteké) látványosan csökkentek és "jelentős regressio" véleményezhető. Nagyon köszönöm a lehetőséget. Piri

F. Istvánné Ili
Szentgotthárd

2016 október 27 - 20:23

Izületi gyulladásra használtam a tömjént. Napi 3X1 szemet. Kb. a második héttől a fájdalmaim érezhetően lecsökkentek, majd később teljesen megszűntek. Nem gyors de nagyon hatékony szerintem. A hatása maradandó, tehát a kezelés abbahagyása után sem térnek visza a fájdalmak.

Sz. Tamás
Hódmezővásárhely

2016 október 24 - 13:21

Alkáli sót használtunk a fiam daganatánál. Lágyrész daganatot diagnosztizáltak nála. A nagysága 12 X15 cm-es volt. Az első hónapban az alkáli só használatától összement 10X11 -re, a második hónapban 8X8 -ra. Ezen felbuzdulva folytatuk a kezelést. A következő vizsgálatkor már csak 4X5 cm-es volt. Az orvosa javaslatára ekkor megműttetük és sikerült is kivenni teljesen. A fiam gyógyult és élheti végre nyugodtan az életét. Köszönjük

V-né Sarolta
Budaőrs

2016 október 20 - 10:52

Köszönjük a segítséget a weboldalnak. A tömjén kúrával eredményesen kezeltük a párom daganatait. Neki a tüdején volt több daganat és a környéki nyirokcsomókban is voltak már áttétek. Két hónapos kezelés után az áttétek teljesen megszüntek (A nyirokcsomók normál nagyságuak lettek.) és az alapdaganatok nagysága sokat csökkent. Most folytatjuk a kezelést a tömjénnel, mert kemót semmiképpen sem szeretnénk. Egyébként a párom nagyon jól érzi magát, a fáradtsága is elmúlt, jó az étvágya, bízik a gyógyulásba. Nála ezt a betegséget szerintem a dohányzása okozta, hiszen negyvenöt éve szívta a cigit és nem a legjobb fajtákat. Ne dohányozzon senki mert ez lesz a vége! Mi már megkaptuk a szomorú leckét. Saci

Joli
Kecskemét

2016 október 16 - 14:39

Rosszindulatú agydaganatra használtuk az alkáli sót és a tömjént. Sajnos a férjemet verete meg vele a sors. Felkelni is alug tudott csak az ágyat nyomta és teljesen le volt bénulva. Világ életébe nagyon filigrán ember volt ezért ez neki nagy szomoruságot okozott. Néha sirt is amikor nem láttuk. De az a lényeg hogy mindent elkövetett annyira gyógyulni akart. A kemó csak egykét hónapig volt jó utánna megint nőtt a daganat. Az orvos sem mondott semmi jót. Már a második hónapja használjuk az alkálit és a tömjént. Pali már fel tud kelni sőt néha kigyalogol a kertbe segítség nélkül. És nagyon boldog mert érzi a javulást. Nagyon köszönjük önöknek a lehetőséget hogy a remény felcsillant nálunk is mert már csak önökre számithatunk. Pali és Joli.

Tünde
Székesfehérvár

2016 október 12 - 17:19

Az alkáli sót szeretném nagyon megdícsérni, mert tapasztalatunk alapján nagyon jól használható minden olyan betegségnél ahol a daganatot gyorsan meg kell állítani. A páromnál tudődaganat van. A vizsgálatok szerint a két nagyobb csomónak jócskán voltak már áttétei a környező nyirokcsomókban. Az alkáli egyszeri használata után az áttétek teljesen megszűntek és a két alapdaganat is "jól láthatóan összement". Használata közben mellékhatásokat vagy kellemetlenséget nem tapasztaltunk. Szerintem minden daganatos betegnek 1-2 hónapig alkalmaznia kellene az alkáli sót mert az nagyon sok daganati sejtet el tud pusztítani. Aztán ha a természetes szerekkel nem megyünk semmire, akkor jöhet csak a kemó. Szerintem ez igy lenne normális. Köszönöm

Imre P.
Kassa (Szlovákia)

2016 október 10 - 16:07

Vesedaganatra használtuk a Tömjén emelt kúrát. A bal vesémen lévő daganat miatt annak működése szinte teljesen leállt. Az orvosom szerint ki kell venni mielőtt átterjed a másik vesémre is a betegség. Meg nagyon közel a teljes leállás. Naponta 6X3 szemet szedtem. Majd később ezt 7 X3 szemre emeltem. Már az első hónapban érzékeltem hogy minden könnyebb lett. A fáradtságom is kezdett elmúlni. A vérvizsgálat szerint a vese értékek sokat javultak. A második hónap végén volt Ct-is, meg egy átfogó vizsgálat is. Eszerint a dagant a vesében 35 %- al csökkent és vesefunkció is sokat javult. Az orvos szerint a leállást már elkerültük. Tovább folytattamam a kezelést és a következő hónapban tovább javultak az értékek. Közben többször ránéztek ultrahangon is és ott jelentős daganatcsökkenést írtak le. Úgy hiszem jó úton járok és hamarosan teljesen el fog tünni ez a kellemetlen és veszélyes betegség. Köszönöm hogy elolvasták.

Ilona (Icu)
Szolnok

2016 október 06 - 16:07

Én béldaganatra használtam a Tömjént nagy dózisban. Nagyon hatásos volt mert a vérzésem a kúra végére megszűnt. A Ct szerint a bélfalra felfekvő karcioma jelentősen összehúzódott és bélfal megvastagodása csökkent. Jelentős regressio véleményezhető! Nagyon köszönöm a lehetőséget és folytatom.

András
Mezőkövesd

2016 október 03 - 16:02

Nekem tüdődaganatom volt. Egy 3X2 csm-es és egy 4X2 cm-es. A kemot nem fogadtam el mert félek tőle. Több ismerősöm is kapott és nagyon rosszul jártak vele. Tömjén kúrát használtam alkálival. Sikerült ezekkel megállitani és lecsökkenteni a daganatot mert a ct vizsgálat aszt állapitotta meg hogy a kisebbik szinte teljesen eltünt a nagyobbik meg a felére ment össze. Szerintem ez nagyon hatásos ezért tovább folytatom amig teljesen ki nem tisztulok. András

Janka
Budapest

2016 szeptember 28 - 15:49

Köszönjük a segítséget az oldalnak! A párom béldaganatát kezeltük nagyon sikeresen alkáli sóval. Három hónap alatt a vastagbélen lévó jokora daganatot sikerül annyira lecsökkenteni, hogy könnyen műthető legyen. Most már túl van rajta. Daganat már nincs sehol. Meggyógyultunk.

Ágnes
Dunaújváros

2016 szeptember 24 - 22:13

Melldaganatomat kezeltem alkái sóval és tömjén kúrával. Egy hónap alatt sikerül jó eredményeket elérnem velük. A mellembe lévő daganat kb. a felére ment össze és most már csak 1,1 cm-es. A nyirokcsomók amiket én is ki tudtam tapintani, már nem érzékelhetők. De a CT szerint is rendeződtek a hónalji nyirokcsomóim mert ott semmi kórosat nem találtak. Szóval jól haladok és mindent köszönök!

Nusi
Gyöngyös

2016 szeptember 23 - 16:48

Mi az alkálit és a tömjént használtuk. Nálunk sajnos a lányunk beteg. Melanomás volt és áttétei lettek több szerven is. A kemókat mind megkapta, de sajnos egyre több helyen jelent meg ennek a ronda betegségnek az áttétele. Az első időkben az alkáli sóst használtuk magában. Nagyon szép eredményeket értünk el vele mert a daganatok leálltak és elkezdtek visszahúzódni. A ct-ken az orvos jelentős regressiot írt le több esetben is. Hogy gyorsítsuk a gyógyulást tömjént is keztünk szedni hozzá. Naponta 10-12 szemet. A lányom most már nagyon jól van. A daganati csomók visszahúzódtak és az orvos szerint "amit csinálnak abból még teljes gyógyulás is lehet." Ez a célunk és mindent megteszün ezért.

Erika
Nagyatád

2016 szeptember 19 - 16:09

Köszönjük a sok segítséget amit nyujtottak a betegségembe. Az alkáli sót használtam a daganataimra amik a hasfalamon voltak. Egy kúra alatt szinte teljesen összementek de a második után már az orvos nem látott semmit. Mindezt én is érzékeltem mert a harmadik héttől megszűnt a vizesedés. Nagyon hatékony készítmény!

Margit
Ajka